Коментари - ”Мобилтел” представи новото си лого | IT.dir.bg
назад

”Мобилтел” представи новото си лого

"Мобилтел" представи днес ново лого и изцяло променена визия. Новият образ се появява, за да покаже „вече заложената стратегия за позициониране като компания, близка до клиента, която му предоставя цялостни телеком решения. Във фокуса е клиентът като личност”, обявиха от мобилния оператор.

Обратно в новината

Коментари - ”Мобилтел” представи новото си лого | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буквата "М" -изобразява "пийте една студена вода" а символиката е "нерви до безкрай" !!! Вместо да променят бранда да бяха наистина променили отношението си към собствените си клиенти !!!

С тъпи номера , ахмаци искат още да хващат. Новите им договори се тарифират на всяка започната минута, и ако ти дават повече минути с една ръка ти ги взимат по този начин с другата. А инак клиента бил най-важен.

Вълкът козината си мени, но нрава не ! - народна мъдрост

БРЦК

Леле каква грозотия. Тия не са ли правили проучване дали новото лого ще се приеме добре? Пак ще сменят логото ми се струва.

Ментел с ново лого :) Винаги, когато една фирма се по...ака си сменя бранда, визията и посланията към хората. Това може би им е последния възможен опит да си върнат доверието в потребителя, но българина вече не е толкова тъп:) Друг е въпроса, че новата визия е още по-отвратителна, но това си е техен проблем :) Да не говорим, че една подобна смяна на политиката води след себе си значителни инвестиции за реклама и смяна на облика на всички магазини :) Пари, които отново ще бъдат платени от техните абонати. Успех на тези, които все още са към тях :) хахахах

От къде ли идва изразът,"По-несериозен си и от М-ТЕЛ"?

Грабул и Взимаком са съвсем същите!

https://link/media/A3jbPZeCYAAQd_X.jpg :D:D

Ей, не се научихте, че не може да публикувате линкове и това е...

Ти пък въведи остатъка от линка, за да разбереш, че сочи към статия, според която логото им е крадено, каквито крадци всъщност са и самите те.