Коментари - Apple изтегли ъпдейт за iOS 8 заради оплаквания | IT.dir.bg
назад

Apple изтегли ъпдейт за iOS 8 заради оплаквания

Apple изтегли последното обновяване на операционната си система iOS 8 на най-новите модели iPhone - 6 и 6 Plus, заради оплаквания на потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Apple изтегли ъпдейт за iOS 8 заради оплаквания | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия па и претенции то туй не е да говориш по него а само да го размахваш и да се чустваш велик пред простите дето не фърлят толкоз пари на вятъра

хайде тия тотално се осраха

И защо човек да си сменя оператора или тарифния план заради един телефон? Гледайте цените без договор, там са реалните, не всеки ще се откаже от плана или оператора си, аз например не бих, защото съм доволен от моята тарифа и план, вече 7 години.

Спокойно пичове. Епъл излязоха с решение на проблема с огъването на телефона. Снощи в официалния Туиттър акаунт излезе следното съобщение. "Относно публикуваните информации за възможни деформации на Айфон 6 - това е дизайнерско инженерно решение за да може вашия Айфон да бъде максимално лек. Бордът на директорите и лично Тим Кук препоръчват да носите устройството в дрехи с по-широки джобове. Епъл в най-скоро време ще сключи екскузивен договор с производители на дънки и панталони със специално проектирани джобове за вашите Айфон, Айпад. Очаквайте много приятни изненади."

Преди беше същото и за проблема с антената! "Потребителите не го държат, както трябва!". Егати простията! Ако си бях купил 6-та то със сигурност щях, да им го върна!

тя лисицата като не може да стигне гроздето и вика че е кисело, та и вие така нестастници. iPhone 6 е наи добря телефон.

В 5 клас всички ли сте със Сифони !?

С ъпдейт 8.0.3 ще оправят и проблема с огъването. Важното е феновете им - гъзари да са доволни

От Епъл са изтеглили новия ъпдейт, но не става ясно дали след това са го инсталирали.

Егахти строшената пръчка!

той не е направен за говорене бе, а само да се перчиш че може да фърлиш 1000 долара за тоя дет духа

е стига с тия глупости да се перчиме с телефони това беше преди 15 години а и все пак човек ако няма 1000 долара за телефон що за човек е ?

Марш да се научиш да пишеш правилно!

ами сигурно е нормален човек, а тоя дето има да фърли хилядарка за телефон дето може сичко освен да предава разговор е прост гъзар и тъп сноб

Странно, как са пъхнали в джоба си тая лопата, що за джоб е това? Аз имам 5.5 инчов Mi Note и мога да ви кажа, че няма начин нормално да го носиш в джоб. В смисъл не че не става, но определено пречи. Затова съм си купил калъфка, която се закача на колана.

Ами като се огъва, да му сложат презерватив от Графен.

Никой не ви задължава да харесвате, купувате, ползвате продукти на епъл. Не знам на какво се дължи омразата ви към тази марка. Скъпи били, бъгави били, нямало иновации. Еми радвайте се че имате достатъчно разум да ги проумеете тези неща. Аз лично съм фен на айфона и стига да имам и за в бъдеще възможност бих ползвалотново айфон. Що сте се загрижили за такива като мен, викайте ми зомби, глупав, неразбиращ......, дреме ми

ами като ти дреме,защо и ти като другите I pfone зомбита не го сложиш в микровълновата да се зареди.

Няма какво да кажеш ....... А ми дреме кво ви е мнението за такива като мен.

Ти лично - може би нищо. За това отношение можеш да благодариш на "елитната" малка част от останалите i-Пръц собственици, дето летят на високо и акаха/акат върху главите на останалите. Предполага се, че поне на тебе не трябва да превеждам горните метафори. Има една поговорка - на зла круша - зъл прът. Преди години i-смартфона наистина беше много напред с материала пред останалите, но напоследък е с две години след останалите с изключение може би само на процесора. Това, в съчетание със супернадутата цена и зомби поведението на определената малка (надявам се) част води до тази реакция. Така че търсиш ли причината за проблема на част от i-Пръц клиентелата с отношението, което в отговор на своето получават - Temet Nosce. Чао

Без Стив Джобс тези са пълна нула. Вече не водят, а следват. Големите екрани... умния часовник.. нищо ново не измислят. Копират и то некадърно, както се вижда.

да кажем че огъването е И-змислен проблем от конкурентите. Обаче проблема с ъпдейта си е И-здънка (i-здънка) на самата фирма, произвеждаща този I-phone. Той вече говори добре за какво става въпрос.

ами като ти дреме,защо и ти като другите I pfone зомбита не го сложиш в микровълновата да се зареди.

Епъл пак е пред самсунга - пусна технология, при която апарата преминава динамично от права в произволно крива форма и обратно.

За "обратно" - не съвсем...

Епълот ке умре 2014 лето.

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА- ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА- ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА- ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА- ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!!!

