17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майка ми кара с Mint от около година и НЕ се е оплакала нито един път. Машината е Vaio от 2003.

а от Агенция ЦИЦА съветват Никакви продукти от Майкрософт, от нахапаната ябълка и въобще избягвайте американските доставчици - единственото сигурно при тях е ,че снасят всичко на терористичните спецагенции на Империята

Аз съм склонен да се доверя на ЦИЦА, а не ня ЦИСА ;) ! А Вие ?!

тези поредни имперски бюрократи дали са на комисиона към майкрософт ?!

Да "преминът"?! Стоенчо, що не вземеш да преминеш в някоя друга професия? Например, продавач на краставици? Толкова потресаващо неграмотен си, че е чудо как си станал журналист...

Ако искате да участвата в "Big Brother" пожизнено, инсталирайте си Windows 10.

Сигурност ама за кого? Във всеки случай не за потребителя! Сигурността е за микрософт и агенциите за сигурност на които микрософт пробутва информацията събрана за потребителя под логото "за ваше добро"! Виндовс 10 събира информация повече от всички предишни системи за всичко което му попадне и праща на чорбаджията! Но, ако се бутне тук-там и му се врътнат кранчетата - става много прилична система!

Ако искате сигурност, НЕ ПОЛЗВАЙТЕ Windows. И си инсталирайте Firewall.

в установяването на сигурността по света, само С-500 е конкурент на Вин10

Тази "новина" е типичен Дир-аджийски кьорфишек. Отдавна има публикувани официални patch-ове за тази уязвимост за Windows XP / 2003 / Vista / 7 / 2008 / 2008 R2. За Windows 7 / 2008 R2 те са включени в регулярния Monthly Update още през м.май, а за Windows XP и Vista са налични за сваляне от Windows Update Catalog. За Дир-а е важно да пуска бомбастични "новини" за малоумници.

Доста несериозно и дебилно изказване , който е ползвал WIN 10 знае какви бъгове има като добавим и своеволията той направо не е ваш. Карам на 8.1 докато може , после на Mint или Xmate или Ubuntu.

Да! Минете на 10 ката да ви шпионираме напълно законно и легално по добре!!!

По изключение си прав.

Не по изключение! А ВНАГИ СЪМ ПРАВ!

И защо не затворят уязвимостта в Windows 7, след като Windows 7 все още е в период на Extended Support? Нарочно ли не я затварят? Е, да не се чудят защо тогава ние пък не им вярваме в добрите им намерения към нас.

Защото искат да закупим лиценз за Windows 10. А добрите им намерения просто ги няма.

Саморапортувай се - спаси дърво.

Всичко след 7-цата е помия за таблети и софт за следене от ЦРУ. Не мерси.

Не претендирам за точност, но имам подозрение, че и 7 е лесен за следене от агенциите.

Малее какво лобиране за Бил Гейтс.......Купете новата ми версия, че взех да обеднявам нещо. Ми нещеме бре - имаме си Линукс. А пък в Южна Корея правителството излезе с решение администрацията да мине на Линукс, тъй като изчислили, че ще им излезе по-евтино така, отколкото да дават пари на Майкрософт за ъпгрейд.

Те доста страни преди Южна корея също опитаха да минат на линукс, но работат не стана. Просто за декстоп линукса си все още дебело дърво.

Не знам, четох го в "Кориън Хералд" и по държавната им телевизия KBS го дадоха. Все пак в Корея не си поплюват, като стане въпрос за пари или просперитет на населението. Пуснаха си вече 5G мрежата (и за да не е вредна е на 3,5GHz). Миналата седмица чета, че Самсунг телеком вече почва да работи по 6G.

АКО ИСКАТЕ ДА ВИ СЛУШАМЕ ПО ДОБРЕ ПРЕВМИНЕТЕ КЪМ БОЗАТА10

"Потребителите ще са много по-добре следени и с по-пълни досиета в ЦРУ, ФБР и АНС, ако имат инсталиран Windows 10, вместо по-старите ОС на Microsoft", споделят от агенцията.

Плачат някой хакер да им уязви Windows 10.