Коментари - Елитни командоси наказани заради видеоигра | IT.dir.bg
назад

Елитни командоси наказани заради видеоигра

Седем командоси от американските специални сили Морски тюлени, които ликвидираха Осама бин Ладен, бяха наказани заради изнасяне на поверителни информации, предадоха световните агенции, като се позоваха на американски представители.

Обратно в новината

Коментари - Елитни командоси наказани заради видеоигра | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурен съм, че тази "новина" е поредния материал за продуктово позициониране. За съжаление в този случай е поднесена на напълно неподходящ таргет. Не че сме много по-умни от американците, просто не сме свикнали да плащаме са софтуер.

Драги Дир.бг. Моля обърнете внимание на новия си дизайн и софтуер. От около 2-3 седмици отварянето на всяка новина води до 2-3+ презареждания на страницата. Скролираш малко надолу и в следващия момент страницата е презаредена и си отново в началото. Ако случайно през последните 1-2 месеца сте назначили или повишили някой от отговорните си програмисти е добра идея да помислите за уволнението му, защото е некадърник.

Драги ММ, използвай Google Chrome, вместо боза, и няма да имаш никакъв проблем със страниците!

Драги WW, работата на WEB разработчиците е да направят сайта за който се грижат ДОСТЪПЕН ЗА ВСИЧКИ БРАУЗЪРИ. ИЕ си е все-още изключително разпространен и да наказваш потребителите без ИТ умения презареждайки им по няколко пъти страницата може да изиграе лоша шега на акционерите на ДИР. А фактът, който ММ споменава ме дразни и мен, както, предполагам и всеки нормален потребител.

Pesho

Мале, ама то за една грешка този МММ ще застреля половината персонал. Естествено е да има период на изчистване на грешки.

аз пък нямам такива проблеми...

Играта е много яка. Още първите версии бяха много добре направени. Колко сме се пуцали в мрежа на тази игра...

Мисията с българсли тюлени: 100 елитни български "тюлена" обсаждат тежко въоръжения, с автомат Калашников, Чакър и 24 часа не могат да се доближат до къщата му. Изпаднали в тежка ситуация, "тюлените" решават да прибягнат до единствената възможна тактика, изпитана още при превземането на Одрин през Първата балканска война - тежък артилерийски обстрел. За щастие, "тюлените" разполагат с неограничен ресурс от амуниции и започват обстрел с зенитни ракети срещу къщата на опасният терорист. Няколко-часовата героична канонада дава резултат и къщата на връгът, превърната в непревземаема бойна крепост, рухва. "Тюлените" са изморени, но ликуват. Главният "тюлен", ръководел операцията, е изключително горд с успеха, и не можещ да скрие опиянението си, награждава "тюлените" с медали на честа.

Аз доколкото разбрах, Главния тюлен е поръчал канонадата, защото Чакъра бил взел полицаи за "заложници"!? Не разбирам обаче как след продължителен обстрел с РПГ, Чакъра успява да се самоубие, а "заложниците" полицаи се отървават невредими. Явно някого са го ритали сериозно в главата докато е бил "каратист".

Vodoo или Preacher?

да ги пуснат по плевенско да пробваме как са полските пъдари след французите.

Пуснете ги над Коиловци(или по-добре Перник) да ги видим тия...

Яки и прости