Коментари - Технологичните тенденции през 2013 г. | IT.dir.bg
назад

Технологичните тенденции през 2013 г.

Догодина ни очакват бързи безжични мрежи, по-умни телевизори, взаимовръзка между много устройства и персонализирани услуги.

Обратно в новината

Коментари - Технологичните тенденции през 2013 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2013 с още по- силно електромагнитно замърсяване у дома и в офиса!Плюс алуминиевата дограма дават фарадеевата клетка с единствен изход към нелечимите болести на века!Малко ли е?Още и спектъра на новите крушки билет за очния доктор!Убийството е бавно но задължава редовно ходене до аптеката!Ч.Н.Г!

Много умно г-н полюс, но не забравяй, че елмагнитната индукция е навсякьде и вьв всичко....а без смартфон след някоя година не мож си купи и лекарства......

съмнявам се в последното ти твърдение. Ако знаеш колко много малко хора имат т. нар. умни телефони.

Въпреки, че се продават доста смартфони, повечето телефони са си от "тъпичките". Предимно нокии. Не всеки има нужда или възможност да си купува нещо ново от Самсунг, Епъл и т.н. с тъч екран и операционни системи. Много хора ползват телефоните само за разговор и смс :) Говорим в общ план засега, никой не отрича увеличаването на смартфоните. Но чак пък да станат жизненоважни и едва ли не задължителни, трудно ще стане.

на всичко това аз отдавна съм казал че електронен евреин било смарт или стюред

от всички функции на умниte телефони най-много използвам функцията, или т. нар. apps, OFF.

А ако някой се сети да създаде pattern-matching софтуер, който да разбере кога има реклама и кога не, и автоматично да спира звука или да превключва към друга програма? Няма ли да е най-използваното? :) Нещо като ad-block при баузърите.

Да не забравяме, че рекламата плаща голяма част от това, което гледаме. И не е някакво свръхфизическо усилие, недостижимо за дебеланко излегнал се пред телевозора да натисня някое копче на дистанционното.