17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес е 11. Денят в който Транснационалните Олигархически Кланове обичат да създават кризисни ситуации. Чакаме нови катастрофи.

Видяхте ли? Не само "Чаланджър" може да гърми. Е, руснаците оцеляха, ама доказаха, че техниката им е скапана. Не е като айфона -връо на цивилизацията.

Ко? Не!

В Русия ракети да искаш. Екипажа е жив и здрав. Совалките на САЩ нямат спасителен катапулт, там аварията е равна на 100"% смърт.

Нормално за блядовете е нещо при тях да дефектира , 90% от населението там страда от алкохолна зависимост.

Откакто американците намалиха финансирането на руските изедници, а украинците спряха да им правят двигателите.....руските мижитурки имат на всяко 2-ро изстрелване по една авария!!! Смятайте защо ПутЯн ви омагьосва с мултипликационни филмчета за "новите" безаналогови ракети и оръжия!!!

Ракетата може да е руска,но екипажа е американо-руски.Поне хората си живи и здрави.

Я кажи, кои руски ракетни двигатели се правят в Украйна ?

Сега Рогозката пак ще се изцепи, че някой с дрелката...

Никъде в медиите по света няма такива малоумни коментари. Всичко е приключило благополучно и хората са живи и без никакви травми. И в САЩ, и в Европа, и в Русия хората се радват, че няма жертви. Само в Боколанд папуасите се карат и се делят на фоби и фили. Трагедия сме като народ. Наистина.

Украинскта диаспора живееща у нас пише селски спам, барабар с няколко пишман десебарчета.

Голям смях. На Рогозин доста му се насъбра - откакто е начело Роскосмос върви все надолу. Досега все подчинени изгаряха, но да видим докога ще го търпят.....

ахахахахах а тръгнаи ефки 35 да свалят ахахахах мрете ве православни бояришници ахахахах

Ти от руската диаспора ли си? Вие сте върха на интелекта ...... след кило водка сте най-умните.

Ще цитирам само две цифри: -от 4 произведени совалки 2 завършиха с фатална катастрофа - 50% сигурност,няма що -от 85 американци летели със совалки 14 загинали - дали някои ще говори за сигурност и риск Хайде цитирайте процентите на руските катастрофи и смъртни случаи,но Моля без измислици!

мри ти, чужденецо нежен :))

Чиста диверсия на вражески за РФ елементи, не можещи спокойно да приемат огромния скок в икономическото развитие на страната. Колкото и да вие яд Русия отиде от послено на предпоследно място ....

Защото тези туркофили-българомразци са примитиви, селектирани през онова робство от предатели и проститутки с квалификация на ибрикчии. За едни 500 години са генетично увредени! Трайно, непоправимо!

Тотално разкапване на империята! " Есента на патриарха" от Маркес

ДИРА С РУСКОТО СИ ПОДЛОГАДЖИЙСТВО НЕ ПРОМЕНЯТЕ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА !

Случва се. При толкова стартове все някога се случва нещо подобно. Съюза е сигурна ракета макар и на достопочтена възраст и сравнително малка товароносимост. Но пък е добре специализирана за МКС. А щом работи е добре да не се пипа.

КОйто следи космическите програми занае че Русия изостава катастрофално от САЩ и вече сериозно от Китай виж (SPACE SCHEDULE) за последните 24 месеца брой успешни изстрелвания на товари в Космоса САЩ 59броя , Китай 29 , Русия 26 (като 10 броя са благодарение на парите на американците за това че им возят космонавтите до международната станцията ) .

Кое е смешното - че процедурите за аварийно приземяване са сработили чудесно и няма загинали?

Абе тия щяха да изтрепат хората! Чакайте да видим сега кой ще обвинят.

В Сайта на НАСА пише повече дори.

Ама само да ме светнеш - що американците се возят с "изостаналите" руски ракети?

Е ся! Вие искате да се подигравате, а да се подиграват на руснаците, не може?! Тук някакъв идиот се опитва да изкара, че совалките са имали 4 полета :)))) САЩ изкара в Космоса в пъти повече хора от Русия! Русия също е имала доста аварии! Най-голямата руска авария е убила над 100 човека! Айдеее ...

Само едно ще ти кажа - информационно затъмнение. За съветските и руските гафове се разбира само когато това е неизбежно, а в една авторитар и тоталитерна политическа система укриването на информация е много лесно.

Не могат да стигнат по трепане програмата Шатъл още.

Случается..А вчера има убита следователка..А преди три дена, 17 загинали при катастрофа..Абе, ББ защо не подава остава заради тези излагации ?То е ясно, че той ги е поръчал, че да му е гадно на Путин( който е невинен, естествено).

