Коментари - Apple продал 10 милиона iPhone 6 за уикенда | IT.dir.bg
назад

Apple продал 10 милиона iPhone 6 за уикенда

Американският технологичен гигант Apple е продал рекордните 10 милиона телефона през първия уикенд след излизането на пазара на най-новото поколение - iPhone 6.

Обратно в новината

Коментари - Apple продал 10 милиона iPhone 6 за уикенда | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... и балъци за милиони... както се пееше, само дето в случая са милиарди...

само не разбрах какво му е иновативното на този модел? .. и някой да ме светне, колко долара повече струва от предишния Айфон 5, заради тази "новост"!? ... да не е нещо като новото старо копче "СТАРТ" на новия уиндоус 9?

абе хората си имат пари и се чудят кво да ги правят, е като имаш всичко и си ограничен, що да не си купиш нещо дето мига и светка с едно натискане, ей така за кеф .... другата седмица ако пуснат 7-ца - пак ще си купят и така .... балъци и простотия по света в излишък има.

Господа специалисти-плюещи !!! Какво толкова сте се загрижили кой си купил айфон и кой не . Апъл продава хората купуват и никой не им е сложил вилата на врата. Що не сте толкова загрижени че някой си купил телевизор за 10 000 лева или кола за 100 000 лева или и тези хора са зомбита и тъпаци а ????

В BG всеки, които има по- добър стандарт на живот трябва да бъде оплют, ей тъй за спорта :)

Айфоните ако струваха по 5 лева надали щяха да са тема на разговор ;-)

Тази фирма (Apple) опорочи електрониката, превръщайки електронните изделия от помощен инструмент в цел за притежание на зомбирания консуматор, с единствената цел - собственото си обогатяване.

баснята за киселото грозде доста често ще се споменава на такива като теб :)

В случая не е проява на завист, а по-скоро на състрадание към i-шараните :))) и негодувание към i-рибарчетата. Не виждам защо някой трябва да ви завижда за технология отпреди 3 години (с изкл. на процесора) на тройно по-висока цена от реалната.

Иновативната фирма нещо спря да говори за инвации. Отстъпи от принципа си за малък диспей, както през 2004 се отказа от собствения си хардуер (Power PC) и собствената си платформа MacOS9. В момента технологично са минимум 2 години назад. Единственото константа е снобарската линия на тези продавачи на илюзии.

По-правилно е да се каже, че са пробутали няколко милиона бройки.

По-правилно е да се каже, че си прост.

Браво на ЕПъл! ИЗключително добра маркетинг стратегия. Хора се редят на опашки дни преди да излезе продукта им - това си е скандално! И забележете, не става въпрос само за САЩ, ами навсякъде, където са го пуснали. А вие тук и да ги храните и да не ги храните, тях ги боли к*ро!

Аple са най-виликата фирма на светъ! Ас си копувам всичко тяхно което излезе на пазара. Вече не смогвам да плащам кредитите но ще продължавам да купувам техните неща. Като ходиме по Витошка и всичката техника по мен е на Aple. Много ме заглеждат мацките!

ъъъъ...... тва явно е некъв хумор?! ...

Изтегли кредит за обединяване на задължения и ще издържиш още няколко години!

Това мега истерията около тия пфони, винаги силно ми е напомняла за истерията около прахосмукачките Рейнбоу от средата на 90-те - една купчина пластмаса и малко метал (в случая с пфона и малко софтуерче) с едни обаче "чудодейни, неземни, космически безгранични сили и възможности", станали достояние само на малцина "богоизбрани" ЕДИНСТВЕНО защото са цакнали едни 1 500,00 - 2 300,00 долара?! Е що толкова - ами защото прахосмукачка произведена в Мексико е около 120,00 долара, барабар с печалбата, ама е мултилевъл маркетинг - демек едно 1 000 директора смучат пара от нея и те така до формиране на общата цена на този "шедьовър", е и рекламка малко повечко! Та и ябълките те така ми изглеждат - за тия пари дето ги търсят, бива пфона да е способен да те опази поне от грип и да ти излекува някое и друго хроническо възпаление - инак малко са се объркали за едната слушалка.........ама прости селски цървули дето разчитат, че притежаването на един телефон ще ги направи "градски люде с лачени чепици", явно по света много......

Ако знаеш само колко си елементарен с този коментар, сам ще кажеш абе аз не съм в час.

