Коментари - HP съкращава до 30 000 души | IT.dir.bg
назад

HP съкращава до 30 000 души

Управлението на информационната компания Хюлет Пакард (Hewlett Packard – HP) има намерение да съкрати около 30 000 служители, което е между 8% и 10% от работната сила.

Обратно в новината

Коментари - HP съкращава до 30 000 души | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще съкращават бе? Глобалния стратег , къмпингуващия футурист Плевньолиев вече представи бъдещето пред HP, IBM, Mircosoft и NASA.Всички идват в Тек Парк София. Ще има кръгово и две улици, които ще ги отведът направо в трето хилядолетие. НАСА ще изтрелва от Бойконур ракети към всички земни кълбета, дето има нужда от демокрация и свобода. 30000 човека ще само на първия етаж. Ха ха ха.

Боже колко мъка има по този свят Боже..

Ти пък никакво чувство за хумор нямаш и не можеш да видиш иронията в поста. Спука ме от смях. Браво

момче, ние СМЕ в третото хилядолетие от новата ера

Саша Безуханова е голяма шефка там, HP откриха чудесии в лаборатория в Бангалор - Индия, малкото недоглеждане беше, че българските заявки за патент са от миналия век. И така "на лъжата краката са къси" и бизнесът в нормалните страни не е по същите правила като бизнеса на Живковите ИТ развойчици. Лошото е че традицията продължава и същите ще правят бизнес парк на цариградско шосе.

Всичко, което съм си купил от тези мърлячи се е повредило веднага след изтичане на гаранцията или ти къса нервите, като принтерите им например, които съм изхвърлял през прозореца!

То пък вече кое не се разваля след изтичането на гаранцията? Не може да очакваш от например принтер, струващ 80-100 лв, (5 пъти по-малко от средна класа телефон) да работи 5 години. При тези цени- толкова. Счита се за консуматив. Преди 10 години, когато принтерите струваха от $160 нагоре, качеството бе друго. Вече никоя фирма не прави продукти, издържащи над 2 години. Просто не им е изгодно...

Не ми се мисли каква експлоатация водиш. Защо големи компании инвестират стотици хиляди в продукти на НР, но на теб ти се скапва ?!

Купил си евтин продукт, счупил се е евтин продукт. Моите продукти на HP защо не се чупят? И аз имам прозорец!

Всичките принтери в компанията която поддържам са от HP и 80% от мобилните компютри. Всичко работят безотказно. Всяка компания има добри и лоши модели. Номера е да знаеш какво да купуваш. Със здраве.

Продавам втора употреба компютри (голяма част с марката HP COMPAQ). В Западна Европа са работили 3 години, аз им давам 1 година гаранция и за миналата година имам 2 компютъра HP с дребни проблеми. Имам клиенти, които експлоатират HP машини купени от мен преди 5-6 години, тоест са на близо 10 години служба - работят безотказно. Това, което си написал: или е тотална лъжа, или не са те взели в кол центъра на HP и беснееш, или си най-големия карък в историята.

Наистина е така. Не може да се очаква за ниска цена да се получи високо качество. Ако един принтер, който купуваш струва 150лв .. дай още 150 отгоре и ще е значително по-здрав..

Явно мърлячът си Ти, след като всичко ти се чупи.

Я изброй моделите устройства, които са се повредили.

Ще спомена само лаптопите от сериите DV 2000, 6000, 9000. Таблета ТС1200 и бизнес лаптопите elitebook , на които не им се заключват пантите. За пълната глупост, която щеше да е поредният iPad killer - нямам думи.

освен IT продуктите, и колите ли ги чупиш за 1 година? Да не си с 2 леви ?

Абе може да не им струва стоката... ама поне съпорта си го бива.. Made in BG :-D

Пичове не се карайте. Всички сте прави. Преди годин HP Compaq беше символ на качество и марка. Acer, Asus и други марки които се появиха подбиха пазара. Сега евтините (нормални) продукти на HP са супер боклук и еднодневки. Имат по-скъп клас т.нар. бизнес или елит. Там цените са космически но продуктите са железни. говоря за лаптопи, компютри и преинтери