17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМИ КВО ДА ВИ КАЖА! ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ РОТШИЛДОВИЯ МОМЪК! НАЛИ СТЕ МНОГО ОТВОРЕНИ ФРАНСЕТАТА И МНОГО РЕВОЛЮЦИОННИ! ПЪК И ВЕЛИКА НАЦИЯ! ТАКОВАТ ВИ КАКТО СИ ИСКАТ!

щом и на интернет посегнаха, значи работите отиват на зле

Законът е от 2006, пич! Четенето с разбиране май не ти е силата.

Зад това нещо стоят - Араби и негри !!! Преди да почнат да се мъкнат към Европа, имахме Свобода на СЛовото. Арабите измислиха и Китайския Вирус с АРАБСКИТЕ маски. Все едно да ходиш да си купиш дъвка и да ти искат лична карта.. По същото време арабските шпиони и някакъв Джингиби на сайта Уикипедия, писал че в България нямало турско робство и изтрива всякакви опити да бъде вярно описано Османкото Илсямско РОбство.

Достачвчиците на интернет са задължени да архивират трафика за година ли половин година ли назад беше, така е от преди да ти пуснат достъп до мрежата. Това, че ти не си помислил за това не е защото те не са го направили, сети се зам защо.

И не само на него. Я виж що плюсчета има натракани?

скоро никакъв интернет няма да помиришете ако нямате имунизация срещу ковид

за живот офлайн

Значи казано е: Който иска свобода стабилност и сигурност, накрая ще загуби и двете! Така, че няма какво да се лъжем! Слядят ни, знаят за нас повече неща отколкото ние знаем за себе си! И единствения начин да не ти направят нещо е да не те нарочат! Така е от има нема 50г насам! Но таз итенденция ще се засилва! Сега като те чипират даже няма да е нужно да ти пращат и наемен убиец или полицай! Набират ти номерчето и ти сам си отиваш там дето те искат или пък сам си теглиш куршума! Та така!

Аре бе, всеки си има нет на телефона

Лъсна голата истина.

ами че те данните системите сами ги изпращат където трябва кво на прайте на идиоти?

Вас с боко да не ви е раждала една майка? Все назад търсите вина, сякаш е неотменимо като Библията!

Демокрация баце, демокраси!!!