Коментари - Новите iPhone-и пристигнаха в България | IT.dir.bg
назад

Новите iPhone-и пристигнаха в България

Най-новите модели на смартфона на Apple - iPhone 5S и iPhone 5C излизат днес на пазара на над 30 държави включително и България, предаде Блумбърг.

Обратно в новината

Коментари - Новите iPhone-и пристигнаха в България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

представянето им беше запомнящо се, а моделите действително са много добри като дизайн и характеристики.

Да, действително са много добри но с тази характеристика са един значителен процент от смартфоните на пазара!

Струва ми се че Епъл-мразещите сектанти са в пъти повече от самите Епъл-почитатели. Голяма част от Епъл-хейтърите действително са ползвали само андроид устроиства, но явно това не им пречи да си мразят просто за спорта. (явно в БГ хората обичат да се делят и да мразят) Аз лично съм минал през всичко (4год. айфон 3гс, 1/2год. Galaxy S3, 1/2год. LG 4X HD и сега Lumia 820) и моето мнение е че айфоните са по добрият избор от андроида ако парите не са от значение. Но и върховите модели на самсунг, хтц и ЛГ не са евтини, дори обратното. Бързият хардуер на андроид телефоните е в помощ на тромавата и бъгава брандирана андроид ОС но въпреки това трябва да се правят компромиси - телефонът зависва, лагва, замръзва. И като даваш 1000лв за телефон искаш всичко да е безупречно, но не става с андроид. Моята евтина лумиа 820 в момента, е в пъти по бърза за ползване в ежедневието от всеки андроид, че дори и айфон. И не ми давайте сравнителни тестове на чипове и какво ли не, говоря за реално бързодействие и операции с апарата. Колкото и бърз да е хардуера, НАСА няма да го ползва за изчисляване на траекторията при изстрелване на совалки, тъй че бенчмарковете са всъщност пълна глупост. ;)

Ами пич, ползвай един iтелефон от новите и ще разбереш... 3GS е от времето, когато бачо Стиви беше още функциониращ... iOS7 е пълна трагедия. Всеки мой приятел/познат който го е инсталирал сега отчаяно търси някой, който да му върне iOS6 на iпръчката...

какво визираш под трагедия?.. освен че стабилно окрадоха "плочките" на WP8 и решиха да минат към по-2D дизайн

аз ще си купя 5s утре, а вие завиждайте!

Няма :) А ти си вярвай, че ще ти порасне бубата :)

Единственото което изпъкваха айовцете като основен плюс на айшитнята беше, че има изящен алуминиев капак :) Ами сега като вече и той е от пластмаса, с какво ще изпъкват? Малко екранче, двуядрено процесорче, малко РАМ...това е като смартфон от зората на смартфоните :)))

изтървал си едно изпъкване най-важното цената така изпъкна че никога няма да си го купя 2000 лв за златото в бг мерси

Прилича на детска играчка, макет на телефон. Вероятно е ориентиран към потребители на по-малка възраст.

Много ковти са Айфончетата, и БеЕмВе-тата са ебаси талигите и Сони ТВ-тата са ортогонална пръчка....Истината е в ЕХО телефоните..... винаги разпознаваеми, и в точките в огледалото Киа, Хю и банда :)

Избързаха! Новият завод за преработка на боклуци още не е готов!

И да бяхте написали колко струват - тук и в чужбина.

Привет ето ценова информация: Айфон 5S 16GB във Великобритания се продава от Апъл за 549, информацията е достъпна на сайта на фирмата. Интересен е факта че го поръчах в първия ден след като излезе и го чаках 1 месец. Това е първия ми Айфон и честно казано съм много приятни впечатления и не знам защо има толкова негативни мнения по-долу

99 процента от негативните мнения са от хора които никога не са ползвали тези продукти. Просто си мразят и това е.

Най- накрая най- иновативната технология в България! Хахаха!

