Динозаврите са били в разцвета на силите си, когато са изчезнали

Бозайниците обаче можели да се адаптират по-бързо към радикални промени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А малките им размери и нуждата от малко храна не са ли били в плюс?!? Астероидът е разрушил хранителните вериги. Една мишка все ще намери с какво да се нахрани, но един тиранозавър... Затова са оцелели и малките динозаври, с размери на гълъб, които са дали началото на птиците.

Политкоректното внушение е че "диверсификация - по-разнообразен хранителен режим и поведение.." помага в оцеляването.

И жена ми е в разцвета на силите си, ама на, стои си дома жива и здрава! Даже прекалено здрава!

Какво са динозаврите? Едни големи кокошки, пречещи на еволюцията на живота на Земята. Господ разбрал, че е допуснал грешка с динозаврите и пренасочил астероид към Земята за да я поправи.

Това е Теорията за Градинаря. "Клона на динозаврите" е бил отрязан, за да освободи място за клоновете на птиците и бозайниците. Това предполага разумно ръководене на еволюцията. Всъщност това е и позицията на Църквата. Тя не отрича творбата на Дарвин, дори я приема като доказателство за Сътворението, което е толкова сложно, че продължава и днес. С други думи, Бог не е сътворил света за 6 дни, а продължава да твори все още. Това до известна степен противоречи на Библията, но Църквата предпочита това леко противоречие, пред противоречието с неопровержимите доказателства за еволюцията.

и ссср също е бил в разцвета на сили

Глупости.

сеги щехме да сме яки динозаври ядящи краварски монозаври