Коментари - iPhone измества BlackBerry като бизнес телефон | IT.dir.bg
назад

iPhone измества BlackBerry като бизнес телефон

Доминацията на BlackBerry в корпоративния сектор е сериозно разклатена. Големи правителствени и частни организации все по-често избират смартфоните на други производители за сметка на считания доскоро най-надежден продукт на канадската RIM.

Обратно в новината

Коментари - iPhone измества BlackBerry като бизнес телефон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не говорим за всички екстри, които получавате с Блекбери сървър, защото Блекбери е цяла екосистема. Има достъп нейтив до вътрешния интранет и уеб приложения, има достъп до шернати папки, разделяне на бизнес от публични приложения и файлове. Секюритито е много по-голямо, политиките които могат да се наложат са много повече, упралвение на приложения от сървъра и какво ли още не. Така, че като ми ги покажете тези неща в иФон, може и да си помисля да го взема за бизнес телефон. Да, ако искам да цъкам е друг върпос, ама пък не цъкам, така че ми е все тая.

С това изоставане от технологиите на водещите производители и снобарската ниша от потребители iPhone съвсем скоро ще стане нискобюджетен телефон, и тогава могат да го продават на килиграм на бизнеса или администрацията, ако те разбира се го желае!

Аз съм с 6 акаунта и всичките работят с Push. Ако искаш да ги четеш на едно място, имаш категория "All Inboxes" Хубаво е да слагата по едно "според мен", когато пишете за неща, които предполагате а не сте сигурни. Ако искаш мога да ти направя и няколко скрийншота, но от Dir имат рестрикции за даването на линкове.

Когато настроите Iphone да има няколко имейл адреса едновремено и да получавате поща на едно място от тях може да ми се обадите да ми кажете как става - егати бизнес телефона...

Aex

Влез в Settings->Mail,Contacts,Calendars->Add Account И си добави колкото искаш...

И си получаваш мейлите от всички акаунти на едно място?

Ето чист пример за безочлива корупция. Абсолютна демагогия е да обвиняват източните страни в това, което западните правят без да се притесняват.

Да, бе срамота! Ако бяха минали на Андроидчо - Самсунгчо нямаше да има проблем. Ха Ха Ха! Ти дето пишеш тези щуротии, пиеш ли си редовно хапчетата за главата или само от време на време?!

Защо пък корупция? Национализъм е да се предпочете родния продукт, ако върши работа. В България обаче това автоматично би довело до влошаване на Айфон до ниво боклук- така де, защо да се прави нещо качествено, след като пазарът му е осигурен.

Blake

Роден продукт? Да напомня ли къде се произвежда ябълфона???

Добре че ние дето пишем глупости не управляваме държавата, че тогава жална ни майка.

Нормална е реакцията на компанията. Миналата година RIM направиха на маймуни клиентите си с бъгове. Корпорациите тези неща не ги прощават. Нищо не им пречи да направят устроства под андроид например...