17-11-2017 20-11-2018

Коментари

майора, стрикечо и тн чувалите със турски лири у плевнята ли ги балирате или ги тъпчете по дюшеци и възглавници

ДА ПОРЪЧВА 10БР!

още една стъпка към световният МИР

Сега е момента да се нарисува без аналоговия,най-бързия и далеко-боен руски дрон.

Точно от това имаха най-належаща нужда.

Повечето хора днес предпочитат да се фокусират върху провала на самолетите от пето поколение като Ф-35, носледващото поколение самолети шесто прави много сигурни стъпки преди да е дошло времето му и начело пак са САЩ и Израел.

браво на хората само че честно казано никога не съм знаел че Австралия има авиационна промишленост чудно ми е къде ми е къде мислят да го сглабят серийно.....

Пак ли не проете, тъпако? Боинг.

Какво значи boeing бе тъпо путьо ! Та нали пише че дрона е австралийски! Австралийски ли е или е на Боинг! ако Боинг го строи значи изобщо не австралийски малоумнико ! Е това е все едно да кажем че българският чушкопек който се сглабя в Китай е български! Е бас тъпото макоумно дебилно говедарски козяцко животно!

Всички знаем,че си доста куха лейка та за това не ти обръщаме внимание но поне се опитай да не ти се смеят децата а вече и врабчетата от вън-понял??

Че кой трие, бе? Да не си личи колко тъп е тъпака ли? Да повторя: Австралийски компании наети от Боинг, същата работа както руслямската Лада на Рено

Пак са нагушили САЩ! Иначе какво да търси с тоя дрон - ПУСТИНЯ, вода НЯМА да намери. Змиите и скорпионите едва ли са видими за дрона, пък и да ги вижда - и КВО?!?!?! Австралия и дрон, ХАХахаа, тия ЗАТВОРНИЦИ (буквално, по статут - провери историята!) бутилка вода да си бяха купили и противозмийски антидот (или противопаешки, и какво ли не в оня Ад там)... Ама то така, като те напече слънце 50 градуса по Целзий, всякакви изродски ТЪПОТИИ може да направиш! Лошото е, че тук ги надминахме по тъпотия :(

А нещо за тия пияни крепостни селяци които се имат за голямата работа що не кажеш нещо?Извода е,че дори и едни затворници рецидивисти и крадци могат да направят по-добра държава от ватенките та това е комунизма другаре:)))))))))

Тъпунгер, да си забелязал, че затворниците Корольов и Глушко създават съветката космонавтика?

Е много ясно че има стелт характеристики - вижда се с просто око - форма, размери, и като фактор на това - двигател с по-ниски температурни емисии (не му трябва мощен двигател). Това което е различно че може да е ту невидим, ту видим като примамка (decoy) Изкуствения интелект е в състояние да взема по-бързи решения при заплаха от човека (пилота), което си е предимство. И не на последно място - доста евтин е. Воденето на война (пък и активната отбрана в мирно време) не е евтина работа и умното разходване на средствата винаги води до стратегически, пък и тактически предимства. Десет подобни дрона летящи около ЕДИН стандартен боен самолет могат да направят много пакости...

И за какъв грездей ще пази F-35A, след като последният е абсолютно невидим? А да, сетих се: Двама сръбски войника седат в окопа и скучаят. По едно време виждат гарга и се обзалагат, кой ще я свали по-малко изстрели. Стреля първият, шум, взрив, огън, пушек, един американски Ф117 става на парчета. И аз имам едно, ама не мога да му направя снимка, въобще не се вижда. Та от такива случаи тези дронове ще пазят F-35A. Не, не съм забравил най-важното - какво стана с гаргата? Тя отлетя жива и здрава.

Сетил ли си се, тъпако. Двамата сръбски войника са се посрали от страх докато хиляда пъти Ф-117 прелита на метри от тях и ги прави на кайма. Тея дори и пилота не можаха да видят докато го търсиха хиляди а той като на парад мине през половин сърбия.

