Коментари - Microsoft с обратен завой за игрите в новия Xbox | IT.dir.bg
назад

Microsoft с обратен завой за игрите в новия Xbox

Microsoft реагира изненадващо бързо на критиките към антипиратските мерки в новата конзола Xbox One. Шефът на Xbox отдела на компанията Дон Матрик пусна в официалния му блог съобщение, което със сигурност ще зарадва геймърите, решили да изберат конзолата.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft с обратен завой за игрите в новия Xbox | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетила се Мара да се побара!

Редно е да сложат Off бутон на Kinect-а а до колко той ще работи е съвсем друг въпрос :)

С тези стъпки Microsoft са отново в играта, понеже бяха не извън нея, ами направо извън стадиона...

1000 лева, за да лепя после лепенки и дъвки?! Не мерси! А на децата им кажи по-добре да излезнат навън и да се раздвъжат малко на чист въздух с други деца...Аз като съм израстнал без Kinect и интернет да не би да съм умрял!

Времената се менят. Това как е израсло едно поколение е без значение, важното е как се случват нещата ДНЕС в цивилизованите страни и ние къде сме спрямо тах

Е, както е писал Дъглас Адамс, човек винаги трябва да има една хавлия под ръка. Мяташ я отгоре върху камерата и готово.

И пак няма да си го купя! Нещо са пропуснали 2 важни точки: 1. Вградения Kinect, който ще те наблюдава непрекъснато. 2. Със 100 евро е по-скъп от PS4. Заключение: Fuck you, Microsoft! Достатачно ми тровихте живота с бъгавите си Windows-и..., няма да си го причиня и с конзолите ви!

Ще те наблюдава, ще те записва, ще те анализира и ще докладва твоята активност на анонимни сървъри на ДАРПА, които са дупе и гащи в разработките на МСофт.

Евала на Майкрософт за този ход.

Ако сме склонни да мислим логично, евала на Sony.

Тези по рождение ли са си идиоти или поради някаква травма на главата в ранно детство? Windows без старт бутон...Xbox с DRM защита. И после се чудят защо никой не им ги купува :)... и идиот би се сетил защо.

Абе нека чичо ти Бил да е идиот, пък да си бърше задника със сто доларови банкноти. И ако не си разбрал - новината е, че ПРЕМАХВАТ DRM-а и то на продукт който ОЩЕ НЕ Е В ПРОДАЖБА.

Чичко Бил е пълен идиот. По-големи от него са само потребили, които им се разрешава да си купят компютър само с уиндоус и на всичкото отгоре нямат право на техн. поддръжка! :) Сети се се кои са по-големите идиоти :)))