Коментари - 73% от българите - неразделни от своя смартфон | IT.dir.bg
назад

73% от българите - неразделни от своя смартфон

Проучване на Huawei и IPSOS сред потребителите в 12 европейски държави разкрива, че мнозинството от българите са неразделни от своя смартфон.

Обратно в новината

Коментари - 73% от българите - неразделни от своя смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я си носим един телефон с шайба с мене.

2млн пенсионери +1 млн малки деца =3 млн. които не ползват/.да оставим социално слабите/ от 6 млн българи нещо не е вярно с тези 73%

Нямам смартфон, нямам фейсбук.

Да не би дебилите да са намалели от 80% до 73%?

Зомбирани овце

Аз не съм от тия 73% от българите, за което се радвам. Също не съм и от ония 98% от българите които винаги взимат телефона със себе си, когато напускат домовете си. Аз почти никога не го вземам и съм от 2-та процента явно. Също нямам и зависимост към социалните мрежи. Там един път на две седмици да вляза.

Ти си пристрастен бе! Я вопще неам телефон!

купих си смартфон преди 2 седмици, с много добри параметри, преди това ползвах с копчета. не сам се зомбирал, и 100% мога да ви кажа, че е доста по-неудобно. има маил и карти, но всичко останало е неудобство. моят е с батеря 6000mAh, и го зареждам за сега веднаж седмично, безжично. за мен хората, които зареждат всеки ден, са луди.

Защо да са луди хората? Смартфоните от среден и нисък клас обикновено държат по 2,3 дена. Но ако се използват всеки ден както пише в статията, интернет,игрички,социални мрежи и т.н. то се изтощава за един ден и трябва да се зарежда всеки ден. Какво друго могат да направят хората? Моя също е така. Още повече че неможе да се зарежда безжично а в контакта и отнема близо 2 часа. Нямаме парите да си купим като теб смартфон висок клас с много добри показатели и с батерия 6000мАмп.

Moyhe da ne sam se iyrayil dobre. Mnogo pari za telefon ne bih dal. No gledam, che povecheto hora go praviat. I se prevrashtat v robi na smartfona. A uj e "smart" fon, a chovek triabva postoqnno da mu e na glavata. Malko hora osaznavat, che slujat na telefona si, vmesto "smart"fona da im sluji.

73% психически неуравновесени,и социално деградивни индивида.КОга ще ги стигнат 80-те процента от дира?