Коментари - Sony пуска PlayStation 4 | IT.dir.bg
назад

Sony пуска PlayStation 4

Японската компания Sony обяви, че пуска нова конзола за игри "PlayStation 4", която ще има нови - т. нар. социални функции и достъп до друго съдържание освен игри.

Обратно в новината

Коментари - Sony пуска PlayStation 4 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

John Doe

Хубаво е да се отбележи, че Sony са избрали AMD за процесори и видео карти. Предвид, че Play Station има доста добри продажби, това ще даде глъка въздух на AMD в конкурецията им с Intel.

За конзолата най-важна е графиката, а там Интел за много зад АМД. зглежда ще има интересни нововъведения в конзолата като единна ДДР5 памет за процесора и видео процесора. Самото видео изглежда да е нещо средно между Радеон 7850 и 7870 - и двете с много добри показатели, а в случая ще са допълнително оптимизирани и с голяма памет.

Едно време като излезе 3-ката (преди доста години, даже още го имаше Интерактив с Роро, по ММ), вадеше графика трепач спрямо компютърните игри. За xbox нямам наблюдения, сигурно и там е добра графиката. Та, след като по-онова време вадеше супер графика (а и самите движения на персонажите бяха по-реалистични) особено кът сцените в игрите, то какво ли ще е сега?

сега ще е същото :)

Айде де, и да я купувам!

Е и?