Бил Гейтс препоръча 5 книги за лятото

Милиардерът редовно публикува списъци със заглавия, които според него всеки трябва да прочете

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс препоръча 5 книги за лятото | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпанарите все още вярват че "чипира" народа и го плюят.

На тоя пън му предлагам да прочете библията за да си отвори очите!

че едното заглавие е Робинзон Крузо.Да четат европейците и да се стягат за идващата зима

Мракобесни книги не чета! Ъпгрейдвай си там Виндоуса и не ни препоръчвай какво да четем, че почва да ми излиза син екран!

Аз му препоръчвам да прочете Псалтира и Новия завет. И дано му влезе тещо в грозната киферица, че краят на нечестивеца е позор и вечни мъки.

Да позная... написа я тази глупост на Росмос ОС и компютър Спутник с процесор Байкал . Два вашта мамица ватнишка вмирисана. Само тролите и хейтвате...

Ех, духче, нямаш си на представа какви неща очакват света... Предлагам ти да си водиш записки на любимия макбук за да си спомниш след време, че е имало и друг път, освен присъщото за теб хулене.

За тоя освен новина тип "Бил Гейтс влезе в затвора", друго не заслужава да се пише!

Всяка година по 3-4 пъти ми пращат писма от Бил Гейтс с тези препоръки . Интересни са , но аз съм изграден човек и ме вълнуват други неща . За това , вече просто не им обръщам внимание - имейла в кошчето .

а какво четеш ако не е тайна? или вие "изградените човеци" вече нямате нужда от четене ...

Когато ми е трябвало- техническа литература :C++ , Java . Сега повечето неща са on-line или в дигитален формат . В момента не чета книги . Общувам с хора с моите интереси on-line и това ми носи радост. Благодаря за интереса .

За нещастие и аз го забелязвам по себе си, освен техническа книга трудно чета настрани. На всички подобни клавиатуристи (като нас) лесно се забелязва дефицит в общуването, особено като ги сложиш в нетипична среда. Дали ще е автобиография или роман, четенето винаги ще ти даде повече, отколкото ти мислиш, че си загубил като време, докато го практикуваш.

Я ви препоръчах една единствена книга - "Винету", а вие не си направихте труда да я прочетете!

Чали сме "я". А ти, барем от обща култура да знаеш, че това е трилогия (3 книги) + една която е като епилог и може да се нарече 4-та част.

Всъщност на Карл Май тук имаше поне 20 книги.

Всички милиардери, особено тези, които си играят на богове в Давос да си припомнят съдбата на Мария Антоанета. Дори и да не го направят, процеса тече и е неизбежна срещата им с милионите освирепели роби. Мафията от масони вилнееща от векове и шефовете им от златната пирамида настъпват мотиката прогресивно и са на косъм от изваждането на великите устройства за социална корекция наречени Гилотини. Нито полиция, нито военни ще ги спасят.

Аз силно препоръчвам книги с Линукс в заглавието.

1. Как да се ваксинираме преди есенния ковид 2. Коя е най-подходящата ваксина за дълголетие 3. Колко време ще продължи епидемията 4. Как да оцелеем след ваксините 5. Как да изберем ковид ковчег

Ама яко ви пере тока!Човека ви предлага да четете, вие си мислите ,че ви кара да работите.Споко книгата не е мотика.

А защо трябва точно неговите предложения да ни натикват?

Можете да потърсите и други препоръки, тази статия е за тези 5 заглавия. Между другото, книгите, които препоръчва той, в повечето случаи си струват. Но като чета коментарите 80% нямат капацитет да ги разберат.

Аз препоръчвам 5 всксинации на дъртия, но с истинските елексири. 5 различни, нали нАуката каза, че можеш да си ги слагаш като коктейл.

Да си ги чете в затвора следващите 5 книги

То и аз му препоръчвам да умре, ама.... неще.

