Коментари - Куба разхлабва примката около интернет | IT.dir.bg
назад

Куба разхлабва примката около интернет

Кубинците ще могат скоро да влизат в интернет от обществени зали в цялата страна, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Куба разхлабва примката около интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лоша Куба, Лоша Куба! Пропагандата какво ли не прави? Интернета и изобщо тоя род комуникационни услуги се продават на Куба от нейния враг САЩ. Преди една година ми се наложи да водя кореспонденция с Куба по интернет. Оказа се че след като стигне заявката ми за отваряне на сайта на тяхното социално министрество в САЩ и от там на татък неще да прескочи американците. Оказа се че от около 2 години Куба непрекъснато се опитва да накарат САЩ на международно ниво да не спират интернет трафика за Куба. Обаче тук естествено Куба трябва да се искара черна мръсна и т.н. държава щото не е капиталистическа.

Конспирация? ХААРП? Пръскане от самолети?>

По принцип има доста истина в това. Който не е като нас, значи е против нас. Друго си е всяка държава по света да е демократизирана и с услужливо правителство.

В зората на Интернет великия СССР беше категоричен против, за да няма "западна пропаганда". Така, че ако не бяхме се освободили от комунизма, нямаше да можем и да се четем тук.

Просто през 1985г. се появи предателя Горбачов. Незнам колко си наясно но по повечето технически списания вече се говореше за модеми, мрежи и имаше изградени безжични мрежи в соц. лагера. Аз в Стара Загора в техникума по електроника към ДЗУ работих на Правец 16 с НЕК19 процесор като сървър на мрежа от 30 Правец 8М.

хайде на бас,че ще се оправят по бързо от нас ....като държава

Това си е проблем както и да го гледаме! При тая цена много малко хора там ще влязат да прочетат в дира, че Алисия не е в депресия ...останалите ще си мислят, че тя все още е в депресия и следствие на това ще злоупотребяват с ром от притеснение .

а американците разхлабват ли примката около ембаргото,или забраните,какво и по колко може да внася и изнася куба не са от толкова голямо значение

Мдаа... Както се казваше в стария виц; Трудно, трудно се плува в сярна киселина....!!!

Горките, дори не знаят колко са щастливи без интернет ! Пък Аз цял ден треморя в надежда да прочета невероятна новина от дир-фейса !

> Кубинците ще могат скоро да влизат в интернет То влизането е лесно. Излизането е трудно...

преди три седмици се върнах от куба. обикалях навсякъде около 15 дена и имаше доста интернет зали. освен това хората, при които отсядах също имаха компютри с връзка. и като цяло си бяха доста наясно с интернет. нещо тая статия не ми е много ясна какво иска да каже....

Браво, моето момче, добре лъжеш!

Явно бъркаш къде си бил. Зали има по големите хотели и на летището. Освен това ти записват паспорта, та да имаш едно наум къде влизаш. На летището цената май беше $1 за 15 мин

смешник ..то и във Франция на уай фай заведение се регистрираш дарги ...нооо има балъци кат теб дет се мислят за анонимни ама тва си е тяхна работа

Мога да потвърдя - в Хавана видях няколко прилично големи интернет/гейм клубове. Това са впечатления от преди две седмици. Предполагам, че е много скъпо за средностатистическия жител, но в Куба съвсем очевидно вече има нова прослойка хора с достъп до конвертируема валута и съвсем различни възможности.

И тук така се почна. А после - олигарси.

време е и те да се зарибят от тва чудо ИНТЕРНЕТ...

Някой натрупва начален капитал, ми се чини.

Малко по малко тръгват напред. А ние ?

Грижовните им социалистически вождове се грижат за тях! Както нашите, които глупаво си избираме:)

Еми и така са си щастливи хората! За какво им е този интернет? И без това са страната с най-много столетници на глава от населението!

Интернет по 4,5$/час е цена близка до тази на подаръка.

Прав си! Не им е скъп интернета, а просто доходите им са ниски... :)))