Коментари - Chrome измества IE още тази година? | IT.dir.bg
назад

Chrome измества IE още тази година?

Потребителите на социалната мрежа Google+ се увеличават с бърз темп и до края на годината може да стигнат 400 милиона, а Google вече има и друг повод за радост.

Обратно в новината

Коментари - Chrome измества IE още тази година? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Също така Linux измества Windows а Правец'82 срива Dell.

баси тъпата 'шега' .. "Правец'82" не е марка, а модел ! A Linux отдавна е изместил Windows в сървърните платформи, където реално е сериозната работа! ЛАМЕ!

ти мани че е модел - ма е модел на apple - по точно е apple II + копче кир/lat

Аз се занимавам професионално с IT от 11 години. От близо 1 година ползвам само Chrome, близо 12-13 часа на ден, като работя с доста Web базирани Microsoft-ски приложения. В момента това е най-добрия браузър. И ако не знаят философите, Google налива стотици милиони в Мазилата..... Та подобни детски изказвания, за съмнителността на браузъра, са леко казано смешни!!!

Ама не уточняваш защо ги налива - за да е гугле търсещата машина по подразбиране, те за това, не за нещо друго.

един въпрос, на който не е ясно дали имаш капацитет да отговориш - защо на Хром (браузъра на Гугъл!) те пита кой да ти е браузъра по подразбиране с огромен диалогов прозорец, а не е сложено просто google.com ?

Гугъл са съмнителна фирма. Ако не знаеш защо - иди в някой, примерно мамешки, форум за лаици. Да добавя: тези 2 дни има доста явно платени публикации за Гугъл...

ее щом от "бгмама" казват, че Гугъл са съмнителна фирма, това е друго :))) Ти може би оттам черпиш и други IT 'знания' ?

Chrome още като излезе измести IE при мен. Другите бози са далеч от браузър въобще.

Нещо понамирисва тая "статистика''. Аз и до сега не съм видял сериозен работещ човек да се занимава с тея т.нар. браузъри от съмнителни фирми. Преди време само тоя на ксерокса ми викаше леле там Годзила ли Мозила ли къв е як и все преинсталираше. Аз съм с един лаптоп от 3 години, нито преинсталирам, ИЕ ми се отваря най-бързо. Абе детска му работа.

айде пак си изсипа редовните глуповати постове,че и пак за 'оня от ксерокса' се изказа :))) И Гугъл била 'съмнителна фирма' :))) Защо се излагаш ?

Гугъл са съмнителна фирма. Ако не знаеш защо - иди в някой, примерно мамешки, форум за лаици.

Щом Microsoft препоръчва за някои тяхни приложения да се ползват през Chrome, a не през IE от съображения за сигурност, коментарът ти е меко казано смехотворен!

Не, че Chrome е без забележки и бъгове, но е най-добрият браузър в сравнение с тежкият и неадекватен explorer и бавната и ненадеждна mozilla. От тези трите Chrome е най-бърз, рядко забива и е сравнително интуитивен. За съжаление мозилата много западна последните години - само ъпдейти, само бъгове, вечни проблеми и много тежка работа. explorera даже не се налага да го коментираме - заради глупавите уж защитни нововъведения ти блокира 90% от нормалният трафик с безумно тъпи съобщения, а в същото време не предпазва компютъра от най-разпространените атаки през браузърите. Мрак. Дано не развалят и Chrome, както се случи с мозилата !

Kоя беше последната версия на IE, която си използвал? 6?7? Най-новия IE e по-бърз, по-надежден, по-сигурен, по-лек.

тва за 'надежността' от IE нали не смяташ,че някой ще го приеме насериозно? И за лекотата си се объркал..Хром може да го пуснеш и с 200 отворени таба и няма да мръдне, понеже всеки си е в отделен процес и не влияе на стабилността на целия браузър! Дори ако някой от табовете е с отворена бъгава и товареща страница с много флашове и т.н. ! Айде направи го с Екплорера това и ми се обади! Да не говорим, че компа ти се пълни като живарник с всякаква гад през него !

Ми много хубаво за последния браузър на Майкрософт, дето е много бърз, силен и сръчен ама като не мога да го кача, защото ползвам Windows XP, както и още само 40% от потребителите на машини с Уиндоус, какво правим... А, сетих се - минаваме на Хром, много ясно. Ако Майкрософт си мислят, че ще ме накарат да платя за 7-ци, след като съм плативл вече за ХР-та за целия офис, само за да им ползвам браузъра, много, ама много се лъжат.

Хромавия браузър без яростната подкрепа на монополиста Гугъл нямаше НИКОЙ да го знае. Това ако не е насила пробутване на боклук - здраве му кажи. А за Мозила по-кротко - Гугъл краде краде от Мозила и ги прееба.... сега дуднат 'независими' източници че била ненадеждна. Хайде, няма нужда...

По какъв начин краде, като им даде близо един милиард долара за 3 години -- до 2015 година ли? Просто хром беше създаден за да се пробудят не само разработчиците но и потребителите. Да видят какво може да им се предложи напълно безплатно и до някъде с отворен код (хромиум) -- Бързина, сигурност и в последствие стабилност. Стискам палци не само да изместят IE, но от Редмънд въобще да се откажат от браузъра си -- тази огромна порта за гадинки. IE9 пак е на последно място на бенчмарковете.

написал си абсолютно несвързан коментар, в главата ти е пълна каша..кой от кого крадял ..кой преебал..не ми е ясно и на мен как 'преебаваш' някой като му даваш и 1 милиард долара... И къде му е 'подкрепата' от Гугъл за Хром? Кое не работи с другите браузъри, gmail, google maps или кое точно ? Иди на специалист докато не е късно - казвам ти в главата ти е каша и ще станеш опасен и за околните скоро!

Той и Linux почти всяка година заема водещи позиции и все си стои с едноцифрен % дял.

тои линукса си е взел дяловете където трябва.

От трън та на глог. Сменяме единият монополист с още по-зъл.

Някой да преведе "Content Settings" => "Allow local data to be set" или "Block sites from setting any data" ?! С тези загадъчни формулировки изпреварването на IE няма да се случи скоро, потребителите като мен се плашат.

ползвай си 'смело' IE тогава, без да се плашиш, но първо си инсталирай 2-3 антивирусни, работещи едновременно

Ти пък за кво се хващаш...