омазаха я. Но най-лошото е да пуснеш ъпдайт, който да забрани ъпдейтите. На нас българите именно такъв ъпдайт са ни пуснали :")

Тия пък - селяни! Носят си телефона в джоба! Вие нормални ли сте? Кой и как ще види, че носите iPhone?! Аз мога го нося в специален калъф и в ръка. На калъфа има логото на най-великата фирма за телефони - Aple! Когато съм в заведение - телефонът е на масата до мен, за да се вижда от всички и да видят и че аз съм собственик. Когато вървя по Витошка, телефона е в ръката ми и то така, че ясно да се вижда какъв е! И не е вярно, че новата ОС прави проблеми. Моя никога не е правил проблеми. А си го нося редовно. Само дето не говоря много, защото валчера ми свършва бързо.

предполагам, че си настройваш и алармата в заведението, все дно звъни .....

Да, правил съм го. Знаеш ли с каква завист ме оглеждат! И след алармата - правя 30-40 мин. разговор с измислена персона - я с някой подчинен, я с някоя мацка дето съм я "оправил" 7-8 пъти за една вечер и така... И да видиш после каква опашка става около моята маса - искат да се запознават с мен, да ми искат телефона... ама аз не си го давам! Още 3 години имам да го изплащам!

Ха-ха-ха, прехвалените Шитни се размирисаха!

Прекалено много iИздънки за джаджи на такава висока цена. Ползвам 3G таблет HUAWEI от няколко месеца и не съм имал грам проблеми, като го ползвам и за телефон...А цената му е повече от прилична.

фикса отдавна излезе пухаш го в мировълновата и си купуваш после нещо друго :)

Хайде сега... лигавщини. Изключва ти разговорите и не можеш да си отключиш тела с Touch ID... голяма работа. Важното е, че си с Apple iPhone ! Много знае някой, че не можеш да го отключиш и че нямаш връзка.

И тия почнаха с версия *.0.0.0.1, от наистина отличаваща се от другите марка, се превърнаха в поредната ала бала марка!А това с огъването, поне да си бяха казали истината. При такива материали и такава конструкция този проблем няма как да се избегне. Ноо, както винаги маркетинга надделява и се получават такива глупости! Но друго си е да имаш ултра тънък телефон... Глупости, глупости и само глупости, така ще е докато на първо място стои рекламата и рейтинга!Пък вие си трошете парите за тези глупости, с които реално нищо не можете да направите!Яд ме е, че заради печалбарството унищожиха една добра фирма.

Има един виц за коли ама важи с пълна сила и тук: "Преди 30 години колите се правеха от инженери и за това бяха толкова здрави. Сега се правят от дизайнери и ето какъв е резултата"

Не от дизайнери, а от счетоводители, е вица! За тва сега са калпави, щото спестяват от всичко!

Както казаха, преди с проблемите с антената: "Просто потребителите не го държат, както трябва!". Така и този път, просто го дръжте не в джоба си, а раницата понеже ви е голям, за джоба. Хммм! Като се замисля, носенето в джоба си има предимства от гледна точка на мъжете. Просто ще ви "изглежда" по-голям на теория! :)

Я някой спец да каже как да се оправя с следния проблем: Айфон и Айпад отвреме на време губят интернета през WiFi-то, а изглеждат вързани и се налага да забравяне връзката и ново разпознаване и настройка за да има интернет. Лошото е, че нито един друг телефон не прави този проблем, дори и най-евтиния китаец. Вероятно трябва нещо да се настрои в IOS-а ли? Ама ми казват, че към други WiFi мрежи си Iphona си помнел връзките и го нямал този проблем. Интересното е че при по старите iphon 4 този проблем го няма.

Имам служебен 4, версия 6.1.3 (не смея да ъпдейтна до 7 като ги гледам какви ги вършат след Стив) - има го същия проблем. Дава, че е свързан фул на вифи мрежата, а като отворя браузър ми дава, че няма нет. Трябва да забрави вифи мрежата и пак да вкарам паролата и тръгва. Принципно и доста по-слабо лови вифи сигнала (при тест със самсунг 3мини, кореецът лови стабилен сигнал от близо 7 метра по-далеч от рутера)

Аз съм с 4S и адски съжалявам,че ъпдейтнах на 7.Главният проблем е,че ми крашва ФБ постоятнно и още на следващия ден започна да ми пада батерията за 3-4 часа бъквално!кофти

Лесно е: 1/ Продаваш тоягата. 2/ Купуваш Андроид, но от по-скъпите модели - nexus 5, lg g2-3, S4-S5, M8, ноте 3-4 и т.н. 3/ Нямаш грижи.

смени канала на вифи АПто, смени стандарта (да не е bgn, а само gn примерно), сложи резервация на ИП в дхцп за тези устройства или статични адреси....проба-грешка общо взето, все ще се намери някоя джаджа, която да не се оправя с наличните рутери/ап-та...

Приятел в щатите също подтвърди за огъването.Там е станал голям бум около некачественият фон шиес,всеки говори за това и се оплаква от това.

Дамм, огризката започва да мирише.

Интерено, пак ли ще се извиняват на потребителите си, както след изключително 'умното' решение да махнат Google Maps преди време и направиха издънката на века? Егаси и ''киселото грозде''..

