Boeing отново отложи полета на космическия си кораб

Технически проблеми спънаха очаквания старт на конкурента на SpaceX

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старлайнар пак не полетя....някаква перверзия при тия ...ракетите им все приличат на дилдо

Що бе, съветските на пу.ка ли приличат?

Симпатичен кораб. Дракона е грозотия, еле па с тоа капак на теджера под налягане отпреде... Гледам обаче , че не са фенове на кевлара за разлика от руснаците, които масово го използват в последните серии на "Союз". Кевлара е лек, здрав и е доста добър против радиация.

А, сигурно използват и те кевлар но може би не е в най- външния слой, както е при "Съюз".

Имаш фетиш към дилдота и навсякъде ги съзираш ?

ти една новина за американците не смееш да пуснеш ако не си я преписал от руснаците!

Ние ако имахме кораб щеше да е саниран и с бяла пластмасова дограма.

Ако беше прочел статията в оригинал, щеше да знаеш, че старта е отложен за да позакрепят горе новия модул на руснаците.

Това е ракета с капсула за скачване, а не космически кораб.

Доста просто парче си. Старлайнерът си е пълноценен космически кораб, може да маневрира самостоятелно и да изкара 60 часа в Космоса, както и да се приземи.

Краварче просто, то само ти четеш на английски - "unexpected valve position indications in the Starliner propulsion system" преведи си го с Гугъла, все Путин ви виновен на гейовете.

И странно наподобяват тая на майка ти. Сега ме питай откъде знам

Демек със стгиропор.

Кат гледам как маневрира, скачва се и се приземява, направо не ги мисля тия дето ще летят с тоя варел. Ххахахаа

Кой туй дилдо? Кажи си го по български да го еба.

Аууу путинофилчетата се засегнаха. Недейте така, де. И вие ще видите пу*ка, като пораснете. За сега си карайте чекиите.

Странно нещо е инж. Ганев. Умее само да плюе. Какво като има технически проблем. На всички и навсякъде се случват подобни неща. Дано всичко да бъде наред с полета.

Кви са тия напъни за тоя космос?Тия да не да се стягат да се изнасят след като обилно ни напръскат с по-смъртоносен ковид?

Абе хора, стига сте се излагали.. старта е отменен по технически причини! Въпроса тук е друг дали същите тези приини не са били актуални и към момента на предишното отлагане и просто да са се опитали да си измият ръцете .... То ще се чуе...

Да, точно понеже двигателите на руския модул се задействали, затова не могли да запалят двигателите на американския ! Точно затова е, връзката е повече от очевидна ! ;)

Инж. Ганев не плюе. Това е занимание за г-жа Мисиркова. Да плюе по руското и да маже за американското. Професионални задължения ! :)

Тов. станкоф, тебе си те знаеме. Познаваме те добре, както твоите"авторитетни и балансирани" коментари с азиатски уклон, така и като човек с енциклопедични познания, жива "БСЭ"! А земи па се скрий с тролските си "авторитетни" реплики и коментари.

Характерно за вас троловете е че като нямате аргументи започвате с намеци нападки на лична основа. BTW, болшая советская е много добра енциклопедия за времето си полезна и до днес.

_stankow

Това че ме знаете е добре. Че сте ме опознали, ме ласкае. Че намирате коментарите ми за "балансирани" и "енцикопедични"- комплимент, благодаря, само не преувеличавайте. Но какво общо имам аз с темата ? Защо обръщате обсъждането към мен ? И защо да се скривам ? Нима има излишък от "балансирани" коментари, пък били те с уклон ? Аз мисля, че има излишък от лични нападки, политизирани мнения и откровени псувни. Та затова - смятам да продължавам да пиша. Защо не ? :)

аз мисля,че е по-добре ти да се скриеш.

_stankow

Мислете си на воля. Но как да действам, ще си решавам единствено сам ! :)

kgoranov

Колкото е по-голяма една компания толкова повече заприличва на соц. организация. Добре че е Мъск да отсрами американците

Така е. Отначало всички се борят за място под слънцето и постигат големи успехи. В последствие колкото повече се разрастват става все по голяма бюрократщина и всичко отива в кофата. Пример - Интел и Епъл.

Прав си лайнарче, путкин е виновен!