17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от най-добрите биографични книги, които съм прочел, е "Стив Джобс" от Уолтър Айзъксън. Но за Бил Гейтс и Илън Мъск не ща да чета.

Смени си Ай фоня. Няма да съжаляваш.

малко скътани парици кеш и металолом, та затва си позволих да ми каем и моята любима книга - "Винету" се казва "Оцеола" че почека малко, като довръшим таа.../. Познайте кой съм аз и за кво се бора, така да се кае, с хартиената бюлтина. Ето, оттеглих се - те пак недоолни бе.Чоек не мое вече на спокойствие да се облекчи и олаби, то не беше интерес, то не беше преследване и журналя. А внуците растат, ше требе да се помисли къде да ги запишеме за образованье, най-блиско мие у Италианцкио лицей да са сред убави ора, чоеци да станат така, да последват деда си.....Шот примера е мноо важен! А за мноо години и бъдете здрави, ако сте още живи!

ше го преместим у дргио крачол; винету е дна от тях нали?

Странника е класика, която всеки трябва да прочете. пък дано я разбере...

Какви са тези книги, че и били известни?! Препоръчвам му на Бил Гейтс да прочете "Приключенията на Лукчо" - зашеметяващ шедьовър!

само споменаването на Хайнлайн е достатъчно за да се направи качествен извод за капацитета на плазмодия Гей.

Не ги знам. Някои като заглавия може да подсказват смисъл. Аз и да препоръчам нещо, едва ли някой ще му обърне внимание. Например най добър гледан от мен сериал за 2022 и не само, е китайският Reset 2022. И хората по света на коментари се късат да го хвалят. А за тук е напълно неизвестен.

Ако може Бил Гейтс да ги изпрати в аудио формат в Банкя. Така великия Еднокнижник Тиквоний, ще стане Шестокнижник. Абе, се си мисля, дали някой не му е разказал "Винету" на Тиквоний? Иначе Тиквоний ще да загуби 2-3 години в четене.

Да те е срам да признаеш, че си чел Винету. ;) Е то на Карл Май тук бяха поне 20 книги.

Не само Винету - Конникът без глава - Оцеола - Призракът на Ляно Естакадо - Синовете на Великата Мечка - Винету, трите тома - Съкровището от Сребърното езеро Настрани от индианската тема - островът на съкровищата - гледал съм всички серии на Шака Зулу Обаче няма да кандидаствам за изборна длъжност, че разправията с вас е само загуба на нерви за няма нищо