17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук Бойко се оплакваше, че дрон му е отворил чекмеджето да снима. ;)

Ша го бахнат с панциря, споко!

Бритиш хомосекшуал с дрон

Жалкари.

Купиха от Израел съвременни разузнавателни дронове.В сравнение с американските и израелски военни технологии ,,братушкити” са гола вода и кал в ушите.Нагорни Карабах го потвърди съвсем наскоро

_stankow

Да, точно в Карабах, където азерската армия разби на пух и прах руската, нали така ? :D :D

Къде са се били с руска армия? По погрешка удари нещо от база там и веднага прекратиха военните действия, и се извиняваха. Азербайджан е до Русия, а Армения не. Русия не иска никакъв конфликт там. А с тежките ракети където имат арменците им видели сметката на някоя електроцентрала. Част от тези ракети могат да бъдат с ядрени глави. Като на унищожената тук СС-23, стандартно с ядрена глава АА-60. Само се спекулира дали е имало такива глави тук.

Преди време в Сирия некви уж терористи пуснаха наведнъж над 30 мини-дрона към една руска база. Дрончетата местна сглобка с американска електроника, при атаката над Средиземно море имаше и АУАКС за връзка и корекции на навигацията на тез играчки. Нито един не стигна до целта, кацнаха в пясъка на 2-3 километра от руската база. - РЕБ реши въпроса.

дрончета от Али експрес нямащи нищо общо с Ауакс и полет няколкостотин метра изпопадали сами. Руслямски смешки. РЕБ работи само срещу дрончета, които нямат дъх и падат преди да стигнат целта сами.

Една Нова Година ислямски терористи пуснаха неизвестно колко дрона камикадзета които повредиха и запалиха самолети и въртолети в руска военна база в Сирия. Поразровете в ,,нета” любопитните и невярващи на путинска пропаганда

Трябва да ти вярваме щом си го чел в нета. Там всичко е истина. Няма значение коѝ го е писал.

По въпроса за дрончовците питайте Иран. Преди няколко години хакнаха най-модерният американски дрон и го накараха да кацне - невредим. После бавно и с кеф го разглобяваха докато американците фучаха че това е US-property и да им го върнели веднага.

Поредните путлерастки легенди и вицове. Дрона се повредил и паднал и то не цял а се поразбил, но не много и веднага бил свален с хакване и цял.

Като е US Property що чини над Иранска територия

Перфектно средство за отсраняване на самозабравили се диктатори ,премиери ,ковид-измамници,банкери милирдери и билгейтовци

_stankow

Този ли ? С обхват 2 км и тегло 200 грама ? Може да носи само камера, това не е боен дрон.

ватен, ти какво разбираш под името "боен дрон"? Значи, щом е разузнавателен?... Ама че е предназначен да лети над бойно поле, голяма работа, а? Смешник нещастен...

А рорботите на Бостън Дайнамикс танцуват за нова година: youtube.com/watch?v=fn3KWM1kuAw&feature=emb_logo

Тъпак, руски са

ХИЛЯДИ ТАКИВА ДЖАДЖИ МОГАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ПРОТИВНИКА ДА ИЗХАБИ РАКЕТИТЕ СИ ДО КРАЙ........... И ПОСЛЕ ДА ГИ ПРЕВЗЕМАТ СЪС НАЙ СТАРИЯ САМОЛЕТ........... ХИТРО

Хиляди такива неща се неутрализират наведнъж и почти безплатно с РЕБ. Но вършат работа срещу нискотехнологичен противник.

Видяхме как арменските РЕБ неутрализираха азерските дронове. Ако си мислиш, че руслямска държава има нещо много по-по жестоко се лъжеш. А пък да си мислиш че евтино могат да се покрият десетки и стотици хиляди квадртни километи и милиони кубични километри е безкрайна найвност граничеща с малоумие.

На теб руски ли ти навряха в газа?

Руският е по-голям!

Сигурно, нали е по-ниско технологичен. Блядовете са скарани с минитюаризацията и високите технологии.

ВАЕ са върха-чест е да работиш за тях

_stankow

Чест е да работиш за страната си, не за нейните окупатори.

Малък но с лазерни оръдия

На внуците купих даже по- големи от " Джамбо"....

в радиообхват 50км и никъде, нито дума за захранването..:(

С батерии е естествено :)))

Никой не е отменял РЕБ, там е слабото място на всички дронове от този тип. Могат да ги ползват срещу мирни граждани или бунтовници, но срещу държава нямат шанс.

РЕБ е прекалено превъзнасян, но досега никъде реално не се е доказал. Колкото до държави и дронове - съвсем наскоро дроновете на Азербейджан не бяха никак впечатлени от РЕБ на Армения.

Сички се борим за мир, ама само дрънчим с оръжия... Да ви еба майката проста.

Да еба майката на хипофизният педал и парясник Пипи, който е най-големият комплексар и дрънкач на оръжие.