Коментари - Motorola представи два нови мощни таблета | IT.dir.bg
назад

Motorola представи два нови мощни таблета

Motorola Mobility обяви два нови таблета от линията Xoom, с което даде заявка за сериозно присъствие на този пазар, въпреки разочароващите резултати до момента.

Обратно в новината

Коментари - Motorola представи два нови мощни таблета | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли , дали с andorid 3 , могат да се отварят DIVX със субтитри на български?

Само да не стане както със Playbook на Blackberry - в САЩ цената му е 299$ в България от Германос - 899лв.

Asus EEE Pad Transformer е със същите характеристики и струва точно 400 Евро с ДДС. Проверете в Мултирама. Сигурно може да се намери и за по-малко, дори в БГ

Моторола вече пуснаха един таблет, Плейбук се казва, струва малко повече от iPad 2, a работи точно 2 денa и няма поправяне, сега обикаля Европа да "си намери" гаранционната поддържка :-) Тези новите таблети колко ли ще работят? 4 дена?

на чешмата ли го ми твоя, че да работи 2 дни ? Каквото съм имал Моторола, е почти вечно..!

Не, за съжаление, не сме го мили на чешмата, тогава поне шяхме да знаем какво му е...поползвахме го, ама малко...И на нас телефоните ни Моторола нямат "геле", обаче с таблета ударихме на калъч. Ти техен таблет имал ли си?

Много ми трябва за четене на книги, но Аз за такова нещо няма да дам повече от 100 лв. (пък и не мога). Как в "изостанала" Индия може, тук не може!!! АМАН.

Вземи си "четец" за книги. Самия му екран е друг и си е пригоден точно за това. Цената е 4 пъти по-ниска.

По-ниска цената, амааа, я ми намери четец дето отваря pdf, djvu и doc на кирилица за 100лв., аа и да е поне 10 инча, че с лупа по-трудно се чете отколкото от настолен монитор. Може цените им да са ниски в чужбина, ама тук ... то дайе ги няма, а нямам идея как да пазарувам от чубина и колко ще се ускъпи до тук...

Тук ако не ги пуснат на 600-700 евро пък на :)

Ами тук търговеца ще продаде 10 бройки, а в Германия ще продаде 10 000 000. Затова и цената е по-висока. Сервиз, транспорт, работници. Как се плащат тези неща с мижавите продажби в БГ????

смъкни цените пък виж дали няма да се покаяат печалбите :Д аз всичката техника си я вземам от чужбина заради такива като вас с големи заплати :Д