Надпреварата е голяма. Засега С-70 на руснаците води с няколко обиколки пред Боинга. Най-важното сега е кой първи ще снабди подобен дрон с изкуствен интелект, който да може да се самообучава и да може да действа самостоятелно, а не просто оператор да управлява дрона от някъде си. Подготовката на боен пилот е първо доста скъпо занятие и второ изисква много време. Който първи създаде изкуствен интелект за подобни машини /макар и примитивен на първо време/ и започне масова производство на дронове, управлявани от изкуствен интелект ще бъде господар във въздуха и ще получи огромно предимство. Залогът наистина е голям! А защо Австралия ли? Ами защото голямата битка за световното господство ще се разиграва в Азиатско-Тихоокеанския регион, а Австралия първо представлява т.н. "непотопяем самолетоносач" в региона и второ е пълна с ресурси, в които се е прицелил Пекин. Засега Австралия е подчинена от англосаксонскив свят. Който "подчини" Австралия ще получи огромно предимство в бъдещата схватка за световното доминиране.

За чий Пекин ще се цели на хиляди километра на юг ? На север от тях се намира територия малко населена и също пълна с ресурси.

Експанзията на КНР е насочена на юг. Факт!

Експанзията на Китай е насочена на север-ФАКТ,прочети какви договори с руснаците правят за по 30г за земя,заводи и пътища в Сибир и ако можеш се сети сам за 30г. тия работещи там китайци колко ще станат

На тез като им тръшнеш едно едночасово ЕМП и ще им се разбягват дрончетата самички на където им стигне изкуствения интелект, ако не е изпържен. Смехурковци. Най лесно се заглушават комуникации. И после ще ми стискат дедовия маркуч.

Брей, с какво ще го излъчваш този електромагнитен изпулс цял час? Той самолета да не ти стои на едно място да чака да го облъчваш. От къде ви изравят ... Заради такива като теб преди две години руски генерал по военния им канал Звезда обясни на лумпените, че самолет не може да заглуши кораб (много се палеха разни форумни експерти, че самолет щял да "изпържи" електрониката на Доналд Кук). Един генерал от ВВС от съветско време пък обясни, че дори по времето на СССР не са имали никакви илюзии, че могат да потопят самолетоносач (че пак имаше някакви надъхани) и е обсъждана само теоретична атака срещу групата на самолетоносач със загуби от порядъка на 80-90% от атакуващите самолети и само временно изваждане от играта на самолетоносача.

верно ли? Леле колко тъпи и прости хорица имало.... Най забавното е че си мислят, че само противника се заглушава и че това става и на стотици километри....

Ей, пак на неграмотния Гогов дали да пише статия... "предпазвайки самолетА" - непълен член, Гогов! "контролът може да се извършва от прикрепеният самолет" - какъв прикрепен самолет бе, Гогов, нали за дрон пишеш? Последно дрона ли се прикрепа към самолета, или обратно? "Зад проекта стои Boeing, коЙто е работил.." - "коИто" - мн.ч., "коЙто" - ед.ч., Гогов! "Дронът може да лети с високи скорости, които обаче не са разкрити" - откъде знаеш, че може, щом не са разкрити, Гогов? Минимална заплата за тебе, всичко отгоре си е подарък за възможностите ти, Гогов!

"... от прикрепеният самолет" - знам само - има ли предлог - няма пълен член

Доста интересен дрон .Лети с отворен колесник !!!

Дали пък наистина не са забравили къде е копчето за прибиране на колесника казваш?

пък им е боен дрон на тия? Някой се е затърчал да напада Австралия май. Или си имат пари в илишък и ги дават за глупости. Както разбира се се прави навсякъде.

Ватниците нали все треперят че някой щял да им отмъкне ресурсите (от лапите на путювите бандюги-олигарси). Е, Австралия също е богата на ресурси.

ей не се стърпя пак да не пишеш за Русия и Путин в новина за Австралия, нали ве олигофрен?

Лежерните времена в които свободния свят спря въоръжаването отминаха. Сега страни като Китай и Русия ще видят дебелия :-) Изпросиха си го! Дори БГ която на практика закри армият си, ще отделя все повече за отбрана. Тъжно, но факт.

Лош анализатор си.

Не е вярно - анала добре лизари .

КАто гледам дрона си е чист антиреволюционен дрон.

Гледай, сельо, какво друго ти остава ...

не мяза на цъфецка щайга