Този трябва да бъде застрелян- ама веднага. Изрод

Защо така смяташ бе, захлупено бедно и сдухано комплексарче? Яд те е на всеки по-богат от тебе, че ти си сдухан и беден ли? Ами точно с такива разсъждения, заслужаваш да си такъв! Вместо да потърсиш проблема или вината за собственото си положение в себе си и да направиш нещо, което зависи от тебе (като например да се образоваш малко и да започнеш да работиш), ти търсиш вината във всеки друг, но не и в този, който трябва! Пожелавам ти, децата ти (ако имаш въобще такива) да не разсъждават комуно-селяндурски - като тебе, и след едно две поколения, да забравят за всички вредни навици, които останаха в някои от дивния комунизъм - който ни научи да чакаме на готово и всички да сме равни. Не,не може и няма всички да са равни! Не може кретени като тебе, дето седят по цял ден в Дир-а и Фейса да получават каквото получават хората, които са го заслужили! Та така, продължавай да цъкаш минусчета и да пишеш глупости в мрежите, и чакай някой да дойде да те поправи...

Толкова възроржен клакьор на мафията... Сигурно и ти си от копи-пейстерите, които са на върха на щестието да напишат команда в черен екран. Браво могъщи са имат и идеи, не са като хората написали програми, за които не е нужен чрен екран, ама останали бедни, щото програмите се водят я на Гугъл, я на Фейсбук или на Майкрософт. Колко са заслужили великите трилионери може да се види в доклада на сенатската комисия за престъпленията им по времето на Тръмп. Тръмп е милиардер, Но трилионерите са могъщи дори организираха нападение над Капитолия.

Нормално е хранениците на мафията да пишат минуси на истината, иначе е твърде неприятно от велики ИТта, новатори да се върнат нейде в джебелско и пак да ходят в кенефа на двора. Тъпо, ама размазахте България с невежество.

И шестата е - "Как да чипираме българи ако те вече са разбрали истината"

Като ти гледам разсъжденията, явно си от чипираните...

Бил да оправи Уиндоус 11, че е пълен с бъгове, вместо да дава акъли за книги и лекарства

Пич влез в час. Бил одавне не се занимава с Windows

Бил стана вирусолог

Бил Гейтс препоръча 5 книги за лятото - значи тези книги задължително не трябва и да се докоснат !!!

А Майн Кампф ? Като погледаме заглавията на Бил Гей, са в пъти по екстремистки, екофашизъм, Биофашизъм и Технофашизъм. Така или иначе света става многополярен, инфлация, глад, смърт, бедност включително и на запада. Така да няма да тсне тяхното, все някой ще им потърси сметка за това дето твориха. Прадполагам че си има приготвено ампула цианкалий. ;)

Наричате Бил Гейтс тъпак и боклук! Ако беше тъпак, нямаше да бъде най-богатия човек на планетата! Ако беше боклук, нямаше да раздаде 35млрд.долара за благотворителност! Освен това чете книги, докато Ганьо чете фейсбук и се образова от там!

Отправяй си репликата към този към когото е насочена. Какъв е този неориентиран вопъл?

Ако не беше крал, ако не беше се договорил с другарите на Живков щеше да си има пършивата фирмичка с ъпдейтнатия ДОС на IBM. Мразя невежеството. 35 милиарда не са за бог да прости. В САЩ има още законност, въпреки че мафията се пробва и там да вземе връх. Тайна договорка да раздаде част от парите,които е окрал. Ако всичко беше ок, защо Бил Гейтс и Джеф Безос екстрено се разведоха миналата година, но Бил Гейтс продължи да управлява фондацията си с Мелинда? После двамцата Бил Гейтс и Джеф Безос /с първа продажба в България/ празнуваха рожденния ден на Бил Гейтс на яхта в турски залив. После дойдоха Кирчо Кокорчо и турския бизнесмен, български евреин Лорер с мазника на електронното правителство и за капак задникът на ПП къдравата вицепремиерка, отбор юнаци съветвали Бъчварова по времето когато Бойко продаваше изкуствен интелект. Защо армията на САЩ блокира догова с Майкрософт за изкуствен интелект? Въобще невежеството е голяма сила.

Препоръчвам Кингата на про100 Киро ."Как да станеш евроатлантически джендър" за да успееш в живота

Бих посъветвал Европейските лидери и хората в ЕС като цяло да прочетат "Как светът наистина работи" от Вацлав Смил. След това ще разберете защо зелената сделка и откачването от газ и петрол е НЕВЪЗМОЖНО в някакви обозрими срокове.

