Анемията при астронавтите може да е предизвикателство за космическите мисии

"Ако сте на път за Марс и не можете да се справите с необходимостта да произвеждате всички тези допълнителни червени кръвни телца, може сериозно да загазите", казва д-р Гай Трюдел от университета на Отава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лоша новина за ментето мъск Какво ще е следващото обещание на тоя мошеник?

Обещанието което няма да изпълни Мъск е да те изпраска отзаде. Това неизпълнено обещание направо ще ти съсипе животеца на жалък амбреаж

Като нямат зелен сертификат няма да пътуват. :)

_stankow

Почнаха оправданията защо няма да летим на Марса. А ни бяха обещали. Ох, как ни обещаваха ...

И тоя посдпис го осра вече тотално, айде време ти е за нов с който да се напъваш да изглеждаш здрав и разумен. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Другарко ма, много беден репертоара ти нещо. Повтаряш се, като грамофонна плоча. :-)

> 2022-01-16 19:53:55 >dp (нерегистриран) > >И тоя посдпис го осра вече тотално, айде време ти е за нов с който да се напъваш да изглеждаш здрав и разумен. > >Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей. >+0 -2 >2022-01-16 20:12:09 >ВуйчоБуйчо (нерегистриран) > >Другарко ма, много беден репертоара ти нещо. Повтаряш се, като грамофонна плоча. :-) Като изврякаш нещо различно от все същото дето го врякаш толкова години - различните попдписи дето ги пляскаш както ти дойде не помагат - може и да получиш нещо различно като коментар. Засега толкова, оставаш си все същият ненакудкудякал се щатен врякалник дето си врещи каквото са му казали да врещи за да изкара жалката си прехрана.

Животът в Космоса - един предрешен провал. Човекът никога няма да се чувства нормално в Космоса, така, както никога не се е чувствал нормално под водата. Като изключим някоя и друга технология приложена в кухнята, това са огромни пари хвърлени на вятъра.

Всъщност човек, дори в "космически" костюм припада, ако го поставят във вакумна камера. :-) За това астронавтите, космонавтите, тайконавтите или както там се наричат тези палячовци тренират в басейни. :-)

Не са пари на вятъра. Съвсем целенасочено си ги вземат от данъкоплатците за да си ги използват за техни цели. На нас представят клипче от холивудско студио.

Следващият "гигантски скок" просто се отлага и няма да се състои. Найлон муск сега ще трябва да измисля нова песен. Тая за Луната отпадна. Сега и тая за Марс отпада... и безплатния му интернет отпадна. И тунела "зулушака" му се срути и няма електромобили в него... Не знам, не знам... каква ще е тая нова песен...

Миии... първопроходците до Марс трябва да са шерпи, щото те и сега си имат повече еритроцити в кръвта.

Пълни безсмислици! Какво пътуване до Марс, след като от НАСА си признаха че никой не е минавал ниска околоземна орбита!?! Те не могат да излязат в космоса, вие за Марс говорите. И не, не говоря само за космонавти, а и за техника. Всички "роувъри" по планените са пълен булшит!

Я да си гълташ цялото канче с хапчета за днес и марш обратно в леглото бе. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

ахаха, другарката си е объркала, че може да ми казва какво да правя. ахахаха Отивай да командваш овцете, за мен не си дорасла още. Жалка картинка!

и земята е плоска, нали?

Може и да е! Ти виждал ли си я от космоса? Всъщност никой не я е виждал от космоса. :-) Всички снимки и видеа на Земята от косьмоса са компютърно генерирани. :-) Може да им вярваш, няма проблем. Също и в Дядо Коледа може да вярваш. :-)