Коментари - Астронавтите от Турция, Италия и Швеция се завърнаха на Земята | IT.dir.bg
назад

Астронавтите от Турция, Италия и Швеция се завърнаха на Земята

Първият турски космонавт благодари на страната си за "смелото и решително решение" да изпрати свой гражданин в космоса

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Астронавтите от Турция, Италия и Швеция се завърнаха на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно е да се каже - туристите от Италия, Швеция и Турция (в този ред) се прибраха. Другарите дирници явно бая парички прилапват от султана - през цялото време го изкарват бял и пухкав!

Личи си, че дир-ът обслужва манафски интереси : )) иначе няма логика последвателността на държаваите в заглавието да са в реда, в който са. Нито е азбучен, нито европейски, нито по заслуги в усвояването на космоса, ниито никъв освен еничарско-комплексарски. И на български се казва КОСМОНАВТИ! Астронавтите са ония от снимачните площадки.

Те не са я напускали :)

в заглавието се връщат като астронавти, а в подзаглавието се излетели като космонавти... Дори в една и съща статия няма идея кое да бъде

Това са държавни туристи на които държавите са платили разходката , поговориха си "ученици" , направиха реклама и се прибраха. Намя лошо, зщото в крайна сметка сериозните изследвания се нуждаят от пари, а това е начин да се получат, от боклук държави дето си четкат имиджа по този начин. И нашите за това летяха, дали сме давали само целувка на Живков с Брежнев или и нещо друго, не знам, но това е истината ето трябва да си я признаем. А истиски космическите държави дето ще спорят на това ниво се броят на пръсти и ние не сме там. Но е нормално, ние сме малка държава.

Доброто е , че тъкмо ша съ изсерът нормално като човеци тука. Е, гаа ти и Космоса! Голем кяр, само пари гълта.

Като си представим само Вселената и ... дори и за Космаческите държави голям кяр не виждам. Тиглим натам , ..да се избиваме по-лесно.

Само да не е ,,разходка..до Холивуд,,!?

Това не го броя.

Летели в космоса. били са на космическа станция! Но иначе - астронавти... ;-)

не е човекЪТ, който лети до Австрия, а човекЪТ който лети до звезда "Астер" А КОСМОНАВТ не е космат човак, а човек който лети до космоса, не до звезда ! Така, че журналята трябва да казват космонавт, не астронавт.