За цената на новия IPhone миналата седмица си взех печка, хладилник, пералня, микровълнова и 32" LED телевизор. Нито едно от тях не бъгва засега :)

Е да ама като пиеш кафето с приятели, не можеш да си цопнеш печката и хладилника на масата за гъзария. А с телефона е лесно, просто го вадиш от джоба, изправяш го ако се е огънал и готово. Само го слагай с екрана надолу, защото се напуквал при изправянето :D

Мога да взема телевизора и да претендирам, че е Iphone 6 plus plus :)

Bell

Нали iOS беше най-перфектната, най-съвършената, бъг фрии операционна система на пазара?

Да де БЕШЕ! От истински лидери и иноватори, се превърнаха в карикатури. Сигурно киселите мениджъри, са в пъти колкото разработчиците и инженерите.

Препоръка към Купертино - Iphone 7 да идва комплект с Android 4.4.4 Kitkat или направо Android 5.0L. Поне откъм OS ще случат..откъм желязо очевидно няма как да им се помогне

Има, има! Както компютрите им Macintosh минаха от техните си Power-процесори на интелски такива, така и iShit-ните им могат да минат на ХуяВей хардуер! :) Плюс едно хандроидче - и ето ти го iPhone 7 !!!

Power никога не е било "техен"

сигурно са шпионирали като луди вместо да работят и не им останало време да направят нещата като хората

Под "шпионирали" имаш предвид "чикибойствали" сигурно?

Много и станаха иновациите на таз 6ца. Сега е момента да патентоват вечно заключен извит телефон.

Требе да си луд да дадеш 1800 лв.за тази пръчкарпри положение,че пазара е пълен с телефони до 300 лв.Лично ползвам такъв марка Престижио 5300 перфектен.

Някой може ли да ми каже някаква причина да се ъпдейтне IPhone 4 от 2010 година с новата шестица, освен по-големия дисплей? Говоря за съществена промяна за ежедневна работа с телефона.

Аре ве, няма ли някой разбирач да ми каже?

Няма разбирачи. Тука всички разбирачи нямат айфон и затова са разбирачи.

Т.е. въпросът ти е с какво айфоните се различават помежду си от 3гс насам ;) Ами дори епъл си ги различават само по броя на прилагателните като "магически", "невероятен", "по-така".... Виж, наскоро май съобщиха, че ще имате невероятния късмет да можете да си коригирате исо и осветеност при камерата...

Реклама по гнусмас ТВ: гнусмас не се огъва, гнусмас се чупи дървоид ... винаги за теб!

Извинявам се, май не съм много интелигентен, но каква е връзката на коментара със статията?

никаква, но той да си покаже, че може да казва Самсунг наобратно! Все пак, завидно постижение за глуповато Apple зомби !

Някой писал, някой казал, друг показал как се огъва телефон като му изкачат очите от напъване.... Аз, толкова години съм нямал и в момента нямам проблем с тези, наистина, перфектни за всеки модел устройства и ОС.

Чак пък перфектни не са.РАзвалят се като всеки телефон.А за да има оплаквания значи има проблем.

Епъл изпитват неудобството от това да си на върха в един бранш - всеки им търси кусури, всеки ги напада. От друга страна е факт, че за цената си този телефон не трябва да има такива недостатъци, а трябва да е наистина съвършен. Броят продадени устройства ще решат кой крив, кой прав.

Броят продадени устройства по-скоро може да бъде показател колко са болните фенове на една или друга марка независимо от проблемите й ;) Но съм съгласен, че на тази цена телефоните и операционната система трябва да са безупречни...

Какво и е на цената бе ? Това са пари които всеки европеец взима за седмица . Това , че в Бг не можеш да ги изкараш не е проблем на никой производител .

Хм. Аз лично не бих продал седмичния си труд за един телефон.

въпросният ъпдеит да не би да е премахвал огъването или е оправил функционалността да се зареждат в микровълновата?

Къде ги сега фенчетата на Епъл да ни обясняват колко добре е изпипано ВСИЧКО в тоя айфон? Разбирате ли какъв страхотен гаф е това за фирма "дето всичко и работи перфектно и нямаш никакви грижи"? Разбирате ли сега какви нещастни идиоти сте?

Прав си, голям гаф е, минаваме на гнусмас всички вече. Той никога няма проблеми и не се чупи никога, той е от блиндирана пластмаса

Изобщо не става дума за това. И на Самсунг телефоните се чупят, и там има бъгове. Ама никой не претендира, че са по-най-най. При Епъл тия претенции ги има, пък кахърите са същите.

смешното е, че само ти, мишо, използваш "гнусмас", за да оправдаваш гафовете на тачената от теб компания. може ли да си толкова прост?

Ами нормално е... На всеки може да се случи. Само дето тези имат претенции, че те не са всеки...но практиката ги опровергава. И един съвет за тези дето са решили да ползват отпечатъците.... въобще и не активирайте тази функционалност. Колкото е лесно два пъти повече е опасно. Потърсете в мрежата някой материал за това колко надежден и колко капани има този метод за момента.

Тия пичове май влезнаха в серия от проблеми.

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!!!