Супер, новият модел вече е на пазара и отивам да си го купя. Представяте ли си колко задръстени ще изглеждат сега тези, които имат стар модел айфон, а трябва да го изплащат още две години. ЛУЗЪРИ :-)

изтепа рибата ! :D:D:D:D:D

Искам го

Тези, които имат, пари ги разбирам. Все някъде трябва да си ги харчат. Иначе за какъв чеп са им. Ама другите, дето ги нямат и дават по 1000лв. и повече за телефон(без значение марката) не ги разбирам. Те на тях се казва Зобмита.

Направих си труда прочетох 69 мнения само 6 положителни. Какви са тия комплекси бе хора кво ги плюете Айфоните. Прилича на масови комплекси.

Като имаш предвид, че пазарния дял на Андроид е към 80%, а на айФон към 15% то съотношението е напълно в съответствие с реалността. От друга страна е малоумно да смяташ, че продукта на която и да е компания някакси магически превъзхожда всички останали взети заедно, особено ако тази фирма дори няма своя собствана фабрика за компоненти.

Същата щеше (и е )да е картинката и ако новината беше за флагмана на Самсунг. Повечето щяха да плюят Самсунг и да възхваляват Епъл. И едните и другите са прави ЗА СЕБЕ СИ. Какво те учудва?

Изглежда не става това с местенето втъкнал се е в единия чорап и затова ще го разплита, че то понеже са се вкаменили чорапите не може да ги събуе...

Най-сетне! Изпренадеяхме се, бе Още утре продавам пръстените на баба ми

Един съвет до притежателите на новия айфон: Гледайте да не си нарежете пръста, че няма да може да го отключите, за да позвъните за помощ. Иначе на всички нови собственици - честито.

Веднага почвам да си разплитам чорапите по случая.

защо да са балуци хората щото имат пари да си ги купят а вие не така ли е? ама че и страна всички те псуват и те подиграват шото си си купил нещо ново ще ми сравняват коня от преди 10 години ящо стото тва имате и го мислите за наи-доброто оставете хорате които са си купили новите ипхоне-и да им се кефият и да им е честито от мене .представям си себа колко (столицани) ще ме обиждат и подобни глупости. :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Свят свободен, всеки ползва какъвто телефон намери за удачен. Странно ми е защо само ползватели на други устройства мразят айфона, докато обратното е по-скоро рядкост. Да аз лично притежавам айфон и ми върши чудесна работа. Това за платените приложения, не знам какво толкова правите на тези телефони? Чертаете проекти на сгради или ги използвате за обработка на снимки? Много ми е интересно. Ползвам си вградения мейл клиент, вградения браузер, свалил съм един калкулатор.Платил съм около 100 евро за перфектна навигация, която се ъпдейтва когато е необходимо.Платил съм към 10 евро за десетина песни. Не съм го хаквал, защото телеофна ми е средство, с което си върша чудесно работа , когато съм извън офиса.Перфектно даже, никога не е зациклял или забавял. В крайна сметка това е телефон, като всеки друг, който трябва да бъде удобен за работа, а не да го закачам по 10 пъти на ден към пц-то, да му сменям кернели, версии и не знам си кво още. Някой сега ще ми каже че съм глупав защото съм платил.Ами вие като ходите на работа и създавате нещо, очаквате да ви платят нали.Същото се отнася и за хората написали песни или приложения. В крайна сметка никой не ви задължава да купувате приложения още повече айфони. Били сме зомбита.ОК, вие не, което ме радва че имате собствено мнение.Но уважавайте и мнението на другите.В крайна сметка всеки си изкарва парите сам, и по негови критерии преценява за какво ще ги изхарчи. Още повече ми бледнеят и версиите че айфона показвал статус и подобни врели ни кипели.Ако искаш да демонстрираш чак такава платежоспособност, има верту, таг хайер, банг олуфсен и други. Айде със здраве...........

