Коментари - Изкуственият интелект може да спаси планетата | IT.dir.bg
назад

Изкуственият интелект може да спаси планетата

Няколко начина, по които изкуственият интелект може да помогне за спасяване на планетата са се дискутирали на Световния икономически форум в Давос, Швейцария.

Обратно в новината

Коментари - Изкуственият интелект може да спаси планетата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена ми е изкуствен интелект-има изкуствени ци..,за които платих 7 бона,и наченки на интелект.Стига ми толкоз!

Според логиката на гръмогласните ИИ прозелитите, първият 4 битов компютър изпълняващ програма създадена от интелигентният човек, трябва да е бил бавен изкуствен интелект. А съвтремените компютри които не еволюираха, но бяха развити от интелигентните целеви хора съгласно нашите духовни и физически нужди, са бърз изкуствен интелект. За тях разликата е само количествена, защото комунистите масонски рожби, ни набиваха в съзнанието че количествените натрупвания водели до качествени измемения, което е обикновенна лъжа. Разликата между съзание е комптър е фундаментална. Комоютъра не може а има съзнание и и не може да мисли. Той е обикновенна машина инструмент на мислещият човека. Човек не моеж да създаде живот. Ние сме само настойници на създаденият от Бог живот, който ни е дал даром. И трябва да сме отговорни към повереното ни, защото ще ни се иска сметка за стопанисването му от Господа.

Човек не може да създаде живот, но жената може .. Разбирам че си притеснен, защото ролята на Спасителя може да бъде иззета от едно ИИ в далечното бъдеще, или поне ще е не по-лоша пропаганда ..

Дино, стига бе батка! Не ги разбираш нещата. Пий си хапчетата и си лягай...

а може и да я затрие по много повече начини...

... не знам какво друго ще направи изкуственият интелект , но СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ НИ ИЗБАВИ ОТ КОРУПЦИЯТА характерна за човешкия род ..... !

Докато някой не му даде по нелегален начин от по-качественото машинно масло ;)

Изкуствения интелект най-вероятно ще спаси планетата ,като унищожи хората.Това ще стане ,рано или късно.

Планетата ще си е на мястото много след хората,не я мисли нея

само че налазена от други паразити...

Срещнали се две планети. Първата пита:Как си? Супер съм, а ти? Абе не съм много добре. Завъдили са се по мене едни - викат им хора.. А, не се притеснявай - тези на 2,3 хиляди години сами се унищожават...

За планетата не мислите. Не мислите дори за себе си.

И даже ще му подскажа как да го направи! Първо да изтреби мангалите и останалата паразитна сган. Второ - да оправи енергетиката, която да се състои само от атомна и слънчева енергия. Трето - който не учи и не работи (с ума и с мускулите си) - няма храна, няма вода, няма енергия! Изключение да има само за хората, които са загубили трудоспособност по време на работа...

То досега планетата е рзчитала на изкуствения интелект,заврете си го в гъза изкуствения,може и с добавка страпон

Всики дрънкат щуротии, а стига вече!!

AI, cloud и др модерни думички - та това са неща които съществуват отдавна и разбира се се развиват. Преди му се казваше data centres, programming а сега само думичките се смениха с по модерни.

Ако се използва за общото благо на всички, а не като пореден инструмент за манипулиране, контрол и рекет на масите. Например, цената на питейната вода от чешмата, отоплението (ТЕЦ), чистотата...

Изкуственият интелект нищо не може да промени, защото истинската глупост е всемогъща!

Първото приложение на всяка технология е военно, така че най-вероятно първите транспортни системи от този тип щетранспортират оръжие. Е ако под спасяване разбират че ще оттърве планетата от хората, може и да са прави.

Изкуственият интелект може да спаси планетата от хората.

Никой не може да спаси планетата защото е натрупан за огън. Важно е хорато да бъдат спасени чрез Божията вечна спасителна истина. От друга страна изкуствен интелект няма и няма да има никога дори и милиони пъти да ни го повтарят.

Много ще ми е интересно да ти видя физиономията ако истината за бог се окаже че извънземни са ни създали за да разработваме планетата и ресурсите както те решат а ние сме им роби

Да бе, същества, които могат да пътуват между звездите, ще си губят милиони и милиарди години, да чакат някой развит генетично вирус да им извлече ресурсите. Толкова развита цивилизация, може да си свърши сама работата по добива на всичкия ресурс на отделна планета, в рамките на година-две в икономичен режим, или за няколко дни с повишен енергиен разход.

едното не пречи на другото, бе момче!

К

Защо се връзваш на някакъв църковен трол, най-вероятно някоя ферментирала евангелска или адвентиска картуна. Загубена кауза е да спориш с религиозни фанатици.

А кой ще трябва да ги е създал тези извънземни които може да са ни създали според вас? Но проблема не е само технологичен, а преди всичко друго морален. Не може да има вечен живот, който не живее според вечните морални принципи на нашият свят Създател. А само вечният живот има смисъл защото само той ще запази своите постижения и стремежи, и ще може да ги развива през вечността. Но този живот има съвсем конкретни морални изисквания. Вените живеещеио трябва да са такива каквито ги изисква Бог за да тържествува любовта, правдата и смисълът в битието. Падналият в грях човек дори не осъзнава колко е болен духовно. Дори само чрез логика човек стига до извода че Създателят ни не може да бъде различен от Този Който познаваме чрез Неговото откровение към човека записано в Библията, за да пребъдва вечният живот в радост, мир, хармония и смисъл. Той е любов, истина и справедливост. Такъв трябва да бъде и е точно такъв. Не е възможно друго решение на вечният живот. Вечните трябва да са свети като своят Създател за да бъде вечна хармония в битието. Това ще им носи съвършененна радост, любов и мир в Светият Дух.