Коментари - Apple обнови Retina линията на MacBook Pro | IT.dir.bg
назад

Apple обнови Retina линията на MacBook Pro

Премиум серията лаптопи на Apple MacBook Pro с Retina дисплеи получи освежаване, което й донесе подобрени хардуерни възможности и по-ниски цени.

Обратно в новината

Коментари - Apple обнови Retina линията на MacBook Pro | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, колко злобни бедняци са писали тук. Ами МакБук про ретина не е за вас, но това не означава, че не е най-добрия лаптоп

Ей, да бе! Ако не харесвам ферари, а ламборджини, начи съм беден и злобар. Точно комплексарите сте тези, дето на всяка цена искате да докажете, че имате достатъчно пари за да си купувате играчки. Неизживяно детство.

"Core i7 с честота 2.2 GHz и 16 GB RAM" - не е толкова зле, като за обикновено PC. Само един Уин трябва да му се качи и ще става за нещо.

То глупакът си е глупак по рождение !

""То глупакът си е глупак по рождение !"" - абсолютно! И аз не мога да си представя, че има глупаци, които купуват лаптоп и после се налага да преинсталират ОС (която е включена в цената, разбира се) за да стане лаптопа им използваем !! Иначе както казах, желязото им на тези Foxconn лаптопи става що-годе за нещо ...не са лоши..I7-чка, 16G рам ..

Жалка картина. Не искам да си мисля, но за съжаление, у нас е пълно с комплексирани, доста незнаещи, дребни хорица, с незнайно от къде напомпано самочувствие. Господа, нека по подобни теми да коментират хора, които са работили и доказали се в големи компании , знаещи и можещи, е не разни малоумници.

"Господа, нека по подобни теми да коментират хора, които са работили и доказали се в големи компании , знаещи и можещи, е не разни малоумници." === Ми не се изказвай и ти тогава :)

юруш на пластмасата от foxconn!

Пиленце, Епъл не ползват пластмаса от поне 5 години. Поредният чул името Епъл и автоматично почващ да пише слабоумщини. А и Фокскон сглобяват частите, нищо не се произвежда там, така че и с това не си наясно, явно. Що така бе???

Най-добрият ноутбук в света! А ето, че тук пак са се изказали хора, които не са и докосвали Макбук, но пък са с мнение.

Дали пък не сме... Само вие, "богопомазаните" докосвате тези foxconn-и... Отворко, я напиши "IPSEC apple problems" да видиш прехвалените ти макове как скъсяват живота на хората, които искат малко сигурност... Има хиляди други примери за неща, които работят перфектно в Linux и Windows, но Apple нали са разбирачи, защо да не окъкат всичко... Единственото, което имат е минималистичен/изчистен дизай, ей това имат!

'Пипах' Мак - купих го нов; след 1 год. се появиха пукнатини на пантите, а след още половин долната част се отлепи и провисна... Не е ползван много и не се носи никъде навън... Вече съм с ThinkPad

За $2000 има и по-добри. Въпрос на предпочитания.

"По-добри" с уиндоус плочка 8

друго си е китайска сглобка с дръпнат от замундя пиратски виндовс. маковете не струват. отивам да нахраня овцете

Друго си е калифорнийска сглобка! Овцете теб да те нахранят, посерко!

Да, калифорнийска сглобка ... дело на чикановци и ганьовци в заводите на Стив Джобс ;) Така че да ли е Китай или другаде - все от роби е реден материала!

От 2004 MAC-овете са PC-та. За производителите на кутии не си заслужава да се говори.

Очевидно си напълно незапознат или с промит от корейско-китайска пропаганда мозък. Чети повече, може и да разбереш някои неща.

Процесори на Intel, видео на NVIDIA, дискове на WD, памети на... все части за PC. Къде го тоя "уникален" хардуер, дето сами си го правели?