Коментари - Apple иска още $700 млн. от Samsung | IT.dir.bg
назад

Apple иска още $700 млн. от Samsung

Американският технологичен гигант Apple поиска над 700 млн. долара допълнително обезщетение, след като калифорнийски съдия му присъди 1 млрд. долара, докато Samsung поиска нов процес.

Обратно в новината

Коментари - Apple иска още $700 млн. от Samsung | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Епъл. Да ги смачкат тия корейци. За мнозинството, които не помнят и не знаят - през 90-те години Епъл искаха 5 милиарда от Microsoft заради Windows интерфейса. Тогава обаче бяха слабички и искът им остана на трупчета.

За незапознатите като тебе - Майкрософт им помага финансово за да не фалират. И 5 милиарда в началото на 90? Ти имаш ли си идея кви са били тия пари? Все едно сега Епъл да съдят Самсунг за 10-15 милиарда. Къде ги видя тия глупости?

"Ти имаш ли си идея" - имам. Ти явно нямаш. Разрови малко да видиш как беше ситуацията.

И теб какво те бърка ? От цялата работа печели единствено Apple и никой друг . Ти пак ще си останеш същия гольо , на когото ще продължат да продават телефоните си за същата цена както и досега .

А як х*й не иска ли?????

Ти явно си от онези заблудените овчици които трескаво чакат новия 5. Айфон е изцяло създаден от въпросните жълтури и няма грам хамериканско нещо в него. Процесора е на самсунг,екрана е на самсунг. опа и какво стана ма то си е жив самсунг - Крадеца вика дръжте крадеца...

Язък за хубавото име, което носиш. Явно си малък:) 99% от всичко в света е от Китай, това не означава, че е китайско. В Айфон 5( и предишните), процесора, екрана, корпуса, GPU-то, КАКТО и софтуера е дело на Епъл. А Самсунг е просто жълт черноработник с ресурс да ги произвежда. Почети малко.

Епъл само са "подредили" съществуващи разработки - те не са ги проектирали - напр. процесора е ARM - английска разработка, GPU PowerVR е на Imagination Technologies (също английска фирма) и тнт

Браво, дано им ги вземат. За разлика от самнусг Apple създава - оригинални смартфони със собствена ОС, и приложения и уникален дизайн. От самсунг копират вече създаденото и го правят по-евтино, защото нямат потенциала да създават, а само да копират. Крайно време е жълтурите да се научат, че като не могат да създават - ще си плащат на онези от Европа и Америка, които могат. Така е не само при смартфоните, но и при колите и при всичко смислено в този свят. В интелекта на жълтурите няма креативност, само повтаряемост !

Само така,да ги съдят и да искат пари,че ако не са делата пари нанайсе-то един уникален дизайн...не мога да спя и все си го гледкам а освен една тъпа ОС(модифицирано BSD) какво друго е тяхно,дисплея ли,процесора ли иначе са голяма фирма само дето те се мислят за такива.

не разбра ли вече че ос-а не е на епъл. Tова е бсд, модифицирано. Cъщото както андроид е модифициран линукс. Aман от зомбирани мозъци.

Хаха. Новите смартфони на Самсунг от 2 години са толкова пред ябълките и по хардуер, и по софтуер, че коментара на теб и тебеподобните епъл зомбита вече са смешни

А от цялата тая работа ти лично каква изгода ще имаш?

Всъщност, те не СЪЗДАВАТ. Те вземат нещо и го полират. Изгледай или прочети интервю на Стив Джобс. Ако искаш, върви да спориш с бившия директор на Епъл който го казва същото. Не вярвам да разбираш повече от него и да си по-наясно с компанията и продуктите от човек който е ръководил компанията.

Епълчетата са решили да направят последен удар. Като не могат с технологии, със съдебни дела им се получава. И американския съд е като българския, който бутне повече той пИчели :)

събират бели пари за черни дни.