Коментари - Това е PlayStation 4 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Това е PlayStation 4 (снимки)

Японската компания Sony официално представи новата конзола Playstation 4 (PS4) в Лос Анджелис на най-голямото ежегодно изложение за видеоигри Electronic Entertainment Expo (Е3).

Обратно в новината

Коментари - Това е PlayStation 4 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интерсно защо цената в щатите е с 30% по евтина от тази в европа.

Ако погледнеш ebay и amazon ще видиш, че всичко което се продава на територията на САЩ е много по-евтино от европейския пазар.

(Оставяйки функционалността настрана за секунда) Много се смях на това, че изглежда по същия начин като xbox one. Не че има някакво значение външния вид, обаче представете си в деня на представянето на xbox как седи цялото HQ на Sony PS в една зала смълчани.. И отнякъде се чува само "Well fk"

XBOX глътна водичка :D :D :D

"Конзолата на Sony не изисква връзка с интернет за проверка на автентичността на игрите и ще може да се ползва и за игра офлайн. Sony заяви, че няма да приложи никакви ограничения по отношение на игрите втора употреба." Явно така ще се опитат да възвърнат позиции и фенове...

"Невероятен" дизайн. Вероятно е толкова ръбата, защото заоблените ръбове май бяха патент на друга компания ...

Сони спечели тази битка между новите конзоли. Ако Майкрософт искат изобщо да останат на пазара на конзоли от това поколение което идва, по-добре да отрежат поне наполовина малоумните глупости с които "окичиха" новия ексбокс.

Добре, Владо, ще им предадем, какво си препоръчал. А доколкото знам всички тези "малоумни глупости" не ти пречат да играеш както преди. Хората добавят повече възможности за потребителите и все се намира кой да се оплаче. А че е със 100 долара по-скъпа, това се обяснява от факта, че идва в комплект с Кинект.

Тъй ли? Я ме светни как ще дам играта която съм закупил на комшията? Или на ТРЕТИ човек? Щото това правехме досега - разменяхме си игрите и играехме. Това е НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИЯ пример, дано схванеш. И от ВИДЕО КОНЗОЛА това стана ТЕЛЕВИЗИОНЕН ЦЕНТЪР. Тва да имаш изискване за проверка на интернет за да подкараш най най - простата игра (която да речем не е дори МУЛТИПЛЕЪР) е още по-малоумно. Дори да иска проверка веднъж на 24 часа. А тия възможности за които ти дрънкаш са и трябваше да си останат ОТДЕЛНИ. А не вградени на едно. Аз не искам камера която да е включена ПОСТОЯННО. Стига ми факта, че записва и предава в интернет докато играя. Ами сега дори като гледам телевизия ще трябва да ме гледа и да записва. Да де, официално изобщо нямало да записва и да излъчва в интернет, и затова оня ден излязоха на бял свят факти как големите интернет корпорации записвали и предавали инфо. Аз няма какво да крия точно пред американските власти (щото нямам досег с тях), ама самия факт, че бивам записван хич не ми харесва.

Playstation си е класика, единствената причина, поради която XBOX 360 дръпна толкова пред PS беше твърде високата стартова цена на втората и факта, че от доста рано XBOX беше хакнат, и досега е такъв, и народа си го взима, защото не дава пари за игри после.

Не подценявай Хало! Това не е просто игра...

Като добавим и изсипаните 1 милиард долара към студията за игри да пишат игри, които ще има единствено за XBOX, мисля картинката е напълно ясна.

Подцених Сони. Последният абзац говори достатъчно. Сега очакваме микромеките да започнат да се обясняват как не са имали предвид точно това, което са ни казали и са по-либерални.

Точно това си помислих вчера след конференцията. Сони Фенбой съм