Вземи обясни защо е елементарен човекът :) Защото не е дал 1500 лева за телефон, който да си сложи на масата ли? Или сега ще почнете да ми обяснявате как си ползвате телефона за неща, за които другите не са чували? И после ще се окаже, че било онлайн банкиране.

Нищо общо. Но на фантазии има рпаво всеки разбира се. И на халцинации.

Май от заклетите врагове, вече запчват да пропускат ГОЛЕМИТЕ разлики: - iPhone е това заради ЕКО системата им и приложенията. Колкото и да се пъчите, няма и едно Android приложение, което да оставя по-добро усещане от такова на iOS. Дори и google maps, вървят по-добре на iOS. - Голфове по 250 - 800 коня има много, но пак си остават голфове. Когато се запознаеш с начина на писане на приложения за двете среди, разбираш защо iOS работи по-бързо и "по-мазно", и най-вече без бъгове. - Андроид девелоперите се съсредоточават в/у 10-15 телефона, iOS на практика в/у 2-3. - iPhone се поддържа от новите iOS минимум 4 години, само ми покажете, кой Андроид го поддържа това без рутване - така от производителя. - при iOS - просто работи, не изисква девелопер да го подкара. И за последно - ще ви дам факти и един въпрос: Основните приходи на компаниите: Apple - са от H/W, разработка, app store. Microsoft - са от S/W Google - маркетинг, и търговия с данни Всеки сам си избира!

единственото с което съм съгласен, е, че наистина е по лесно да се пишат апликации за 1 модел, отколкото за 100 и оттук е вярно, че доста апликации работят по-добре на иОс. Но дотук. Гугълмапс НЕ работят по-добре на иОс. Сравнението на андроид с голф е типично за празноглав, наперен епъл лузър, който си мисли, че е хайлайф сано заради факта, че е взел телефон на изплащане с което да си избива комплексите. Мантрата за "без бъгове" си я разправяйет на епъл соаретата къдеот се дръжте за пакетите докато го правите. Айде баста!

Писал си пълни дивотии: - Android екосистемата не е по-лоша от тази на Apple, предлаганите услуги са дори по-гъвкави и по-разнообразни; - Екосистемата на Apple е толкова добра, че им хакнаха iCloud; - Освен че сравнението ти е неадекватно (ябълки с круши), няма такива голфове с по 250 до 500 коня, максимумът е 150, макар моделът, който ще излезе през 2015 г. да е проектиран за 210 коня (нямам голф и не съм перничанин); - Всяка нова версия на iOS е за последният модел и предишните 2, останалите просто не се поддържат; - Девелопер да го подкара??? Зле си... - Apple също търгува с данните на потребителите, при това на правителствено ниво (справка - DROPOUTJEEP); - Бъгове - iPhone 5S биеше на сини екрани, чак ми е чудно как Microsoft не ги съдиха за патент на синия екран :)

iCloud никога не е бил хакван, хакнаха профили на отделни потребители, като им разбиха слабите пароли, това няма нищо общо с Епъл и iCloud, всеки акаунт на всяко място може да се хакне на този принцип, не случайно Епъл излезе с призив към потребителите да използват по-надеждни пароли.

Хаха, та това "изобретение" досущ е одрало кожата na Samsung Ace 1, не помня от коя година модел.

Учудих се какво е ДПС, което редакторът Димитрова споменава в материала, понеже тази абревиатура я свързвам само с партията ДПС. И вместо да си оправят грешката (не е ДПС, а ДПА) от редакцията ми бият шамар!!! Здраве да е. Приятна вечер на всички. Аз бях дотук.

Не им се обиждай приятелю. Дир бг "журналистите" са известни с високия си "професионализъм", почти колкото на колегите им от блитц, съмнителна ценностна система, копирани статии и преведени материали с гугъл транслейт.

... iPhone 5, 6 или 7 не се различава съществено от обикновен китайски смартфон за 150 долара. Само дето цената му е двойна! Заради МАРКАТА и МОДАТА. Това се нарича ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ИМИДЖ! 10 милиона броя за седмица, при печалба от 40% (150-160 долара) - това е чиста печалба от 1500 милиона за 7 дни. Милиард и половина от въздуха, които са им дадени(подарени) от глупаците-гъзари по света, които искат да се хвалят, че миналата година са имали айфон5, а сега имат айфон6! Да живее консуматорския капитализъм, който произвежда милиардери от силата на човешката глупост и алчност! ... Нищо по-жалко няма от това да се робува на вещи!