Абсолютно вярно! Тези дето казват, че Айфона е скъп не са чували за vertu:)

Изключително ми харесва мнението ти, с едно изключение. Феновете на Iphone също показват омраза ... към феновете на Самсунг. Интересното е, че патентната война между двете се пренася и между потребителите им. Аз съм в Германия и тук настройките са подобни (като изключим, че Iphone или Галакси С4 тук не са нещо скъпо и са доста разпространени).

Само трябва да си го закачаш по 3 пъти на ден към зарядното

Айфони се продават в България??? Уф!!! Голяма работа, голяма новина за зомбираните фенове на такива устройства! Говоря не само за Епъл, но и за всички зомбита, за които притежаването на айфони или смартфони е въпрос на оцеляване или престиж!!!

уникални са, снощи бях в Paradise на нощта на iPhone ,заслужава си да се регистрираш,за да имаш един от двата.

На пазара продават картофи и патладжани.

елааате хиляди балъци . на гнииилата епъл надежда...))))

До къде стигна обществото, щом хора обиждат непознати само на база какъв телефон използват.

Единствено Епъл ги обиждат, като не им дават никаква свобода и право на избор. Без jailbreak iOS наистина е затвор. Както обичал да казва покойният мистър Джобс - "Хората не знаят какво искат докато не им го покажеш." Това, ако не е обида за стадата от Епълски зомбита...

Е точно тези, които знаят какво искат не си купуват Apple

Леле пак съм пропуснал цирка. Язък. Че и пуканки имам.

Аз вече пуканки не си купувам. Взех си за 65-инчовия телевизор и за таблетите, то там 2 дни нищо не се случи. Като не си взимам и почва екшън.

Аз това държа 10 опаковки резерв за микровълновата. Нема лабаво!

най-сетне! аз снощи бях на нощта на iphone , организирана от Мтел, невероятни са новите модели и ще се запиша за единия.

помагат за избиване на комплекси

kokobrais

Така говориш, все едно са те таковали с този телефон напряко ли ти го вкараха?

Дрънкайте глупости, а Ейпъл си продават по милион бройки на ден и не се трогват от празни приказки.

ааа аз скоро виски отзад таков а...как беше на български ))))

Епъл отново са първи. Никой друг досега не се беше сещал да замени алуминиевия корпус с пластмасов.

Малееее, вече са в България и даже ги видях. Малеееее супер. Лиги ми потекоха, отивам да рефинасирам кредита за предишния айфон и веднага се нареждам да си взема новияяяя. ..... супер еее ... опа, секунда, отивам да си взема салфетка, че се "опуштих" .... извинете ме

НЕ ГИ ЩА,МНОГО СИ МИ Е ГОТ С НОКИА Е52, ЛЕКА ЛЕСНО ЗА ОБСЛУЖВАНЕ И ДОКАТО ШОФИРАМ МОГА И ДА СИ ПИША И ДА СИ ГОВОРЯ И ИНТЕРНЕТ ИМА И ГПС! И ТО САМО СРЕЩУ 360 ЛЕВА, А НЕ СРЕЩУ 2000! НАСИТИХ СЕ НА ВСИЧКИТЕ "ЧУДОВИЩА", А ПЪК АЙФОН ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАШ ЗА ПРИЛОЖЕНИЯТА! ИЛИ ЩЕ Е ТЕЛЕФОН, А НЕ НЯКАКВА СТРАННА КОМБИНАЦИЯ ОТ НЯКОЛКО УСТРОЙСТВА! А НА ОСТАНАЛИТЕ ДА ИМ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРИДОБИВКА!

Нямаше нужда да викаш - разбрахме че си анти още от името..

зимай ериксон 1050 направо...ще можеш за бой у чалготеката да го ползваш, цепиш дърва и да забиваш пирони с него. Все екстри които липсват на айфоните и андроидите

Хайде зомбита,взимайте си дрешки,консерви и вода и на опашка пред магазините.Все пак после нещо трябва да сложите на масата и да се отличавате от другите :P

"Основната новост в iPhone 5S е скенерът за пръстови отпечатъци Touch ID." === Скенер за пръстови отпечатъци има в Motorola Atrix от 2011 г. Каква новост, какви пет лева?!

