Коментари - ”Кюриосити” спря работа заради проблем с паметта | IT.dir.bg
назад

”Кюриосити” спря работа заради проблем с паметта

Марсоходът "Кюриосити" няма да извършва научни изследвания до нова заповед, оповести НАСА, цитирана от ИТАР-ТАСС и Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - ”Кюриосити” спря работа заради проблем с паметта | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

made in china buy from nasa...

Яко го е налегнала амнезията значи

Трябваше да го заредят с малко Гинко прим ;)

От битака могат да помогнат!

Според мене "инфекцията" е бактериална - от фамозните марсиански бактерии. Може би бактерии - хакери ...

докато интереса е към "парчетата стъкло", метални консерви задвижвани с нефт, улави някакви гонят топка, безмозъчни блондинки, кока, алкохол и тн итн, агенции като НАСА са на изчезване. Тоталното отдръпване от науката в глобален мащаб ще доведе до мегаизтъпяване на планетата и накрая някой тъпунгер ще натисне червеното копче.

Да се изпрати веднага техник да смени паметта и това ми били учени, май ще излязат като наште ЕРП-та.

Проектът струва на НАСА 2,5 милиарда долара. По-добре 2.5 милиарда за това от колкото за реклама на боклуци и отровени храни пълни с химия и монсанто продукти. Представете си ако Apple пращаше такива мисии с техните 150 милиарда , ехеее :)

Това е саботаж на зелените човечета!

Изгубил ума и дума, досущ наврян зет.

Е-еми... Чайна, майна!

не знаят ли командата format C:

О ооо ..... Господи! Склерозата не е болест само по хората ! Явно, че от склероза боледуваме и ние андроидите ... :-))

дроид се казва, андроид е онова другото в телефната ти... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хихи ,ти българин ли си?

made in China

кво става на марс. всички съветски и руски сонди за тая планета претърпяха провали и фатални проблеми. сондите на ЕКА - същата история. NASA има успехи доста, но при всеки такъв се явяват и проблеми. явно има нещо гнило около тая планета.

не е гнило, а корозирало ;)

става това, че се изпраща сонда на друга планета на няколкостотин милиона километра. Никой не си е представял, че всяка мисия ще работи на 100% през цялото време. Докато 99% от парите се дават за безсмислени конфликти на Земята, а за космоса се отделят жълти стотинки, така ще е. По една мисия към друга планета на всеки 3-4 години.

провеждат се къде по-сложни операции към другите планети и сумарно там провалите са в пъти по- малко. нещо не е така, както казва ген. иволгин.

Стават наистина странни работи . Гледах видеото на метеорита дето падна в Русия - ясно се вижда как друго по-малко , също така светещо тяло ,подобно на чиния , се приближава до метеорита ,препокриват се и после се отдалечава , след 2-3 секунди метеорита се взривява преди да удари Земята ! Може би летяща чиния с извънземни е спасила планетата .

Ейй .... пропуснал си да си пиеш хапчето ! Бързо го пииии ! :-)))

а защо мислиш,че са извън земни,напълно земни са си сигурно,космическите технологии с които разполагат големите свърх сили,са много много напред и глупостите с които се занимават с разни марсоходи,са асмо за отвличане на вниманието....разполаг ес с космичесик флот боен естествено и способен да лети не само в системата ами и в галактиката....как ис обеснявате,че офицялно космическите технологии не ас мръднали занчително от 60-те години,но на практика дори аз битова употреба технологиите са къде къде напред...щом ан хората дават достъп до отва,с какво разполагат реално пък те..,а?

Първо това не беше метеорит,а капсула пренасяща осмия (вж Библия) и ползваща преминаващия астероид за транспорт, светещото торпедо я разполутва и това е видно от траекторията на парчетата . В тубата има много заснети такива удари на приближаващи Земята обекти , заснети от земни и орбитални станции. Интересното е че торпедата излитат изпод земята, това го обясняват със съществуваща древна защитна система, моето мнение е че това е от петото измерение, тъй като светещите обекти(летящи чинии) при с. Ключ също излитат и кацат под земята, а имам и едно филмче на заснето ефирно човече с криле в китайското метро, което като наближава охраната подскача и си минава нагоре през земята все едно че е през въздух.

Гледах и аз това новопостъпило клипче по руските сайтове вчера и картината беше точно като описаната от тебе, но не може да се смята за НЛО, макар че в руските коментари точно за такова става дума. Настигащият обект беше доста по-малък и по-бърз от метеорита, а поражението настъпи по-бързо от казаното от тебе. Аз си помислих, че е по-вероятно да е сработила руската противоракетна отбрана - тя около Челябинск май е доста развита, но пък поразяващият обект ми се стори прекалено бърз. Днес обаче клипчето изчезна безследно.