Коментари - Земята се среща рекордно близо с астероид | IT.dir.bg
назад

Земята се среща рекордно близо с астероид

Тази нощ край Земята на рекордно близко разстояние ще прелети астероид с диаметър 45 метра. Специалистите от НАСА са категорични, че опасност от сблъсък няма.

Обратно в новината

Коментари - Земята се среща рекордно близо с астероид | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

испански зъболекар,но разбира и от астрономия и прави откритие.има да си чакам да чуя нещо такова от Рожен,ама те май само спят на топло там.

Без изцепки, моля, кое колко струва! Нека си мине и най-добре е да не бутаме такива трошляци около нас.

А ако само 1% беше водка ,аз и руските братя,да сме намерили начин да го свалим нежно на Земята още преди да е минавал край Слънцето,че да изпари ценната течност.

а ако само 1% беше ... щеше да е достатъчно да омаже такива пияндурници като вас

".. Според експертите от "Deep Space Industries", ако астероидът съдържа 5% вода, то преработката й в ракетно гориво би дала печалба от 65 милиарда долара..." Защо ли трябва да чакаме някой астероид да докара вода до планетата ни, за да я преработим в ракетно гориво? :) Не съм специалист, но все си мисля, че ако имахме технология за преработването на вода в ракетно гориво.. то цената на чешмяната вода щеше да е близка до тази на керосина.

Хммм... ракетното гориво не е керосин. Иначе статията е преведена от някъде, от някого и кой знае каква е истината зад тези цифри...

Хм. Ще ти се!

Що така бре?!? Да немате кладенци на село??!?!))

Ракетно гориво в орбита е много по-ценно от такова на Земята. Просто щото извеждането му в орбита е голяма мъка...