Коментари - Телекомите вече отчитат разговорите на минута | IT.dir.bg
назад

Телекомите вече отчитат разговорите на минута

Напоследък М-Тел и GLOBUL актуализират повечето си тарифни планове за мобилни гласови услуги и прави впечатление, че добавят огромен брой минути към всеки пакет.

Обратно в новината

Коментари - Телекомите вече отчитат разговорите на минута | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли директива на ЕС за отчитане на реално потребление?

Та какво стана с понижаването на цените, с което постоянно ни заливат незнам-си-кои комисии от октомври миналата година насам? Май стана същото, като с поевтиняването на газа, което се оказа повишение на цената за крайния потребител и ПОВШЕНИЕ НА ПЕЧАЛБАТА ЗА монополиста/картела и т.н.

А кой им позволява да тарифират така? Кой ги контролира? Как е възможно да ти таксуват неизговорени секунди и това да е уредено с договор и законно? Все едно да ходя на работа до обяд, а да ми плащат за целия ден защото така и така деня съм го започнал на работа! Техните служители така ли работят и така ли им плащат? Реално се получава поне с 50 % завишение на разговорите при такова тарифиране и дадените минути отлитат, след което минаваш на платени! Има преносимост на номерата, аз бих се махнал от такъв оператор.

ТЕб кой те контролира като се договаряш със съседа кой да мие етажната площадка примерно - аман от хора които търся все да им контролират всичко. Това е пазарна икономика ...ако не ти харесва търсенето не го вземай ...никой не те бие през ръцете! Кой ги бил контролирал и им позволявал...!

Гани,да си чувал за европейски регулаторен орган и решенията взети от него ,относно цените на телекомите?! Или докато бъркаш на прасетата,слушаш Цеца как меца и сте щастливи вкупом?!?

А ти случайно да си чул за монополен картел. Случайно да прочете, че цели 2 от трите оператора го въвеждат това, а сигурно и третият ще го въведе. Къде е пазарната икономика, когато нямаш избор, просто защото всички оператори просто така са решили да бъде!

Моя план към Виваком е 30/1!

Благодаря на Операторите, че още не са включили в Общите си условия клауза, че подпишеш ли договор заедно с първото плащане им прехвърляш къщата си! Дано до края на годината устискате и не оправите пропуска!