Коментари - Опасни микроорганизми заплашват МКС | IT.dir.bg
назад

Опасни микроорганизми заплашват МКС

Открити са опасни организми, които могат да предизвикат повреди в оборудването на Международната космическа станция (МКС), съобщи вицепрезидентът на Руската академия на науките Анатолий Григорев.

Обратно в новината

Коментари - Опасни микроорганизми заплашват МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от къде са дошли тези микроорганизми?Носи ги космическия вятър ли?Или просто са ги изпуснали при някой експеримент и сега замазват нещата.Но явно проблема е назрял защото са измислили и препарат против тях.Сигурно са пуснали по корпуса на станцията нещо и са се надявали да умре във вакуума и радиацията а то взело, че не умряло а ми даже си похапва Бъргър Кинг от метал и соларни панели.Та сега космонавтите с пръскачки и нанобиотехнологичния Мухозол ще пръскат станцията. Дано като ги пращат в космоса поне за въшки да ги проверяват, че ще се прочуем във Вселената!!

А някой казват, че няма извънземни. Само да ви светна, че извънземни не означава непременно човекоподобни или такива каквито виждаме по телевизията. Нали ви е ясно, че извънземно е всичко което е извън планетата Земя ?!

Доколкото съм чувал за извънземни се има впредвид извънземен интелект. Тия микроби са само извънземна елементарна форма на живот, сравнена с другите форми в условията пода атмосферната обвивка. Има микро организми живеещи на много голяма дълбочина в океаните, което е също много екстремно.

Наличието на елементарни форми на живот гарантира наличието на форми на живот с интелект.