Бил Гейтс предсказа 10-те технологични иновации за тази година

Основателят на Microsoft и втори най-богат човек в света сподели своите прогнози за близкото бъдеще

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"появата на модуларни малки ядрени реактори" ? Простете другарю Гейтс, но малки ядрени реактори има от поне 60 години насам.

за унищожение

върти сучи, ама все до кенефите стига

Това с бургера е вчерашна новина. Ако не вярва, да дойде тук - на кремвиршите и саламите спокойно може да се декларира, че нито едно животно не е пострадало.

Ало , редакторчетата !!! Като сте толкова неграмотни , поне ползвайте WORD ( пак на същия човек ) защото има проверка на правописа. Само си проверете 1-вото изречение : Бил Гейтс е един от хората променили лицето на света за винаги. Той е постигнал това не само със създаването на Microsfot и налагането на Windows, но и със филантропската си дейност и най-различни интереси. Тотално деградирали нищоможещи ( освен преписване и то с грешки ) типове.

То това, за тоалетната без канализация, си е стандарт по селата български.

Нормално , фондациите му които се борят за живота на доста хора се опитват всякак да помогнат. Фекалите и подобни замърсени води са най-честите болесоносители, при липсата на нормална канализация или кенеф като хората спиш/ядеш/сереш на 1 място и на 30-40 те няма много често.

а и по краварските прерии дето на по 50 км няма жив човек а само няколко идиота серещи по нивите си

Хм, мобилни ядрени реактори няма ли в подводници от десетилетия насам?

живеем в свят в който е "нормално" един а си купува автомобил за 18 мл. евро без ДДС, а диарията да причинява 10% от смъртните случай (разбирай 40-50% от смъртта в Африка)…. Да идва астероида и да рестартираме!

ама ако съм ял от тези "продукти" може и да съм пострадал;)

Човека е много натоварен и затова не му остава време да бъде в крак с техническото развитие на света...

Човекът си върти едни и същи неща. Те го питат за текущата година, а той им говори за след 10-20-50 години...

Явно ти се бориш за равенство, което е основната идея на най-мракобесническият режим в света - комунизма. АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ХОРА С ПО-НИСКО ОБРАЗОВАНИЕ, ПО-МЪРЗЕЛИВИТЕ, ПО-СТРАХЛИВИТЕ И ПО-НЕКАДЪРНИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ТОЛКОВА КОЛКОТО МЕН. И АЗ НЕ СЪМ МИЛИАРДЕР, НО НЕ ЗАВИЖДАМ НА ПО-БОГАТИТЕ ОТ МЕН. НЕ ИСКАМ РАВЕНСТВО. ВСЕКИ САМ КОВЕ СЪДБАТА СИ И НИКОЙ ДРУГ НЕ МУ Е ВИНОВЕН. ЗА АФРИКАНЦИТЕ ПЪК ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА - ТЕ САМИ СА СЕ ДОКАРАЛИ ДО ГЛАД И МИЗЕРИЯ. НИТО АЗ, НИТО ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ИЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ИМ ВИНОВНИ. НА БЕДНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ СЪЩО НЕ ИМ Е ВИНОВЕН ГЕЙТС, БЕЗОС ИЛИ ЗУКЪРБЪРГ.

Човекът си е пенсионер от 2008 и не получава достъп до бюлетина на ЦРУ. Първата поръчка на Бил Гейтс е от ЦРУ. Започва с DOS на IBM и продължава с мащабни кражби. Винаги е бил измислен, сламен човек. Семантичните връзки - български патент от преди 12 години. Хапче с интегралка 15-20 години назад, отглеждане на месо - 1995 отгледано човешко ухо под кожата на мишка. Малък ядрен двигател - сондите за далечния космос и тн

А 3Д порнажа?

Нещо нищо не си разбрал и нищо не знаеш. Хапче с интегралка няма. Работи се по него и това ти казва човека, че вече е готово и може да се ползва, под отгледано месо се има предвид чисто размножаване на клетки, без изобщо да е намесен жив организъм. Малки ядрени двигатели няма, това са ядрени батерии с мощност няколко десетки вата, което се ползваше при сондите и е съвсем различно от ядрен реактор. Бил говори за разработените от НАСА модулни микроядрени реактори с мощност 10 кВт-1 МВт електрическа мощност и тегло от порядъка на 200 кг до 2 тона. Зареждат се с уран и работят 15 години

Той не "предсказва". Просто едни добри хора, които управляват света се събират и решават кои нови технологии ще бъдат въведени в масова употреба. И кои други технологии ще бъдат подтиснати, за да не им объркат сметките. И така "предсказанията" на бай Бил се оказват "изненадващо" верни.

