Коментари - Копира ли Samsung продуктите на Apple? (видео) | IT.dir.bg
назад

Копира ли Samsung продуктите на Apple? (видео)

Съдебната битка между Samsung и Apple в САЩ продължава с пълна сила, но това не пречи на популярният водещ Конан О'Брайън да погледне на спора от забавната му страна.

Обратно в новината

Коментари - Копира ли Samsung продуктите на Apple? (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стив Джобс си го е казал много добре за копирането. Steve Jobs: Good artists copy great artists steal.

Apple много на сериозно се взимат. Конкуренцията предполага ограничена защита на т.н иновации. Не може да се "лигавиш" и мрънкаш заради всяка прилика при конкурентен продукт. А те тези продукти са толкова "важни" за нормалния човек - по скоро се ползват за лустро на самочувстието при хора, които са или "леко" дебили или "леко" малодушни.

Ха ха - копира ги естествено, кога жълтурите са създали нещо собствено и оригинално - просто правят евтини копия на Американски или Европейски открития ! Като им гледам телефоните - еми копирали са външният вид от Apple, не им стига мозък да си направят собствена ОС и ползват андроидската - нищо не създават, само копират евтино !

Ами "жълтурите" са открили бая важни неща като барут, хартия и компас. Все неща без които в Европа щяхме да говорим на арабски. А ти ако не си разбрал, Самсунг произвежда iPhone :) Я обади, от Епъл какво произвеждат, освен операционната система, която се дъни яко напоследък ?

Че копира е повече от очевидно. Епъл не съдят Самсунг за правоъгълната форма, а за интерфейса в т.ч. дизайна на иконите, както и инертното скролиране с ластичен ефект, когато стигнеш края на страницата, което е разработено от софтуерните инженери на Епъл. Джобс лично е предупредил Самсунг да не открадват идеята, но те нагло го правят въпреки всичко.

копира ли дирът "статии" от жълтата преса?

какво значи да копираш правоъгълник или квадрат, това е все едно някоя компания да каже, ами те конкуренцията правят столове с 4 крака, съответно ни копират.

Ако Apple успеят да патентоват стола с 4 крака после ще съдят всеки, че ги копира. Apple отдавна повече пречи отколкото помага на прогреса и иновациите.

Мега много фенове ще му се изкефят. На простотията да изкараш компания, която цял живот е копирала като оригинал.

нищо особено в това видео, обикновен булшит.