Коментари - Бърз интернет в селата - до края на 2013 г. | IT.dir.bg
назад

Бърз интернет в селата - до края на 2013 г.

Проектът на актуализираната Национална стратегия за развитие на широколентовия достъп до интернет в България е публикуван на интернет страницата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, посочват от ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Бърз интернет в селата - до края на 2013 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те ще прокарат "Интернет", връзка уж ще има... комисионните ще приберат, ама като ти кажат: за лятната ваканция си плати 300 лв, ти ще платиш ли?! Защото краткосрочни договори няма. Има за година, 18 месеца, за 2 години!

Това е чудесна идея.Само да не е някоя далавера- да сложат тук там интернет за някакви космически получени пари от държавата. Иначе подкрепям абсолютно.

Те в селата останаха само бабички и цигани, без работа и едва оцеляващи, тока им ако го има е с доста съмнително качество, компютри нямат - те скоростен интернет ще им прекарват - белким и в момента не могат да си вземат от мобилните с флашка за 10 кинта на месец с прилична скорост, неограничен. И какво ще го правят "високоскоростния" интернет - баба или мургав събрат смучат торенти... ПЪЛНО ИЗВРАЩЕНИЕ... или ...ПОРЕДНАТА ДАЛАВЕРА! И ГЕРБ крадат като предишните! Вижте ги!

Хахахах "Флашка с прилична скорост". Това шега ли е или даваш пример за оксиморон...

Поредната далавера на някоя западна компания за производство на мрежово оборудване + местна фирма за доставката й + някой зам.министър с яка комисионна.

Пак българското мислене, че всичко е далавера... И какво сега, да не правим нищо никъде, за да не се краде, а хората да живеят в 18-ти век? Интернет в селата не бил необходим - глупости. Интернет вече е като електричеството - където има едното, има и другото. Отделно е важно удобство, което ще стимулира хората да си останат на родните места, особено както все повече неща могат да се вършат по интернет. Така фирмите спестяват от наеми на големи офиси, служителите спестяват транспортни разходи и в немалко случаи ще спестят и да не се местят. Какво по-хубаво от това да се разположиш удобно на двора, на тих и свеж въздух и да си работиш на лаптопа. Няма простаци, няма гъчканица, няма стрес... Като вдигнеш очи от дисплея си виждаш твоя си дом и хубавата гледка, а не намръщения шеф или празния поглед на някой, който се чуди защо изобщо е там... И всичкото заради далаверата да има качествен интернет в селата...

Това е добре, надявам се, че някои фирми ще предпочетат ивграждането на офиси извън градовете.

ГЛУПОСТИ! Знаете ли, че в села на 100 км. от София НЕ СЕ ПРИЕМА НИТО 1 ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА?!!! Те за високоскоростен интернет забълнували....

и какво като не се приема, ти ефирна аналогова телевизия ли гледаш още? Един Булсат отстрани на къщата и ще имаш ТВ, засенчващо кабеларката ти в Софето 10 пъти. Освен това в случая се говори за изграждане на връзка, а ти бленуваш, че в момента нямало..никой не твърди това. Изобщо ..абе ..голяма глупост си написал.

Само не се хващай на бас колко лесно ще стане с чинийката !

Ти реклама на Булсат ли правиш бе?? Че за него искат пари!! А интернета е безплатен!

абе май нещо много си се кокил бе, ти излизал ли си извън околовръстното на София?

Колега, връзката вече се изгражда в доста села... Тогава и мобилните оператори, дето твърдят, че имат 3G покритие навсякъде, а в действителност е пълно с "дупки", ще се сетят да си оправят мрежите...