Коментари - Фич понижи рейтинга на Nokia до ”боклук” | IT.dir.bg
назад

Фич понижи рейтинга на Nokia до ”боклук”

Рейтинговата агенция Фич (Fitch) съобщи днес, че е понижила кредитния рейтинг на Nokia до степен "боклук" ("junk") заради слабите резултати на затруднената компания за първото тримесечие, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Определена е негативна перспективата по рейтинга.

Обратно в новината

Коментари - Фич понижи рейтинга на Nokia до ”боклук” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Финландия = Линукс + Нокия. Защо Нокия се хвана с булшитовския Майкрософт ??? При условие че "газят" в Линукс и той е безплатен ??? Никой не знае. По скоро някой иска да ги премахне от пазара май ...

jizast

Linux не е финландско производство, нещо не си в час. Отдавна линукс се развива на десетки места по света, а пък и Линус Торвалдс е станал американец и си живее и твори в Америка. Не е прост човека знае къде да отиде.

Alex

най-накрая истината за нокия излезе наяве

Ами то всеки концерн забъркал се с USA фирми стига дотук,но някой се "разведоха" навреме - Мерцедес,Сааб,Фиат...

nobody

Nokia не е американска компания, а интернационална, но ако беше нямаше да стигне до дъното - САЩ са последната страна за която може да се каже,че не знаят как се прави бизнес! А Нокиа, да се радват,че Майкрософт се хвана с тях и им удрят финансови инжекции, иначе да бяха продължили да съкращават по няколко хиляди човека на тримесечие! Според много хора МС само си губят парите - все едно да се опитваш да спасиш Титаник. Абе..общо взето ..големи глупости си написал !

jizast

Така е големи простотии е написал ама толкова му е акъла на момчето.

Sancta simplicitas!