Коментари - Симулират хакерска атака срещу МТИТС | IT.dir.bg
назад

Симулират хакерска атака срещу МТИТС

Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Валери Борисов е открил днес първото компютърно подпомагано учение "Киберзима 2011", съобщиха от транспортното министерство.

Обратно в новината

Коментари - Симулират хакерска атака срещу МТИТС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И дейност също симулират, само прилапването на пари е напълно реално! Интересно как ли хакерите са атакували системите - може би са ги изключвали от контакта, а после са усложнявали задачата и са вадели и бушона? И кои са били тия хакери, след като при ниските заплати в държавната администрация не може читав човек да се задържи там, да не говорим за адекватно обучение?

Интересна точна е отчестността на тази електронна система? - Времената спазват ли се? Ако не какво се прави?

Поредните олигофренски прояви. Направете си справка какви хора работят в т.нар. държавни ИТ структури, за какви пари работят и каква квалификация имат и им пратете по един пистолет да се застрелят. Подобна сбирщина от малограмотни хора може да участва само в масовки за усвояване на пари и лъжедейност.

....а ако видиш какви олигофрени са при частниците, направо ще ти опада и последната перушина. Добре че тук-таме е останал някой свестен да подкарва пуберски изпълнения, писани на коляно от някоя 'чаСна" ИТ фирма. Откакто големите като ХП си направиха центровете тук, и откакто народа може да излиза извън граница, свободните СТАВАЩИ за нещо ИТ-та в БГ са 0.

Нова за тях врата за крадене на пари за виртуални безсмислени дейности.

МТИТС какво е? "Male TITS" ли трябва да значи!?

Простотията и корупцията са най-големия хакер. Тях не са ги тренирали. А когато даден софтуер е краден, няма и кой да питаш като се сбъгяса... От простотията и лакомията спасение няма.