Коментари - Неясно бъдеще за Firefox | IT.dir.bg
назад

Неясно бъдеще за Firefox

Бъдещето на Firefox, втория по популярност браузър в света, e под въпрос. Наскоро приключи споразумението на Mozilla с Google, което осигуряваше на разработчика около 84% от приходите.

Обратно в новината

Коментари - Неясно бъдеще за Firefox | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей ламери я стига сте дрънкали ;) ае да пием по една бира някъде :)))

Някой наясно ли е как точно: "По силата на споразумението, Firefox беше браузър по подразбиране в интернет търсачката на Google."?

Opera uber alles !!!

Хром на Гугле все още е скапан браузър,жалко ако изчезне Мозила.Минавам на ИЕ

ти на браузър като Хром скапан браузър ли ще кажеш бе, я не дрънкай глупости! Май досега не си и поглеждал по-настрани от ИЕ , и лицемериш по форумите

Не е много хубаво да се обвързват с големи компании като Гугъл, както сега, още повече, че Гугъл си имат техния Кром. Биха могли да опитат принципа на финансиране на Wikipedia. Мисля, че биха имали успех, т.е. в края на всяка година събират дарения, но ще трябва да са прозрачни в харчовете и ефективни в работата както хората от Wikipedia.

Ни, Хром, ни Молибден ползвам. Има едно голямо синьо "Е", което работи и отваря най-бързо. Само се хабите с тея измизлици :)

Да, бързо отваря...сайта на M$ и нищо друго. Голямото синьо можеш да го хвърлиш, дето човешки крак не стъпва, както и M$-ската (Д)ОС...

Никой нормален не ползва Е-то..... бавен ,бъгав и смотан... любим е на селяците без компютърна грамотност ......

определението "едно голямо синьо "Е"" казва всичко :)

айдее Уин/Епъл ламето пак на*ка форума ..Не знам дали е редно да се хвалиш, че си ламер :) Бих си мълчал на твое място

Коста - преувеличаваш :) В зависимост колко точно дават на Mozilla, Google е по-добре да продължат да ги финансират, защото ще имат качествена конкуренция. Да, получава се парадокса, че те се състезават с продукт, за който те дават пари, но е факт, че двата browser-а дърпат технологиите напред.

Дърпат, колко да дърпат? Колко повече да краднат от Оpera?

Абсолютно вярно. Всичките "новости" на "големите" браузъри първо в Opera се появяват, при това някои неща с години по-рано!

Явно на никой не му пука и с кеф ползва браузъра на гугъл, който го порти за всеки клик...

А след като 85% от парите идват от Гугъл, чий браузър е ФайърФокс!?

порти ако е ламе, като тебе! Сам си избираш дали browsing history да ти се съхранява online, но очевидно ти не знаеш как

693 вземи прочети малко преди да се обаждаш неподготвен.