17-11-2017 20-11-2018

Коментари

идеята е яка! Всичките тези "боклуци" са като минимум от титан, адски ценният и рядък рутений, свръх-благородни легирани стомани, композити и какво ли още не. В случай на успех, явно ще станем свидетели на раждането на нова и много доходоносна професия - космически боклукчия. Някак си обаче ме е страх, че наши сънародници няма да се доредят до тази "богата" трапеза.

Идеята е яка, ама как ще ги извличат тези редки метали в космоса? Ако се опитат да ги свалят на Земята, ще изгорят в атмосферата.

Що ми се струва, че това ще насмете Старлинците... ;)

Ако не го програмират като хората! Не е трудно да му се сложи софтуер за идентификация на сателитите. А и вероятно ще има комуникация с наземен контрол, който разполага с координатите на работещите сателити.

Заради обсесивно-компулсивното ти разстройство е, Мъск е една от най-силно задействащите го ключови думи.

Той ли? Като те гледам, ти си тоя с условния рефлекс всеки път да пише едно и също като кученце на Павлов. Без мисъл, без самокритичност, стимул - реакция с все едни и същи изтъркани понятия, които повтаряш до припадък.

Даааа, и на доктора му врякаш същото и той все не те изписва, лоши хора.

САЩ и Русия имат собствени служби за следене на ВСИЧКИ ОТПАДЪЦИ В ОРБИТА ДО РАЗМЕР 2 см. Сигурно и китайските другари вече имат. Европейската космически агенция дори ще ги лови, боклуците. Не може да изваждаш космически кораб и да не знаеш какво има отпред. Но пиши, че ни откъсваш от задремване в ДИР.МАЙТАП.

Къде ли ще приземяват космическия боклук? Само да не е в Бобов дол.

що бе бате? Знаеш ли колко жица има това.

За жица не знам, но много алюмин има.

По-скоро ще ги побутва към Земята, за да изгорят в атмосферата.