И също - "Как да лъжете със статистики" (How to lie with statistics)

Aз му препоръчвам един страпон 59 см от Алиекспрес. С новата пандемия ше си направи great reset. Боклук мръсен

Бил Гейтс, наследникът на Сорос. Иска да депопулира планетата, изкупи цялата обработваема земя в САЩ, мозъкът зад пандемиите и предстоящия световен глад.

То всеки може да препоръчва. Ама въпросът е, кой ще го последва? Ето препоръчвам ви китайският сериал Reset 2022. Ама какво от това?

Верно еврейския урод е разплискал легените...Той се захласва и по книгите на еврейския жалкарник и провал Ювал Ноа Харари , който се опитва да обясни човека по нечовешки начин...Този тип хора решиха, че могат да са богове...наивници.

не ви бива много, но за сметка на това в обидните епитети нямате конкуренция.

Статията е взета от тук https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%82-%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%BB-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D1%82%D1%81-386006.html Драскачи преписвачи, крадат си статиите един от друг, ама са некадърни 5 изречения да напишат сами.

На мен ми излиза като реклама в ютуб, самият Бил Гейтс говори.

Някоя да е издадена на български?

Книгата "как да се подмажем най-успешно" Ти прочете ли всички класики на български език?

Ти 21. век ли живееш или си феодален селянин?

Още като видиш че започва с книги на 2 писателки ти става ясно, че ни най-малко не е искрен. Все едно да препоръча на Сакраменто - 15 баскетболисти и да започне с 5 от Азия, после 5 от БИ Сори, но плоски неша не четем, не случаме и не гледаме само защото е политкоректно.

А дали ще препоръча книга за това как се ходи на остров за срещи с малолетни деца, заедно с неговите притялчета? Не вярвайта на нищо което този мизантроп казва. Поинтересувайте се какви са дългосрочните му цели и в какви клубове е членувал баща му.

IT?!

Като за начало - 1984 на Оруел.

Препоръчвам всички да прочетат следните 5 книги: "451 градуса по Фаренхайт” - Рей Бредбъри „1984” - Джордж Оруел „Процесът” - Франц Кафка „Ние“ - ЕвгениЙ Замятин "Прекрасният нов свят" - Олдъс Хъксли Като бонус - "Прозорецът на Овертон" И препоръчвам да накарате и децата да ги прочетат, защото може скоро тези книги да бъдат изгорени.

Вие двупръсточелите комуноиди сте били много начетени! Жалко, че само четете, НО нищо не схващате от прочетеното!

Интересни книги действително ... повечето писани преди почти век ... Без да се обиждаш, но освен някакви общи идеи от тях няма почти нищо в което да видиш смисъл днес. Днес тези книги звучат като ретрофутуризъм. Мислите на хора от миналото, какво ще бъде днес. Е ние знаем какво е днес и знаем че то не е това което пишат в тези книги. В общи линии днес смисленото в тях е една две общи идеи, които можеш да обобщиш с общи приказки в 2-3 изречения, а останалото е просто лирически пълнеж. Този пълнеж някога е звучал като предсказания и спекулации за бъдещето, а днес просто смешно, иронично или просто скучно. Горе долу по същия начин се чете Жул Верн днес, той пише научна фантастика и днес вече можем лесно да отсеем "предсказанията" от пълните глупости. Похвално е че четеш въобще, но не се ограничавай само до отдавна изгнили автори, днес също се пишат качествени книги. Разбираемо е пишат се много книги и днес трудно можеш да отсееш качествените, докато ако погледнеш век назад изплуват само шедьоврите за времето си. Не бъди мързелив читател, пробвай книгите на Гейтс, в някои от тях ще намериш не по-малко интересни идеи, но написани на фона на едни светове, които са ни много по близки.

към тях мога да добавя още една, за да има от всичко: "Конгрес по футурология" Станислав Лем

Платил си е да му лъскат имиджа. Нищо не казва за Лолита експрес.

Ганьо има Фейсбук, защо му е да чете книги. У Фейса има всичко -професори по Медицина, по физика, химия, професори по конспирации и т.н. Ганьо разбира от всичко, дори и без прочетена книга.