Коментари - Лошите игри на EA й донесоха ”Златна курешка” | IT.dir.bg
назад

Лошите игри на EA й донесоха ”Златна курешка”

Нова анкета, проведена сред недоволни читатели и потребители, присъди на Electronic Arts (EA) статуетката "Златна курешка" за втора поредна година, съобщи "Хъфингтън поуст", цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Лошите игри на EA й донесоха ”Златна курешка” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност е Golden Poo... А авторът на статията по-добре да се захване с поезия...

EA създадоха Ultima Online най-добрата MMORPG игра в света създавана някога. Графиката й не е нищо особено, но замисълът и идеите, както и необятните й възможности я правят най-добрата. WoW е хубава игра, но в Ultima почти нямаш ограничения - играта е много добре балансирана и по-принцип има много мислене как да си изградиш героя. Не е за хора, които бързат и не четат. Но който веднъж я е разбрал и играл - се влюбва в нея за винаги. Има и платен сървър, но иначе ма и много добри сървъри, които са фрии и са изключително добри. Самият клиент е безплатен. Който я е играл вече едва ли ще ме опонира за твърдението ми, че е най-добрата игра в света, въпреки "лошата" (според някой хора) графика, която на мен лично не ми пречи. Просто се иска много четене, за да я схванеш в детайли. Това, което предлагат други подобни игри като WoW и MU онлайн е само една частичка от възможностите на Ultima Online.

FIFA за мен е най-лошата компютърна игра завинаги. Едно и също 100 години - никакъв AI.

Интересно ми е да видя наградата.

EA съкват здраво. Моите пари са при Valve поради добрите промоции и безпроблемния DRM, и най-важното - вече с истиснки клиент за Linux.

EA не създава игри. EA прави всичко останало, студиата създават игрите. Точно за това в NFS вече почти не се вижда логото на EA, но пък влиянието им се усеща веднага...

Джиткам NFSW и ми иде да се разциврим на моменти... Не е истина за кво лайно става въпрос.

Ако ЕА си седяха само при спортните симулации отпреди няколко години и се съсредочаваха само над тях, нямаше да има проблем. Ама те изкупиха сума ти компании със супер поредици (Westwood например, с C&C) и осраха игрите. Почнаха да правят някакви глупости, спортните симулации са общо взето еднакви всяка година, с минимални разлики, като трябва да сравниш игри през 3 години, за да откриеш някаква съществена разлика. Един Симс направиха като хората и от толкоз доене (продължения, експанжъни и прочее) го съсипаха. Е как няма да получат антинаграда? Ей го бе - пуснаха новия Симс с малоумното решение да трябва да се връзваш с техния сървър и сървърите паднаха веднага.