Цената му не е двойна а петорна или шесторна. Продава се с договор на ниската цена, като най-ниската тарифа е над $50 месецчно, от които оператора прави отчисления за Епъл. Така че телефона реално ти излиза над $600 в щатите. Тук го продават операторите по същия начин - с договор за лизинг и договор за услуга, но без първоначална вноска. И ако Епъл не са изпратили на хората телефоните - те не са ги продали реално.. по-точно е да се каже че са получили поръчки за 10 милиона телефона. Колко са продали е друг въпрос.

И така да е, обаче изглежда ужасно.

Не е подарък. Работено е в пъти по-умно от конкуренцията. Аз си мисля кога за позледно съм виждал реклама на Апъл и не се сещам. Единствената реклама, която съм срещал, е самите им продукти. Качествата са високи в зона, която не всеки може да прецени. То е като парфюм за 500 евро, който циганка никога не може да оцени, даже ще ръсне някоя глупост за него. Или като изискано блюдо във фрнски ресторант, което повечето няма да усетят да е по-добро качество от кебапчетата. За това "кебапчийниците" са повече от френските ресоранти. За това Самсунг печели много например. Но Апъл прави бижу, шеджовър. Който другите копираха, за да станат някои. Умният, ако не уважи продукта, ще уважи приноса и лидерството. Простакът гледа да се сдобие с подобието на ниска цена и е много хепи. Естествено, като не може да плати другата, а като няма и критерий да различи, да плюе за собствено успокоение. И го прави убеден в правотата си! Той просто не може да различи. За всеки влак си има пътници. Има и за глупаците, които се редят на опашка, а не изчакат два месеца. Едва ли на всички им е счупен на този ден телефона и примират да си купят новия поради това. Но то е друга тема, а не тема за качествата на най-добрите, които очевидно са Апъл. Лидери. Те постигат идеите, другите ги вземат от тях, защото нямат способността. Ето това е лидерство и аз го ценя много. От такива хора светът става по-хубав, а за това всеки интелигентен трябва да е благодарен. Скъпо е, но умният пък печели достатъчно и може да плати прогреса.

А на Гугъл колко реклами си гледал в последно време или на Андроид?

Много глупости си изговорил, приятелю! Поеми си дъх и си почини, нямаме нужда от толкова заслепени фенове на нагризаната ябълка...

Не съм съгласна!Бях фенка на Самсунг и доста доволна.Е забиваше от време на време,но след рестарт тръгваше отново До октомври миналата година,когато си купих iPhone 5s.Честно и без да съм надъхана,разликата е огромна.Влюбена съм въвi Phone 5s и така ще си остане...

Имаше наименование тази болест, но забравих как беше. Всмисъл да се влюбваш във вещи.

БГ русофилите-кооператори живеещи в панелни жилища казаха НЕ на американския Епъл! НЕ на капитализЪма и империализЪма. Да живей дървоидния самсуняк от комунистическа Корея. Да живей другаря Ким Чен Уй

Южна Корея, от която идва самсуняка, не е комунистическа страна. Бъркаш я със Северна Корея, но на лишен от мозък човек, какъвто само един потребител на айфон може да бъде, е простено.

Имало един образован тракторист, браво хахахаха обясни го на съселяните си аграри тва за Корея сега

много тупо парче!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Недейте моля ви се пуска такива новини, че вдигаме кръвното и ни излиза пяна от устата.;)

е сега може да изчислим колко са глупаците в света,или може би само в САЩ.

Ох умните ми Българчета .....,

Докато има балъци, ще има и тарикати.

Троловете на Гнусмас да не са ги пуснали в почивка днес?

Не, просто не им се занимава да коментират платени рекламни статии.

Абе с една дума "УМИРАТ" Епъл. Направо да ги съжалиш.

Нема умрат, споко. Докато продължават да "иноваторстват" заимствайки от други компании "уникални характеристики на телефоните си, ще са ОК.

Най-вероятно 10 милиона хамериканоса са го взели от чист патриотизъм.....друго обяснение няма защо ще се купува една парвенюшка тенекия.

Само американци ще са. Щото са дебели и тъпи. Аз други не съм виждал. И да, забравих да кажа_ че са дебели и тъпи, а ние умни красиви, ама светът не ни разбира. ;)