Коментари - Apple: Бяхме на косъм да се откажем от iPhone | IT.dir.bg
назад

Apple: Бяхме на косъм да се откажем от iPhone

На няколко пъти Apple е била готова да се откаже от проекта iPhone - смартфонът със сензорен екран, който промени мобилната индустрия.

Обратно в новината

Коментари - Apple: Бяхме на косъм да се откажем от iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди и след iPhone link

Вижте с'я пичове ,Apple може да не са създали всички иновации в продуктите си Обаче са ги облекли в най добрия ДИЗАЙН и имат най добрата стратегия и понеже не пускат недообмислени Откровенно ГРОЗНИ джаджи са станали кутова компания и са със светлинни години напред пред конкуренцията.

Преди малко Кюриосити кацна на Марс. Който е гледал онлайн предаването от НАСА е видял, че всичките им компютри бяха Apple. Питам: И в НАСА ли са жертва на рекламата?

И аз се дразнех от голямото рекламиране на айфон,но се наложи да ползвам промоция и си взех 4с.Сега вече разбирам за какво иде реч.Никога повече няма да ползвам телефон от друга марка.

Това, че от Ейпъл си мислят, че са открили топлата вода си е тяхно маркетингово заблуждение. Нищо революционно- просто рекламираха с вой до небесата технологии, които другите фирми измислиха пет-осем години по-рано но не се сетиха да ги рекламират така истерично.

Само като видх, че си написъл Ейпъл, си ми ясен.

Нещо не разбирам какво точно ти стана ясно, след като човека го е написАл на български. А, от твоят текст става ясно, че и ти не си играч на полето на правописа - "видх" вместо видях( гладен си, хапнал си една буква). Но "написЪл"?!?!?!?

И без пари да ми го дават, няма да го взема. И Андроидът не е добре, щото Гугъл яко го контролират, ама се налага да избирам.

jizast

Ще го вземеш, ще го вземеш, че и сън няма да те хваща от радост. А до тогава ще казваш, че гроздето е кисело. Човещина какво да правиш.

Хайде,хайде, мечтите на стадото - незнам за какво ми е но искам айфон щото на всякъде за него говорят .... всяка кифла с айфон щото в "Секса и града" всички са с него,всеки келеш с айфон,щото иначе не важи пред кифлите ... нищо че е с "прима".А, и на мен ми го дадоха без пари и го подарих!А, и грозде не ям!

Владо

Айде стига с тия глупости, че който не му харесвал айфона значи гроздето било кисело. Познавам много хора които си ги продадоха след няколко месеца употреба и си взеха андроиди.

хаха ето ги апплe-усерите, каквито телефоните такива и те, наизустили няколко заучени фрази и само тях повтарят, аиде сега моито момче ми обясни кое грозде е кисело след като моя самсунг струва колкото твоя аппле (даже да не е и повече)

Бутоните не са недостатък - бизнеспотребителите и досега си джиткат с блекберита с клавиатури и са доволни

Apple може да са всякакви, но маркетинът им е един път.

До - това са те - една доста добра маркетингова компания, нека не ги бъркаме с технологичните компании

Ееее... супер сложнотия е да напиш софтуер за блокиране на екрана и да запоиш един обемен датчик. Това го може всеки ученик от математическа гимназия. Хайде сега дайте по $700 за 'революционния' iPhone на чичко Стив.

jizast

Може го всеки ама само в болния ти мозък.

Аз затова гледам, че от математическата излизат страшни гении - половината от разработките в мобилните комуникации са дело на математическата.

За да направиш друг модел трябва нещо повече от копи-пасте.

за малко са щели да се откажат но в последния момент са изкопирали/откраднали някоя технология която да им реши проблемите :)

Съжалявам , но не виждам с какво iPhone-ът е революционен ...

И аз на твое място бих съжалявал

+1

jizast

Ами не си дорасал за да видиш с какво

револ`ционен е с това че краде чувди идеи а след това ги патентова и сади хората които са ги саздали :)