И за руските градове. Там има хора в съседната стая, ама си серат в коридора, щото кенефа и банята са общи.

Къде са тия малки ядрени реактори? Тези то 100-200МВт ли? С река наблизо за охлаждане?

Хората са част от една общност и поотделно всеки един човек ще изпадне до пещерната ера. Не е лошо да почетеш малко преди да се изказваш. Иначе - най-мракобесническия режим е капитализма. При него цената на живота ти е цената на един куршум ...

Пълни глупости. Бил е навътре с новите разработки, защото постоянно търсят при него пари за такива.

Да за такива като тебе робовладелския е най-прогесивния строй, защото е комунистически - на всеки роб по равно. Капитализма е най-прогресивния строй довел до 7 часов работен ден и 4 дневна работна седмица. Е в комунистическите държави се работи по 10 часа и 6 дни в седмицата, ама те го правят за родината си и спят във фабриките, както един кретен ги хвалеше.

Нещо изчезна репликата. Подводниците се движат във вода и се охлаждат с тази вода. Освен това тежат десетки тонове и са опасни. А Бил ти говори за модулни с малко тегло 200-2000 кг, малка мощност 10кВт-1Мвт, безопасни и без специални нужди за охлаждане.

На теб да не ти плащат за брой постинги? Защото като гледам се написал реплика под всяко изказано мнение и все са еднакво безсмислени.

Още едно технозомби от технопарка. Хапчето с интегралка е от 1998, друг е въпросът каква е интегралката. Интересно как зареждат реакторите на подводниците, че да работят 40-50 години или докато подводницата е на служба. Новината е от 2008 - Тошиба изобрети първия термоядрен реактор, който може да се сложи в гаража - 200 kW. Бил Гейтс е витрина на ширпотребата на ЦРУ, по-важните кражби се легендират от НАСА, Локхийт Мартин и разни други фирми, някои на държавни дотации с по 20 милиарда на година, фокусирани върху разработка на ядрени оръжия, например.

И къде точно прочете в "новината" за тези параметри? А може би четеш мисли? (Също като жена ми: аз й казвам - -направи една салата! а тя: -Само за ракия мислиш!!!!)

Обаче Бил е аут от 11 години. Беше дълги години остена за смазване/крадеше от цял свят, някои успешно го осъдиха, други не успяха/, сега го наследиха фейсбук и гугъл, с тях се прави правилната еврейска политика. MS е със затихващи функции.

Африканците не са се докарали сами. Една европейска страна е рязала ръце, ако не изпълнят нормата за диаманти (!) , други пък едни американци са ги държали първо като роби, после тотална сегрегация от 60-те на миналия век. По принцип е вярно, че е добре най-конкурентния да има пари - това е най-ефективно, на практика има пари най-наглия, който например продава 20 годишно месо или най-крадливия като лихварите или като Бил Гейтс и тн. Трябва закон, за да е справедливо богатството, но на практика законът не работи в по-малка или по-голяма степен, а в България въобще липсва държава, така че и закон няма.

Тошиба не е направила НИТО ЕДИН такъв реактор, нито е провела изпитания. Реакторите на подводниците се зареждат докато са на док и зада работят 40 години правят НЯКОЛКО зареждания. Но въпроса не е в зарежданията, а че имат цял океан за охлаждане. А термоядрен реактор още няма направен какъвто и да е размер, ама явно има тъпаци, които си мислят, че има и то малки такива. инак и през 2010 имаше статии от типа "Бил Гейтс и Toshiba създават ново поколение ядрен реактор", ама още не са го създали. Единствените създадени и работещи са тези на НАСА и точно те са модулни

Не го пише в новината, затова го пиша, бе тъпчо. Просто има такива създадени и изпитани от НАСА. Други няма.

Не съм видял Гогов да пише реплики, поне не и под името Гогов. Обаче аз пиша по темата с аргументи и факти, а ти като гледам пишеш от малоумие, каквото ти хрумне.

Нищо не казва за телевизорите. Ако един единствен пиксел от екрана не е цветна точка а камера и телевизорът комуникира с интернет, можем да контролираме света. Теоретично, разбира се. Уж на шега... ама кой знае?

BajMihal

"...640 килобайта стигат..." нали така чичко Бил? :) Толкова за прогнозите...

... и освен това процентът на заболелите от рак ще се утрои ... (това предсказание е от мен)

Нищо не прдсказва бай Бил, тия неща отдавна са известни, а той само си избива старческите комплекси. Бай Бил, и един съвет от мен, на оня свят не ти трябва банкова сметка.