.........а един януарски следобед видяхме на президентския балкон крава, която съзерцаваше здрачаването; представяте ли си какво кощунство: крава на балкона на отечеството — да опустее и страната. "Есента на патриарха"

Космоса, въпреки натрупаната рутина, си остава най-рисковото начинание на човечеството. Слава богу, че са се върнали живи и здрави.

Смешното е, че на Рогозин му се случиха прекалено много гафове. Протон вече е най-скъпата за застраховане ракета, след няколкото поредни фала. Союз се водеше за най-сигурната ракета и наистина не беше имала сериозен инцидент от 1975-та. Всичките проекти, с които Рогозин се е захванал се провалят един след друг или се отлагат за светлото бъдеще. И да, точно Рогозин проспа многократните ракети носители и роди великия лаф "и кво, на батути ли ще скачат до орбита". Ей това е смешното. И руснаците не го понасят и горещо се надявам най-накрая да си го отнесе. А добре, че някой не се е сетил да "подобри" съветската система за аварийно спасяване. Това, че е сработила май не е точно заслуга на Рогозин.

Ся гледах приземяването на "кораба"... Мъск си приземява по-добре първата степен... Егати спраскването в земята ...

Какво искаш да кажеш? Само майка ти се е возила с ракета марка Москвич и от там си си появила ти.

Дребна подробност е, че тази авария е при изстрелване на бойна ракета и че около нея не е имало космонавти, а всички загинали са военни (и един зам министър). Хайде да си говорим за космически инциденти, където руснаците имат значително по-малко жертви.

Браво бе откъде непраска такива глупости. Совалките са 5 и имат 135 полета, т.е. имат под 2% провали. 355 различни хора са летяли със Совалките а общо качените хора са 833, докато всички качени от руснаците хора са поне 3 пъти по-малко. Съюз има 2 аварии със смъртни случаи, колкото имат и Совалките. Просто руските са мънички и не събират толкова народ.

А вчера руснаците се отказаха от по-нататъшно сътрудничество на МКС

Научи се поне да пишеш... Претенции на кретен...

я да обясниш каква е тая космическа програма на щатите ,че нещо не се вижда.Сериозно си изостанал ти някъде в 1990г.Пазарните данни сочат, че Русия все още държи лидерствот при изстлевания на товари и и косновати -вкл.американски и от цял свят.Русия държи и 35 % от пазара на спътници-производство и изстрелване на орбитата им.Факт

То Съюза си е военна ракета - Р-7 разработена от пленените германци

Нещо не ми е ясно !? Тези американци и руснаци уж са врагове , и си мерят чурките е конфликти по цял свят , пък летят заедно в Космоса ! Май си продължава театрото от времето на Студената война , когато пак си въртяха далаверите заедно , а уж се караха за пред простолюдието !

Щото им е евтино и сигурно. Само че Мъск вече тества новия кораб и до няколко години не се знае, дали НАСА няма да реши да спонсорира частна американска фирма, а не държавна руска компания. И хайде да те питам - като всички космически нации са толкова отворени - що откакто спряха совалката няма с какво да се отиде до Хъбъл за един ремонт? А? Тук няма американци / руснаци / европейци - има човечество и космос.

Личи си че чукащите по клавиши тук пубертети хал хабер си нямат че в техниката освен IT и електроника решаващо са материалознание, динамика на системите,конструкции,композитор материали...и още хиляди области.Нали заради несигурни термоматериали и огнеопори загинаха две совалки,нищо че бяха фрашкани с чипове. Но пуберитне знаят само да обсъждат кутията с чипове пред тях и до там със знанията за техниката.Жълто на устата!!!

Е малко им остана на НАСА да ползват тези допотопни руски технологии, остатъци от немска инжинерна мисъл от ВСВ.

'Що слагате минуси !? И тия от Уефски и Тирето почти да се "избият" на терена , пък вечер поркат заедно уискито в Бедрум и БИАД !

Всички тролски идиоти, с претенции... Инженере, поне се научи да пишеш грамотно!!!

Ако не беше неграмотен тапир щеше да напишеш инженерна, а не инжинерна!

Нещастни алкохолици! Пак някой им е пробил вражеска дупка явно.

Имам и други грешки, но не си ги видял, щото си съвсем неграмотен :))) "Ако не беше неграмотен тапир щеше да напишеш инженерна, а не инжинерна!" Става: Ако не беше неграмотен тапир, щеше да напишеш инженерна, а не инжинерна!