17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Борисов и Цецо Цветанов са. Земята им е малка!!!

Не се наврещя ей.

_stankow

Abe кажете нещо за приземилите се мъсконавти. Защо така се мълчи, къде са дитирамбите ? За изказването на Мъск за египетските пирамиди се пише повече. Нещо не е наред ли ? Нещо криете ли ?

Беше заглавната новина доста време вчера в сайта на BBC, дир нали ги разбират тия работи по-добре, що им е да го отразяват, LOL. Днес в BBC има заглавие-цитат: "Thank you for flying Space-x".... :D Отне време но комерсиализацията на космоса е вече факт.

Злъчно..кисело..абе все не сме в добро настроение напоследък :)

Сара Брайтман... Това нямаше ли го в мъпет шоу - "Прасета в Космоса"?

Те са ясни - двмата военни от сериала "Етажна собственост"!

Хотел МКС кани туристи. Всичко е ол инклузив. ;)

Т34

американците пак опряха до руснаците. какво да правиш - такъв е живота

''опряха до руснаците'' които очевидно бая са я закъсали щом са оставили на такива като тебе да им дрищят пропагандата :)

Американците упраиа ли си нужника на тяхната половина на МКС-то? Явно още не са, щом само руснаците канят туристи...

Паднаха на нивото на туристическите полети и бизнес. В забавленията няма нищо лошо, успех!

Със сериозните полети се занимават вече други.

Всъщност е добре, че има кой да ги държи живи, макар на изкуствено дишане. Ако изчезнат какво - толкова много ли са работещите космодруми по света та да останем с един по-малко. Като се комерсиализира напълно ходенето до луната и до Марс няма да могат да останат в бизнеса с технологията си от 60-те, но засега е добре за света да я има и тяхната технология в работна готовност.

Хубавото му е, че ги поддържа живи, както писах по-горе. В момента за Европа и щатите възможността да качат хора на орбита е тази технология от 60-те и съвсем отскоро тая на Space-X, совалките ги няма вече близо 10 години. Като проработи и на Боинг системата стават три варианта - пак не са никак много.

И кое му е готиното в руския туризъм ....с жигула? Когато излиза първата жигула от завода, тогава излита и тази ракета носител.....модификация на БАЛИСТИЧНА РАКЕТА. РЕТРО-туризъм с живи хора. Добре че любимата ми Сара Байтмън се е отказала. Предпочитам да и слушам уникалния глас изпълняващ арии.

Да го постна и където исках поначало да го постна: Хубавото му е, че ги поддържа живи, както писах по-горе. В момента за Европа и щатите възможността да качат хора на орбита е тази технология от 60-те и съвсем отскоро тая на Space-X, совалките ги няма вече близо 10 години. Като проработи и на Боинг системата стават три варианта - пак не са никак много.

Т34

тъп, по-тъп най-тъп, бойковист

Т34

американците пак опряха до руснаците. какво да правиш - такъв е живота

Т34

какво да правят американците нямат възможност да правят това

Няма какво да правят туристи на МКС. Ще се пречкат там и ще пречат. Гледат и от това да изкарат пари.

Ами то след толкова години там едва ;и е останало много за правене дето да не е отдавна направено.

Хахахаха - е каква стана тя? НАСА и Мъск само лъжат и лаят - а руснаците през цялото това време просто си вършат работата... :) Всеки път едно и също.

А защо изстрелват американски туристи? Защо не руски? Тези американци дали плащат цялата ракета, както изнудваха НАСА? Любопитни въпроси. Имаш ли отговори за тях?

Гълтай всички хапчета в чашката и лягай.

МКС - Международно Кино Студио... Много алтаво "костюмчето" на снимката - с него и в КОВИД отделение няма да го пуснат

Този път туристите явно са частни. На държавните от НАСА не им криеха имената.

Роскомикс преговаря с американски компании ....тия руснаци без доларите на гмилия капитализъм ще ядат пушки уж долара биледна напечатана зелена хартиика

Уж в САЩ е пълно с напечатани зелени хартийки, а 46 милиона американци ядат п.шки. Дали защото капитализъма не само загни ами вече така смърди на леш та се не трае?

Така гние, че цяла русия се натиска за САЩ, а кандидатстващите за зелена карта са рекордно много. Така гние, че русия какво ли не би направила за някой зелена хартиика, даже и Аляска е продала някога. :)

И това как го разбра бе тъпак? От Телеграфната Агенция на Съветския Съюз ли ти го казаха?