Коментари - Робо-гарван лети като истинска птица (видео) | IT.dir.bg
назад

Робо-гарван лети като истинска птица (видео)

Роботизираните птици не са новост, но досега за учените оставаше непостижима задача да конструират летящ робот, чиито криле пляскат независимо едно от друго. С това предизвикателство са успели да се справят специалисти от университета на Мериленд.

Обратно в новината

Коментари - Робо-гарван лети като истинска птица (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, пак тия американци значи...А в СеСеСеРе пак водка жулят и се чудят защо ракетите им падат :)

Невероятно!!!

Представям си няколко-хиляди такива с по една граната отдолу, летят към Народното събрание! ;)

Защо не го направи това откритие някоя комунистическа държава? Защото там е скована всяка мисъл извън партийната! Там се разпореждат главатари на червени банди!

и забележи ..на този очевидно и доказан многократно, с десетки години ''тестове'' верен коментар, има и една (засега) бетонна кратуна, дала ти "-" !

Ами първо това не е откритие, и второ това е проблем с който се е занимавал още Леонардо Да Винчи на времето и който е доста по- непрактичен от схемата на Можайски и братя Райт с неподвижно крило крило. Всъщност в непрактичноста на подвижните крила се уверява и самият Леонардо . А иначе например термоядреният синтез няма нищо общо с партийната линия и има доста по- голямо практическо приложение. И комунистите направиха такъв реактор 25 години преди капиталистите. Отделно нямериха набързо и други практични приложения на термоядреният синтез - наприер да изпаряват всичко р радиус 100 километра.

Ще изчакам да пуснат от компаньонките да пробвам една :)

измислил го руснака, ей !

Поздравления за изобретяването на орнитоптер!!!

Дам :)... +1