Бюджетни, геймърски и коледен лукс: Лаптопите, които можем да си подарим

Мобилните компютри са идеалният подарък за завършека на 2020 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Геймърски лаптоп не съществува, има машинки, на които може да се поиграва от време на време.

Хич няма какво да си подаряваме. Извън M1 който тепърва Ябълковите ще дебъгват ( Епъл се купува в трета итерация на нов продукт, пъва и втора итерация си имат име "Apple tax" и "v1-v2 tax", останалите неща са просто аут. За тези, които искат лаптоп: Купете си втора ръка Apple без T2 чип и си инсталирайте каквато искате операционна система. Новите играчки имат два проблема: чиповете вече масово са мощни и няма как да се диференцират и не се знае произведените тази година продукти какво качество могат да имат. А и не забравайте: всичко се дезинфекцира с разтвор 70 процента спирт:)) Весели празници:)

Имам "геймърски" лаптоп. 6 ядрен. 1060 gtx. Смъкнал съм му волтажа. Въпреки това, изобщо не става за игри. Не става и за рендъринг. Крайно неудобно нещо е, сгъвам се като работя. Който си мисли че лаптопа е пълноценен компютър е идиот.

И с какви пари ще ги купуват хората тези лъскави играчки??? С никакви, очаква се тежка безработица!

Весели празници !

Като стана дума за дезинфекция - имам една колежка от русите, в началото на пандемията през март започна да си дезинфекцира телефона с дезинфектант за ръце - не гел, а спрей ... започна да пращи от слушалката, отсреща също се чуваше пращене (от микрофона ѝ), спряха да работят бутоните ... През май беше с нов телефон - този го дезинфекцираше една идея по-внимателно ... но сега от черния петък се снабди с нов :) Да видим колко ще изкара този.

По скоро има машинки на които можем да се подиграваме.... (в контекста на геймърски топ-лап...)

Ако има нещо с планирано остаряване като за без пари веднага ще си го взема вервайте ми !

Трябва да си пълен идиот или безотговрник или врашкан с мангизи за да си дадеш парите в тази ситуация за лаптоп! Малоумна статия! или пък с тайна рекламна цел.

Точно един такъв TUF си взех миналия петък. Няма да споделям параметри, за да не излезе, че се хваля, напротив, ще изредя само минусите на пръв поглед: - по пластмасата веднага остават отпечатъци от пръстите и трудно се избърсват. - когато се пусне натоварваща програма ( бенчмарк / игра / тест / рендър ) вентилаторите почват да вият и излиза почти пареща струя горещ въздух, съответно се усеща насичане в анимацията. Т.е. задължително трябва да се купи и охладителна поставка и/или да се ограничи броя на кадрите, което пък обезмисля мощната видеокарта, иначе евентуалното играене няма да е много приятно. - IPS монитора далеч не е с качеството на настолните монитори. - BIOS-a предлага твърде малко настройки. - с драйверите е пълен хаус. Ако пък се свалят подходящи от сайта на асус, понякога уиндоус ги подменя и прави бели. Желателно е първо да се ъпдейтне уиндоус, после да се качват специфичните драйвери и след това да се забрани ъпдейта, а най-накрая и да се направи бейкъп, ако някоя програма реши, че е много умна и прецака инсталацията. - лично аз бих предпочел батерията да може да се сваля и подменя с резервна.

На петия телефон ще се сети да чекне в тубата как деба се почиства тая ръмбава техника. РТФМ.

Лаптопът е средство за изкарване на пари, за работа. Защо да не купиш машина, с която ще изкарваш пари. Не говоря за програмисти а за всички-лекари, счетоводители, юр исти, брокери, журналисти и тн.-на всички им трябват компютри.

Тази е може би от най-компроментираните серии в момента. Цялата подложката отдолу е със запушени отвори и прегрява, един даже беше разпробил подложката с флекс беше показал разликата. Zephyrus е една идея по-добре, но там амд версията е със запушени вентилатори и даже малеят. Има достатъчно клипчета в тубата за конкретни модели. Като цяло в момента интел и амд са във война и се очаква преразпределение на пазара, а масовия прблем е прегряването. Можеше малко да се информираш преди да вземеш TUF.

за който не знае, компютъра е средство за превръщане на умствения трус във физически... само който не го разбира това се хваща на тъпата реклама и си харчи парите за такива глупости

и честито; начи си вденал че асуса е боклук, а пропо... хаУс и хаОс са две различни неща... учи правописа, може да ти дотрябва а за в бъдеще си куува дел или леново но само от скъпите модели и втора ръка, цената им е наполовина на прехваления и проблематичен асус а мощността им е по-голяма и проблемите са далеч по-малко аз имам три такива, купени по за 400 долара единия; няма да споменавам параметри да не излезе че се хваля, но като нови са били по малко над 2000 долара всеки... ти се сети за кво става въпрос

с компенсациите от правителството

съгласен съм, и точно затова бачкам на лаптоп който ми служи само за терминал и само защото си го разнасям из стаите и в леглото, но зад него в килера ми работят 2 истински сървера 8 кора ксеон на 3Гига, 96 рам всеки и т.н.... аа, и един сторидж ми се върти там 4 процесоре и 6 диска по 8тера всеки.... така че с лаптопчето нямам проблеми да си върша работата... екрана му е 4к... става и за филми

Пълни глупости, имам два различен размер 15 и 17 инчови и се държат съвсем нормално. Да, остават отпечатъци, но това са евтини модели и е нормално, колкото до виене на вентилатори и насичане пълна лъжа, няма такова нещо. Никакви проблеми с драйвъри и най доброто е, че не се ползват модифицирани от производителя а стандартни. Биоса нямал настройки)))), че то сравнено с настолна машина ли бе пейзан))), това е лаптоп. Монитора е супер, 144 херцов, ти с какво го сравняваш, с нормален,дето струва колкото лаптопа,а. Абе пълно със специалисти, дето искат да блеснат. Аз съм ги купил лаптопите по 1500 и ако намериш нещо по добро като параметри за тия пари ела се обади)))