Американските компании ускорено внедряват роботи

Автоматизираните машини навлизат в нови индустрии от икономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия успешно вървят към гражданска война!! колкото по-скоро толкова по-убаво, проблема е че имат ядрени арсенал и това е опасно да се съхранява при лудите.

10,000 робота за половин милиард?? Трябва да измислят зловещи данъци за ползване на роботи!

В Япония роботите плащат профсъюзни вноски.

Явно редуцирането на населението на земята не е мит. Роботите заменят хора.

За какво редуциране говориш? Единствените които намаляват като бройка са белите хора. Африка е пълна с хора. Азия е повече от половината население само в 2 държави и продължава да расте главоломно. Южна Америка и там населението расте. Единствено Европа Русия намалява като бтоико но расте като продължителност и качество на живот. Та не разбрах кога е започнало прочистването не си личи въобще

Роботите имат потенциала да прецакат Китай. С тях може да се произвежда евтино навсякъде.

Сетила са Мара да се побара! Американците да ходят да питат китайците как се прави това с роботите !!! Ха хха ха ха ха ...

Япония е лидера в роботиката. Особенно Хонда.

По - скоро китайците да питат Америка как се яде всичко останало освен ориз.

После клиентите да купят произведеното? Тая система на неспирна консумация рухва а това са опити на бизнеса да спести разходи за хората. Та тази продукция после къде ще отиде и кой ще я купи?

е дали те разбраха какво им каза? То тоя проблем се обсъжда над 50 години, дори по времето на соца се задаваше тоя въпрос, ако роботизираме индустрията какво ще правят хората?? Отговора ще бъдат ненужни, но отглеждани от роботи за да имат работа!!