Amazon ще конкурира Starlink на Мъск със своя мрежа от сателити

Компанията планира да изведе 3200 сателита в околоземна орбита

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сопрете се бе, това е 'деветия вал' срещу извънземните и ония от 'петото измерение' не сте ли гледали 'терминаторите' с батко шварци. ама одърте и нема да помага така че - прашките и на покрива на блока - на кой му се бере жилезо да си го отстреля

Това трябва да спре - не може всеки да изстрелва в орбита хиляди сателити. Аз пък искам като погледна небето и да виждам звездите, а не вървполици от сателитите на този или онзи. Върнете ни небето!

Минувача, в този момент, като погледнеш към небето, колко самолета виждаш?... А знаеш ли, че в момента, в който ти зяпаш небето и не виждаш нищо, в полет се намират над 14000 самолета? Как се пръквате толкова неуки, остава загадка за мен... Че дори и гордо афиширате този факт!

Както каза Мъск - Безос е копирач. И се вижда!:)))

заради пустиот бигбрадър и шпиониране, ке усерат планетата

Напълниха близкия космос с боклуци. Ако ни гледат отнякъде, вероятно приличаме на циганско гето. Опасано с всякакви отпадъци. Изобщо, нещо ми е странна логиката на тоя сателитен интернет. Ако търсим логиката на обичайния потребител. Виж, ако разширим логиката към "конспиративните" теории за по пълно следене, нещата май си идват по местата.

въпросът е кой какво прави зада бъде следен. това че сме следени се набива в мозъците и после психото имат много работа

Дудньо, когато ти казват, че ще бъдеш следен е едно, друго е да ти хвърлят прах в очите. Ти, че си продукт на ДНК от първи братовчеди изобщо не трябва да те притеснява. Толкова си можеш. Ще ти следят ТЕЛК-а и това е.

Конкуренцията е добре дошла за публиката, да действат.

на всички ще им трябва защита за да не ги удрят комети от земята

Космосът не е американски. Какво е това всевъзможни печалбари да го зарина със сателити

Да не са те спрели да пратиш и свои сателити там бе айнщайне. Ама да си похленчиш колко е тежък животът. Докато чакаш някой да се погрижи за тебе хората се грижат сами за себе си и действат, ти си хленчи.

Руски, който може праща. Пийте си орепарата за вана и стига мрънкахте!

от толкова много сателити ще стане голяма сянка

Тамън да си прави компания с вечната сянка в акъла ти. Отде ви изравят бе.

от пРоссия ;)

pilat_pintia

от google

толкова си ЗАДРЪСТЕН, че даже не разбра че човека се майтапи . от де са те изровили бе .

LOL, вече си и разбирач на несъстояли се шеги. Я марш обратно в стаята, какво си се разврякал по коридора пак.

КОЙ ЩЕ ПРЕОСТАНОВИ ТАЗИ ЛУДОСТ 60 000 САТЕЛИТА,ПРЕДИ ГОДИНА ВСИЧКИ КОСМИЧЕСКИ АГЕНЦИИ РЕВЯХА ЧЕ КОСМОСА Е ЗАБИТ ОТ КОСМИЧЕСКИ БОКЛУЦИ,КОЯ МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ И КОЙ ЗАКОН МОЖЕ ДА ПРЕОСТАНОВИ ТОЗИ КОМЕРСИАЛЕН ИДИОТИЗЪМ ПЪРВО СТАР ЛИНК СЕГА И АМАЗОН УТРЕ АКО И КИТАЙ ПУСНЕ 50 000 САТЕЛИТА ?????

Ще ти кажа една тайна. На никого не я казвай. Ниска около земна орбита е нещо ужасно голямо. Мнооого по голямо от двора ти на село. Представи си 60 000 каручки, разположени по земята на равни разстояния. А сега си представи, че орбитата е нещо много по голямо. Знаеш ли какъв е шанса, твоята каручка да се блъсне в една от тези каручки? Помисли добре.

Прос като матрос!

Умен, като игумен!

Космически боклук!Кому е нужно това?!

pilat_pintia

трябва на циганите ще му звадят бакъра