Apple представи новото си поколение умни часовници

Watch Series 5 предлага до 18 часа издръжливост с един заряд на батерията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер е стига да си близо до ел. мрежата в рамките на всеки 12 часа :))

Всеки един смарт часовник е класи над най-скъпият швейцарски боклук.

Не мога да разбера потребители, които избират часовник, който трбва да се зарежда всеки ден. Аз лично ползвам Гармин, който има HR монитор и се зарежда веднъж седмично. И това даже ми е твърде често.

всичко зависи от това как мериш нещата. колкото и парадоксално да ти звучи механичните часовници са по-точни от електронните "качествен швейцарски боклук" може да изкара по 15-20 г без смяна на батерия и отклонението му да е по-малко от секунда. При електронните това въобще не е така, дават отклонение от 2-3 сек на месец, нещо което не забелязваш, защото часовника си коригира отклонението веднага благодарение с връзка с интернет. Да и да не говорим че за повече от седмица две работа няма как да разчиташ със смар часовник. от чиста фундаментална гледна точка като часовник абсолютно всеки смарт часовник е жалка детска залъгалка поставен до качествен кварцов часовник. въпроса обаче не е в това. идеята е смарт часовника да е много повече неща от часовник. в това отношение кварцов часовник няма как да се мери с кой да е смарт часовник.

времето мога да го видя по 10 различни начина. И нито един швейцарски уоч от платина, диаманти и всекви други железа , камъни и крокодилски каишки не може да ми пусне климатика докато ми измерва пулса и показва атмосферните влияния