Коментари - Английски мобилни оператори мамят клиенти | IT.dir.bg
назад

Английски мобилни оператори мамят клиенти

Служителите в представителните магазини на мобилни оператори заблуждават клиентите относно цените на предоставяните услуги.

Обратно в новината

Коментари - Английски мобилни оператори мамят клиенти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тее...и нашите не ни мамят...

Ами то си го пише в договора, че увеличение до 5% не се счита за нарушение на договора между страните. За 10 години с договор са ми увеличили само миналата година с 3% месечната такса. 24 месечен договор с Т-Мобайл струва 30 пaунда на месец за 900 минути към всички мобилни и фиксирани линии, 900 SMS и 1 GB дата. И безплатен Samsung Galaxy S2 или с доплащане на 60 паунда - S3.

Аз плащам 19.90лв. (не 77лв) и ги имам същите неща, но за цели 12 месеца, а не 24... Ако платя 75лв. - ще имам неща, които не мога да използвам в рамките на месеца...

Дай съвет как става за 19.90 да имаш 900 минути към всички оператори, че нещо не се сещам?

в сравнение с нашите кожодери това ничто не е - няма смисул да давам примери - тук за з0 лири имач ш0 минути кум няколко дуряви ( вклучително булгаря ), ш00 минути, 1000 смс -а, неограничен безплатен интернет + телефон без пари ако си на договор - и телефонут е от сорта на ипхоне чс или самсунг галахъ 3 ....така че направете си сметката сами *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е какво толкова в бг си е практика от години,в мексико хванаха на карлос слим че надписвали,сега ще се преструваме че англичаните са нещо по-вече ли ?всички под ножа да печелят компаниите,а след това се кефете на безплатните концерти :д

Мобилни оператори мамят? Не може да бъде! Как да познаеш че служител на мобилен оператор лъже? Ако движи устните си значи лъже!

При нашите оДератори това не се случва.

Не ги е срам...3%! Измамници.

Това вече го правят и нашите оператори . С клаузи в новите договори от 1 юли - индексиране на тарифните планове при ръст на инфлацията.В новите договори се тарифира всяка започната минута.

Сериозно ли? И кой оператор я има тази кауза? И казват ли ти за нея като подписваш договора? Иначе за таксуването на минута си прав/а/, доколкото знам само Вив*ком все още след 1-та минута таксуват на секунда (да не им правя реклама), другите два оператора с новите договори таксуват на минута.

София /КРОСС/ Мобилните оператори вече определят тарифите си, като включват в тях и ръста на инфлацията. Клаузата, записана с дребен шрифт в договорите, е в сила от март тази година. С новата методика телекомите си отварят вратичка да променят абонаментната такса веднъж годишно, като я индексират с размера на инфлацията, обявена от Националния статистически институт, ако тя надвишава 1%