Коментари - Apple добави „превозни средства” в дейността си | IT.dir.bg
назад

Apple добави „превозни средства” в дейността си

Промени в предмета на дейност на Apple в Швейцария подсилват слуховете за навлизане на компанията на пазара за автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Apple добави „превозни средства” в дейността си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мурзилките ще полудеят сега! Епъл ще задмине и совецкото автомобилостроене.

Горките,помислили са,че всичко до което се докоснат и се превръща в злато,обаче не виждат секирата над главите им,как ще падне,когато им свърши късмета!

Ти болен ли си или така си си злобен, по рождение!? Айде поправи се! Имаш шанс! С омраза, най-много до ИД да стигнеш ...

iКола, управлявана от iШофьор, говорещ по iТелефон на iЕзик.

Не е лесно да имаш едни 180 милиарда кеш пара, всеки ден да ти влизат още по 100 чувала пак с кешовица и да се чудиш какво да ги правиш. Ако бяха мои, нямаше да мога да спя от дертове какво да ги правя.

Ще си купа нова кола но ще почакам Adidas да пуснат модел че ще са по-бързи тази огризка ми прилича на спукана гума или дефекно производство

С нетърпение чакам патентните войни на тема "Автомобили със заоблени форми" :)

не разбрах кога ще мога да си купя от магазина кисело мляко (или боза) с логото на аппле. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евала Apple, евала!

Колеги, моля пишете на БЪЛГАРСКИ! Няма такава българска дума "инфотейнмънт"! Ако не можете да я преведете, намерете си друга работа!

Ако още не си разбрал, българския език е мъртъв език. Тъжно ми е и на мене, но такива са реалностите. Светът върви към унифициране. Тъй като българинът е доста тъпо и ретроградно същество, точно чуждиците и писането на маймуница с латински букви ще вкарат безболезнено малко чужд език в главата му.

Не си прав! Писането на маймуница ще направи простия човек маймуна! Простотията, мързелът и липсата на образование са проблема! Ако не владееш родния си език, не очаквай, че владееш и ще овладееш чужд език!

Скоро и самсунг ще добавят ще видите ;)

В интерес на истината Samsung правят автомобили много отдавна ! Заедно с Renault

И го прекратиха, щото не стават.

се провалиха с гръм и трясък,та сега чакат да изтече договора им.