Айде успокойте се вече...за устройствата на Apple си е ново, за другите не отговарят. Колко хора са ползвали тая Motorola?

Аз я ползвам и искам да спомена, че освен пръстовия отпечатък, който е на бутона on/off с този телефон дойдоха и други неща, които според мен са изпреварили времето си - втора операционна система, която превръща телефона в малък компютър с линукс + възможност за отдалечен достъп + докинг станция, която е като лаптоп+ двуядрената тегра. Та според мен този модел беше доста авангарден, но Моторола е трябвало да поработи още по развитието на идеята и нивото на реализацията й. Това се случи по времето на трансформация след купуването им от Гоогле - не най-доброто време за работа в една компания .

Няма значение колко бройки (не са една-две продадени) - важното е, че епъл не са измислили първи скенера за пръстови отпечатъци в телефона - нещо което се дрънка нон стоп от незапознатите. Чак когато лъсне, че не са се почва "ама то да, те другите го бяха измислили първи, ама ние измислихме НОВА технология". .

Има го още в първия Milestone на Motorola. В следващите модели го махнаха. Което ме навежда на мисълта каква ще е изненадата/иновацията в iPhone6

Няма смисъл да четете...и без това не можете да си го купите ;)))

А как да не може,сега мама и тате ще изтеглят по един заем и готово.

Браво. Сега пиклите в чалготеката по-лесно ще ви забелязват с шарените корпуси.

Хайде балъци, нареждайте се на опашката, че Епъл имат харчове по новата сграда на компанията. С тези китни 5 иновативни цвята са само за манекенка-чалгаджийка и гей-културтрегер :)

За другоto не знам, ама по цвят са ги докарали до Nokia Lumia :)

Тц тц - идва в 5 цвята - това е иновация - няма други такива смартфони с капаци от 5 цвята ! И не е хейтване, а подиграване с малоумната маркетингова политика на днешният епъл, при която вместо технически иновации ни пробутват безполезни "фешън" тъпотии на нереални цени !

Разбира се! С "малоумната" си пазарна политика Apple е най-скъпата компания по пазарна капитализация в света , компанията с най-много свободни средства в брой в света, най-скъпата марка в света! Доста "малоумно", нали! А това, че пикльовците във форума приемат продуктите на Apple за снобарство, си е чисто техен проблем!

Аман от прости хора, които говорят наизуст. Сигурен съм, че даже не разбираш какво си написал.

Ако американците не живееха от кредити които никога няма да върнат - знаеш ли кога щяха да си купуват толкова много айфони :) Нали ти е ясно, че за да има такъв огромен успех, то много други са го отнесли яко.

Нека хейтването да започне, ... сега!

Т.н. "хейтване" е обратно пропорционално и реципрочно по сила на малоумното боготворене и лигавене по Епъл... Нютон го е казал в третия си закон...

Като ти гледам ника и коментарите се чудя откъде знаеш кой е Нютон?!

Хайде, купувайте докато са топли още, че утре ще истинат и няма да има вече. И да не ви притеснява, че струват колкото лека кола.

От една седмица спя пред магазина, за да не изпусна най-новия модел.

Ставай. Стига спа. Пуснаха ги вече.

Оххх нямам търпение!! Къде е опашката, да се наредя??

при Орешарски на площада оставка или айфон нека той да избере

Само дето 5с са пуснати в Европа за по 100-150 долара, а тук минават хилядарката...

В коя точно Европа са по 100 долара? В Германия почват от 600EUR.

В Англия - 5 с - с идва от чийп/евтин/, а не 4-цифрен ...

Apple готви iPhone за $99 - Форум на приятелите на Apple link 08.12.2008 - 13 публикации - 7 автора Apple и голямата верига Wal-Mart възнамеряват да пуснат ,,, Това вече е било факт, точно модел 5 с